Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 184 10
Call-Girls 756937
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βρήκα ευκαιρία και εγώ να βρεθώ με την Αντριάνα,
πήρα τηλ και έγινε μία συζήτηση γύρω απο τα 80. Μου ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν ισχύει και εάν θέλω ραντεβού είναι 100 η ώρα και όχι 80.
Αφού συμφώνησα είπε θα ακυρώσει το ραντεβού που είχε γιατί την έπρηζε για 80.Χμμμ;

Πήγα στο μπιλ 20 λεπτά πιο νωρίς και της έστειλα ότι την περιμένω.
Δεν πήρα απάντηση οπότε πήρα τηλ, δεν το σήκωσε. αγχώθηκα λίγο αλλά μετά πήρε τηλ και με ρωτούσε η ίδια, πότε έχουμε ραντεβού Χμμμ;, μου είπε θα αργήσει λίγο και αφού κατάλαβε ότι δυσανασχέτησα ήρθε τελικά στην ώρα της.

Ήμουν λίγο καβλωμένος με την πάρτυ της λόγω φόρουμ οπότε της έκανα φουλ attack και αντέδρασε λίγο με το δίκιο της. Μάλλον δούλεψαν οι άμυνες τις και με φοβήθηκε.
Αφού την ρώτησα εάν θέλει να το ακυρώσουμε αλλά τελικά τα βρήκαμε.

τσιμπούκι, την έγλυψα καθώς φορούσε το στριγκάκι και μου λέει βγάλτο μου.
το βγάζω κάνω γρήγορη κίνηση να το πετάξω και μου έκανε απότομη άμυνα με οτ χέρι, Χμμμ;Εμμμμ κοιτάζω απορημένος και μου λέει νόμιζα θα με χτυπούσες...Χμμμ;

Συνεχίσαμε , σεξάκι πρωκτικάκι και χύσιμο στόμα και πρόσωπο Όπου μου την είπε λίγο μάλλον που την πασάλειψα.

Ντους, συζήτηση και παράγγειλε καφεδάκια κερασμένα.
εκεί ήταν το καλό, έπινε καφέ και με έγλυφε με την σχεδόν καυτή γλώσσα και στόμα.
μου άρεσε πολύ, οπότε δεύτερο γύρος τελείωσε με πίπα. το ευχαριστήθηκα αλλά κάποια στιγμή έβαλε χέρι μάλλον για να επισπεύσει την διαδικασία.
ηθελα 5 λεπτά ακόμα....Ντροπή

Γενικά είναι ωραία γκόμενα , είναι έμπειρη, βγάζει γούστα αλλά με το επικοινωνιακό χάνει λίγο.
πιθανόν να ευθύνεται η πολύ δουλειά που έχει, γιατί όπως είπε και η ίδια, ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας διότι όλες οι π...νες πάνε παραλία!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Ελπίζω να μην σας κούρασα.

υστ. όπως είπε ο φίλος από κάτω, τηλέφωνα θα βρείτε από το φόρουμ. μην στείλετε πμ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2029
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Reporter, mixaliss, panagos7 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2019
Χαχαχα ευχαριστώ Μεγάλο χαμόγελο
31 Ιουλίου, 2019
Τυπε ο Αυγουστος ακομα δεν εχει μπει Έρωτας
31 Ιουλίου, 2019
Τι σου είπε όταν την πασαλειψες? Money Mouth χαχα
31 Ιουλίου, 2019
Καλημέρα ως άσχετος με το άθλημα .....μια ερώτηση μόνο στην τιμή είναι και το hotel? Χμμμ;
31 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαρά μου,
ελπίζω να τα ξαναπούμε.
31 Ιουλίου, 2019

όχι, υπολόγισε +22 το χοτέλι. εγώ πλήρωσα και 6 το ταξί.
01 Αυγούστου, 2019

Ευχαριστώ φίλε.
02 Αυγούστου, 2019
Καλησπέρα φιλε μου..Νέος στο άθλημα και γενικά με πολύ καλές αναμνήσεις από μπουρδελο που πήγαινα για πλάκα και τελικά κατέληγε σε νευρα και καλοπέραση..τεσπα για να μην καθυστερώ θα μου άρεσε να μπορώ να επικοινωνήσω και να είναι λίγο gf η συνάντηση και ίσως έχω βρει την κατάλληλη..Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την συγκεκριμενη;ευχαριστώ!!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8