Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παραποιόντας λίγο το όνομα ενός hip hop συγκροτήματος που είχε περάσει λίγο από την ελληνική μουσική σκηνή (prof sinners)!

Η συνάντηση έγινε πολύ παλιότερα σε δικό μου χώρο. Η Ζήνα ήταν τότε αρκετά αδύνατη αλλά με πολύ ωραίες αναλογίες. Τα μάτια της πραγματικά πολύ όμορφα, το σύνολο της εμφάνισης πολύ ψηλό. Η κοπέλα είναι PRO. Κάτι που σέβομαι πιο πολύ από όλα είναι ο επαγγελματισμός γιατί ας μην ξεχνάμε ότι πληρώνουμε για υπηρεσίες. Πρέπει να σεβόμαστε τον επαγγελματία, όπως και αυτές πρέπει να σέβονται τον πελάτη.

Η Ζήνα είναι λοιπόν PRO, έχει πολύ ωραία αύρα, είναι πολύ πιο σπουδαγμένη και καλλιεργημένη από άλλες κοπέλες του χώρου. Κάνει πολύ ευχαριστη συζήτηση για να σπάσει ο πάγος. είναι λίγο τσαούσα κια έχει μια πεζοδρομιακή μαγκιά αλλά την καλύπτει το καλό της λέγειν και η άνεση να τοποθετείται σε διάφορα θέματα. Εγώ το παρακάνω οπότε η ώρα περνάει πολύ γρήγορα με κουβέντα επί παντός θέματος. ΓΙα μένα είναι θετικό αυτό - άλλοι μπορεί να ξενερώνουν.

Δύο ελάχιστα αρνητικά σημεία άνευ ιδιαίτερης σμηασίας: Δεν μου αρέσουν τα παπούτσια που έιχε επιλέξει. Τι τα θέλουν αυτά τα ογκώδη λευκά αθλητικά τύπου παπούτσια ειδικά κοπέλες που είναι petite δεν το καταλαβαίνω!!!?Χμμμ;Χμμμ;
Επίσης είχε έρθει αργά το βράδυ μετά από αρκετά ραντεβού και ήταν ελαφρώς καταπονημένη, βγάζοντας το λίγο και στην συμπεριφορά αλλά και πάλι χωρίς να ενοχλεί πολύ γιατί ο επαγγελματισμός της το σώζει.

Στα του σεξ έχουν ειπωθεί όλα και στα άλλα προφίλ της κοπέλας, στήνεται υπέροχα, η πίπα της είναι αξιοπρεπέστατη και περνάει χρόνο και στις μπάλες αν ζητήσεις. Είχα ζητήσει πρωκτικό το οποίο και πήρα όπου η αίσθηση ήταν τόσο καλή που τελείωσα μέσα σε δευτερόλεπτα.Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Έβαλα την ανώτερη βαθμολογία ως νέος στο forum. Συνοψίζοντας όλα άριστα, μια πολύ τίμια escort που θα την ήθελα στα 150 με τα έξτρα included για να είμαι ένας τακτικότατος πελάτης της!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 15, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
919
Πόντοι:
360
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, wired77, ser2000 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2019
καλημερα πολυ καλο
L
lostre61
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1