Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 756941
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
2 χρόνια πέρασαν από την πρώτη και μοναδική μου συνάντηση με την Αντριάννα..
Ένιωσα ότι είχε έρθει η ώρα για επανάληψη.. Μας έχει αρρωστήσει άλλωστε με τις φωτό της..
Τηλέφωνο στην γυναικάρα όπου λίγο δύσκολο να την πετύχεις αλλά μόλις μπορεί να μιλήσει κάνει αναπάντητη..
Ευχάριστη και άκρως ομιλητική στο τηλέφωνο.. Μια αλλαγή που μου ανέφερε και δεν γνώριζα είναι ότι πλέον το ραντεβού της στα 100ε διαρκεί μια ώρα..
Βουρ για το γνωστό ξενοδοχείο που δουλεύει και μήνυμα με αριθμό δωματίου.
Με ενημέρωσε πως θα καθυστερήσει κάπως.. Άργησε τελικά γύρω στα 25 λεπτά αλλά για να με αποζημιώσει κάθισε στο δωμάτιο παραπάνω από μια ώρα..
Είσοδος με ένα κολλητό φουστανάκι χωρίς εσώρουχα..
Ξαπλώνει στο κρεβάτι και μιλάμε χαλαρά καθώς χαϊδεύω αυτά τα απίστευτα βυζιά.. Πολλές φωτογραφίες που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα.. Κορμί που για την ηλικία της βάζει κάτω 20χρονα, τρύπες ροζ και πεντακάθαρες, πρόσωπο όχι πολύ γλυκό αλλά πορνοσταρικό.. Το έχει δείξει άλλωστε εδώ κι εκεί σε φωτό.. Δεν έχει να κρύψει κάτι..
Η Αντριάννα θέλει να σε ευχαριστήσει και σου ζητάει να μην κινηθείς γρήγορα.. Δεν εννοώ ότι είναι GFE.. Απλά προσπαθεί με αρκετά προκαταρτικά να προσφέρει ηδονή.. Σε ρωτάει τι σου αρέσει γενικά για να πράξει αναλόγως..
Έχει βρεθεί μπροστά στον καθρέφτη και εγώ πίσω της να έχω αρπάξει και να χουφτώνω ίσως τα καλύτερα βυζιά του bou.. Αυτή με το δεξί χέρι της να μου τον σκληραίνει όσο γίνεται..
Το όλο θέαμα μπροστά στον καθρέφτη την φτιάχνει και μου λέει να βγάλουμε καμιά φωτό..
Σύντομα βρέθηκε γονατιστή να κάνει καλά αυτό που ξέρει.. περιποιήθηκε όλη την γύρω περιοχή κοιτάζοντας με πάντα μέσα στα μάτια.. Δεν ήθελα να τελειώσω έτσι και της είπα να την πάρω μπροστά στον καθρέφτη από κώλο.. άλλωστε λογικά δεν θα κρατούσα πολύ..
Είχαμε και τον δίπλα καθρέφτη προφίλ όποτε η όλη φάση ήταν αρκετά hot.. Προφυλακτικό, στήνεται πάνω στην πολυθρόνα και μου λέει σπρώξε δυνατά γιατί είναι σφιχτός. Άλλο που δεν ήθελα.. Μπήκα με δύναμη και έσπρωχνα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Κοιτάζοντας την όλη φάση και στον μπροστινό και στον πλαϊνό καθρέφτη φτιάχτηκα περισσότερο. Αυτή να βογγάει και εγώ να είμαι όλος μέσα της και να της τρίβω την κλειτορίδα. Σε μια φάση να μου λέει δεν περίμενα ότι θα κρατηθείς τόσο.. Τελικά επιτάχυνα την διαδικασία για να μην την ταλαιπωρώ πολύ..
Περίμενε να τελειώσω μέσα αλλά τελικά έβγαλα το προφυλακτικό και την γονάτισα. Άρχισα να χύνω με δύναμη στο στόμα της μεγάλη ποσότητα γιατί με είχε τρελάνει. Κοντοστάθηκε για μια στιγμή αλλά τελικά τα κατάπιε όλα. Μου είπε σκεφτόταν αν πρέπει να τα καταπιεί ή όχι αλλά τελικά έπραξε σωστά.
