Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
3:00 τα ξημερώματα στην Αθήνα. Δεν με πιάνει ύπνος και είμαι στο site του glamour κοιτάζοντας τα κορίτσια. Αναρωτιέμαι αν πάρω τέτοια ώρα κοπέλα πόσο κουρασμένη θα ναι; Κάνω την ερώτηση ποια κορίτσια είναι διαθέσιμα. Μου στέλνουν τη λίστα και για κάποιο περίεργο λόγο, ίσως και για κανέναν λόγο, επέλεξα την Aurora.
Με αυτά και με κείνα η ώρα είχε πάει ήδη 3:20. Σε 20 λεπτά η κοπέλα θα είναι σε σας κύριε ήταν η απάντηση από το πρακτορείο.
Η Aurora ακριβώς στην ώρα της χτυπούσε την πόρτα μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μπροστά μου μια δροσερή ξανθιά κοπελίτσα, με ένα όμορφο φορεματάκι να στέκεται μπροστά μου με ένα φανταστικό χαμόγελο. Οι φωτογραφίες την αδικούν μιας και στις περισσότερες φαίνεται πολύ σοβαρή και αρκετά μεγαλύτερη από ότι δείχνει από κοντά. Πέρασε μέσα και κάθισε όλο χάρη στον καναπέ. Χρειάστηκαν λιγότερο από δύο λεπτά για να καταλάβω ότι έχω μπροστά μου μία σκορπίνα γεμάτη τρέλα. Η Aurora μιλάει αρκετά καλά Αγγλικά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα στην συνεννόηση και στο social τα πάει μία χαρά. Της αρέσει ο χορός, της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη, της αρέσει να καθρεφτίζεται στα τζάμια και να χορεύει. Είναι μία όμορφη κοπέλα, με χαριτωμένο πρόσωπο και εκπληκτικό σώμα. Όλα επάνω της είναι φυσικά και είναι ένα πλάσμα που η φύση της χάρισε ένα κορμί για πολλές αμαρτίες. Φυσικά στο παρελθόν έχουμε δει πολλά κορμιά που απλά ήταν κομοδίνα και έτσι ήμουν λίγο κουμπωμένος ως προς το τι να περιμένω. Όμως όπως είπα και πιο πριν δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστος χρόνος για να μου φύγει κάθε αμφιβολία για το αν θα περάσω καλά.
Απίστευτη ενέργεια, φιλιά full, στησίματα πολύ καλά, θετική σε ότι της ζήτησα. Η Aurora δεν είναι από τις κοπέλες που θα περιμένει να κάνεις εσύ την αρχή. Έχει γλυκιά τρέλα και στη μεταδίδει. Ξημερώματα και είχε απίστευτη όρεξη για παιχνίδι. Θέλει τον άντρα αρσενικό να παίρνει πρωτοβουλίες να δίνει το ρυθμό όμως σαν γνήσια σκορπίνα δεν θα σε αφήσει σε ησυχία. θα παίξει μαζί σου, θα ψάξει τη γλώσσα σου σε όποια στάση κι αν βρίσκεστε. Στο σεξ είναι ακούραστη. Κάπου κάπου πήγαινα να πάρω ανάσες η μικρή με τράβαγε προς το μέρος της και ζητούσε κι άλλο.
Ξέρω οτι κομμάτια σαν την Aurora συνήθως είναι με την ώρα τους. Εμένα σε κανένα σημείο του ραντεβού δεν μου έδειξε ότι υπάρχει περίπτωση να πάει για αρπαχτή. Ότι μπορεί να έρθει σε ραντεβού και να μην τα δώσει όλα. Όμως εχοντας δει αρκετά τα μάτια μου κρατάω μία επιφύλαξη.
Συνοψίζοντας θα πω ότι η Aurora ήταν μία έκπληξη για μένα. Πραγματικά δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά. Με πήγε πίσω αρκετά χρόνια καί η σωστή έκφραση είναι ότι ξανάνιωσα με αυτή την κοπέλα. Γερο-μύστης

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, Elganador, hornyasfuck και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού