Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Call-Girls 5800
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Βλέπω λοιπόν τον τελευταίο καιρό τη σείρα του Netfix, Marco Polo, που πραγματεύεται ζωή του θρυλικού βενετού εμπόρου που βρέθηκε στην αυλή του μεγάλου Μογγόλου αυτοκράτορα Κublai Κhan. Και δωσ' του λοιπόν σχιστομάτες πριγκίπισσες, πολεμίστριες, πόρνες και παλλακίδες... Όλες όμορφες, εξωτικές, αιθέριες. Με το πέρασμα των αιώνων, εδάφη της αχανούς μογγολικής αυτοκρατορίας έγιναν τμήμα της Σοβιετικής Ένωσης με αποτέλεσμα....τη Σόφη, δηλαδή μια εξωτική Ρωσίδα με έντονα ασιατικά χαρακτηριστικά και σαγηνευτικά πράσινα μάτια. Τώρα δεν ξέρω αν έπεσα μέσα στο γενεαλογικό της δέντρο, πάντως σίγουρα πρόκειται για μια γυναίκα ιδιαίτερης ομορφιάς, που όντως τραβάει τα βλέμματα.

Μη νομίσετε ότι είναι κανένα μικρόσωμο σαμιαμίδι λόγω του ασιατικού dna. Eίναι κορμάρα με καμπύλες και ενισχυμένες βυζάρες (ορατές μικρές ουλές από κάτω). Δέρμα απαλό και μοσχομυριστό - φορούσε ένα από τα πιο ελαφριά και εθιστικά αρώματα που έχω οσφριστεί (και γλείψει) σε γυναικεία σάρκα - περιποιημένα άκρα και κατάμαυρη μεταξένια χαίτη που σε χαϊδεύει ανατριχιαστικά όταν σε γλείφει. Το στοματικό της είναι αξιοπρεπές αλλά όχι τόσο αξιομνημόνευτο, με κάποιες απόπειρες για deepthroat και καλό γλωσσοπαίχνιδο στο ψωλοκέφαλο. Επίσης γαργαλά ευχάριστα τα αρχίδια (τα οποία δεν καραμελώθηκαν) με τα μακριά νύχια της. Μουνί γουλί, καθαρό, προσφέρεται για αφοσιωμένο γλείψιμο στο οποίο αντιδρά αισθησιακά χωρίς υπερβολές, κυρτώνοντας τη μεσούλα της και αρπάζοντας τα σεντόνια με τα καλοσχηματισμένα δάκτυλά της. Ακολουθεί πρόθυμα σε όποια στάση επιλέξεις και στα τέσσερα μεγιστοποιεί την απόλαυση κουνώντας επιδέξια τη λεκάνη της. Ξέρει την τέχνη γενικά. Φιλιά πολλά και παθιάρικα από την αρχή της συνάντησης μέχρι το τέλος, χωρίς να τσιγκουνεύεται τη χρήση γλώσσας. Συχνά με δική της πρωτοβουλία σε αρπάζει στα φιλιά ενώ διεισδύεις μέσα της. Έτσι κάπως ήρθε για εμένα το τέλος που όσο στράγγιζα μέσα στο εξωτικό μογγόλικο (είπαμε, ζω το παραμύθι μου) μουνάκι της, με αγκάλιασε τρυφερά με τα πόδια της.

Ευχάριστη έκπληξη το social, αφού πρόκειται για ευγενικό και καθόλου χαζοχαρούμενο κορίτσι, με ικανοποιητικά αγγλικά. Ανακάλυψα μάλιστα ότι μοιραζόμαστε το ενδιαφέρον για το υπερφυσικό και τον μεταφυσικό τρόμο. Για αρκετούς πιθανώς να μην έχει σημασία, αλλά είναι πολύ γλυκομίλητη με ναζιάρικο και αισθησιακό τόνο στη φωνή της. Α επίσης πολύ όμορφο γούστο στο ντύσιμο, κομψή και όχι φθηνή (σχεδιάζει κιόλας).

Συνολικά, η Σοφή μπορεί να μην σε κάνει να παραμιλάς, αλλά είναι πάνω από το μέσο όρο. Συστήνεται για τις καλές της υπηρεσίες, την ευγενή παρουσία της και την εξωτική της ομορφιά. Αξίζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 30, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.427
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, chris1955, james034 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2019
Πολύ γλαφυρή κ ακριβής περιγραφή.. Μπράβο παίχτη, πάντα τέτοια!!! Ναι!Καπέλο
01 Αυγούστου, 2019
Ωραία κριτική φίλε eridon!
Καπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2