Κάπως έτσι τελείωσε ένας επικός πρώτος γύρος και ακολούθησαν ντουζ, ποτά και social.
Πολύ ορεξάτη σχολιάζαμε τα πάντα με αρκετό χιούμορ.. πελάτες και τρελά περιστατικά, κοπέλες του χώρου κτλ.
Σε κάποια φάση είδε ότι ήμουν έτοιμος για δεύτερο γύρο και αποφασίσαμε να τον αφιερώσουμε όλο στο στοματικό. Και από τις 2 πλευρές.. Άλλωστε παραδέχεται ότι την φτιάχνει απίστευτα να προσφέρει και να δέχεται στοματική απόλαυση.
Πολλοί πελάτες της λέει πηγαίνουν για την γλείφουν γιατί δεν χορταίνουν ροζ μουνί! χαχα
Εγώ από την πλευρά μου επιδόθηκα σε εξαιρετικό mouthfuck όπου της κρατούσα σταθερό το κεφάλι και της πήδαγα το στόμα όπως ήθελα.. Κάτι το οποίο εκτίμησε πολύ καθώς μου ανέφερε ότι οι περισσότεροι κάνουν άγαρμπες κινήσεις και της κουνάνε το κεφάλι προς το πέος με κίνδυνο τραυματισμού.. αυχένα κτλ.
Συνεχές mouthfuck σε διάφορες στάσεις με την Αντριάννα να πνίγεται και εγώ να σταματάω απλά για να τον χτυπάω στην γλώσσα της και στο πρόσωπο της.. Αποτέλεσμα το πέος να καταλήξει full σαλιωμένο και υγρό.. μου θύμισε την αντίστοιχη εμπειρία μου με την γνωστή Αλιόνα.
Ακολούθησε τρελό ισπανικό αφού άλειψε τα βυζιά της με λάδι καρύδας.. Μου έλεγε πως θέλει σπέρμα και εγώ της έλεγα πως θα της τα ρίξω στο πρόσωπο. Όχι στα μάτια όμως με ενημέρωσε. Τελικά και στο πρόσωπο έριξα και στο στόμα και στα βυζιά. Κάπου μέσα σε πελάγη ευτυχίας της τον έβαλα στο στόμα να μου τον γυαλίσει και κάπου εκεί η στύση μου άρχισε να με εγκαταλείπει. Πλήρως ικανοποιημένος.
Μετά τα ντουζάκια έκατσε λίγο ακόμα να τελειώσουμε τα ποτά μας σε πολύ άνετο κλίμα.
Σίγουρα ξέχασα να αναφέρω διάφορα αλλά μιλάμε για γυναίκα που προσφέρει PSE και δίνει το καλύτερο εαυτό της όταν είσαι και λίγο gentleman και ξέρεις τι κάνεις. Δεν παίζει να μην φύγεις ικανοποιημένος αν είσαι normal τύπος που δίνεις και παίρνεις ηδονή.
Αυτά!
Thanks Adrianna! Είσαι γυναικάρα με τα όλα της Ματάκι

ΥΓ1) Επειδή το ασανσέρ αργούσε κατέβηκα με τα πόδια. Κοπελιά εσύ που έσκουζες ανελέητα δίχως αύριο κάπου εκεί μεταξύ πρώτου και ημιορόφου, ή είχες στο δωμάτιο τον καλύτερο Έλληνα γαμιά ή πραγματικά σου αξίζει όσκαρ Χμμμ;
ΥΓ2) Εσύ χοντρούλη με τα γυαλάκια που έφτασες στην υποδοχή λίγο πριν από μένα, πιστεύω κι εσύ απορείς τι δυνατό μουνί γάμησες!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Antidote
Ανώτερος
35
Πόντοι:
6.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 astakos, NICK TRIVE, Photographer(1) και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2019
Πως τη βρισκουμε βρε φιλε ?
12 Αυγούστου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κανεις αιτηση και περνεις αριθμο πρωκτοκωλου Χαμόγελο αν εγκριθει σε 2-3 μηνες περνας απο το bill και ΚατσικογάμηςΝαι!Ναι! παιχτη πλακα πλακα ας σοβαρευτουμε κιολας Σπασίκλας δες στο προφιλ της στο νημα της παιζει παντου μπαλλα το τηλεφωνο της Ματάκι
TK
TASSOS karipidis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2