Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Call-Girls 15769
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αρχές Απρίλη τουτουνού του έτους ήταν και έκοβα βόλτες στα πορνονήματα του σαητ παρέα με τον διάβολο μέσα μου στο πάνω και κυρίως στο κάτω κεφάλι. Ενέδωσα δίχως καμία αντίσταση και ψαχνόμουν πως θα ικανοποιήσω τις πρόστυχες σκέψεις μου δοκιμάζοντας κάποια κοπέλα. Ποια; Δεν είχε βρεθεί ακόμα η υποψήφια. Είχα και ωραία διάθεση εκείνη την ημέρα, ήθελα και κάποιον να πειραξω. Και ξεκινάω να τα πρήζω του Λατίνου. Αυτός βρέθηκε διαθέσιμος. Στο άκουσμα της φράσης μου: θέλω γυναίκα και για να ακριβολογούμε, γυναίκα θέλω τώρα την θέλω! Μου προτείνει κάποιες γκλαμουράτες προσπαθώντας ταυτόχρονα να με πείσει ότι και αυτές στο ίδιο σημείο με τις ανεξάρτητες το έχουν. Στο ίδιο σημείο το έχουν αλλά εγώ ομως έψαχνα ντε και καλά κάποιας αδέσποτης. Ο Λατίνος έγραψε κάμποσα μηνύματα ώσπου μετά από πέντε λεπτά τον ενημερώνω ότι πάω να ετοιμαστώ να γίνω άνθρωπος και άνδρας σωστός για να δω την Βαλέρια σε δύο ώρες.

Ο δεκαψήφιος αριθμός επικοινωνίας είναι κρεμασμένος σαν τσαμπί στην αγγελία της στο EN μαζί με τις υπηρεσίες που προσφέρει αλλά και στο προφίλ της, πλέον, στο σαητ. Στέλνω μήνυμα και ζητάω ραντεβού για μια ώρα. Χωρίς να πιάσει κουβέντα με ρωτάει που και πότε. Σήμερα σε δύο ώρες από τώρα πίσω από το γνωστό καρδιοχειρουργικό, απάντησα. Το επόμενο μήνυμα επικοινωνίας αφορούσε την ενημέρωση δωματίου.

Χτύπησε τη πόρτα δέκα λεπτά νωρίτερα. Ανοίγω και βλέπω μια κοπέλα με συμπαθητικό πρόσωπο και ξανθά (τότε) ίσια μαλλιά, κάπου στα 165 εκατοστά χωρίς τα 10ποντα μαύρα ψηλοτάκουνα που στεκόταν να μου χαμογελαει. Μπαίνει μέσα, φιλί με την μια, παίρνει το τηλεκοντρόλ και βάζει μουσική στο χαμηλό. Έτσι το ήθελε η ίδια, έτσι και έγινε. Δεν χαλάω άλλωστε εύκολα χατίρια στις γυναίκες. Χωρίς να χρονοτριβεί, λες και άργησε να έρθει ένα πράγμα, ξανά έρχεται επάνω μου και αρχίζει τα γλωσσόφιλα. Καλά ξεκινήσαμε λέω. Γυναίκα που δίνει με τόση ευχαρίστηση τα χείλη της μην τη φοβάσαι! Ξανοίχτηκα κι εγώ αμέσως. Κατέβασα το φερμουάρ αφαιρώντας το μαύρο φόρεμα της. Αποκαλύφτηκε ένα λεπτό, διακριτικά αρρωματισμενο και γυμνασμενο σώμα.

Ας σταθούμε λίγο στα δύο σημεία του γυναικείου κατατεθέν και δη της Βαλέριας! Το στήθος πρώτα. Ένα τριάρι έως τεσσάρι ας πούμε, το οποίο εκτιμώ, τιμώ και αποθεώνω, είναι για μένα η σφραγίδα μιας γυναίκας, είτε τη βλέπεις γυμνή, είτε σε αφήνει να σκέφτεσαι πως ολοκληρώνεται η εικόνα μέσα από το ντεκολτέ της. Δυστυχώς, η Βαλέρια δεν προικίστηκε στο στήθος. Έμεινε στον άσσο που λεμε. Τα οπίσθια από την άλλη, αποτελούν το μεγαλύτερο δέλεαρ που μπορεί να προτάξει μια γυναίκα σε έναν άντρα, αν τα έχει όπως πρέπει. Καθόλου σεμνά και καθόλου ταπεινά δηλαδή. Σε αυτό το σημείο η ίδια έχει φροντίσει να τα έχει καλοσχηματισμένα, όρθια, που αγγίζουν το τέλειο! Είτε όρθια, είτε ξαπλωμένη μπρούμυτα, είτε στα τέσσερα, υπάρχει κίνδυνος να σε βαρεσει εγκεφαλικό ή έμφραγμα και μόνο που τα βλέπουν τα μάτια σου! Δυστυχώς όμως, δεν παρέχεται ως υπηρεσία πρωκτικής διείσδυσης για να σε στείλει στα σίγουρα για καρδιοαναπνευστική ανάνηψη!
Δεν είμαι γκρίνιας με το ότι μια εργαζόμενη δεν παρέχει την συγκεκριμένη υπηρεσία. Στο φινάλε ο,τι θέλει η ίδια παρέχει και κυρίως ό,τι αντέχει. Απολύτως σεβαστό και αν συμφωνείς με τις παρεχόμενες υπηρεσίες πας, αλλιώς προσπερνάς και πας σε άλλη. Απλώς σας αναφέρω, ότι μπορείτε να τον πιάσετε, να τον δαχτυλιάσετε, αλλά δεν μπορείτε να τον πηδήξετε!

Η συνάντηση συνεχίστηκε με την Βαλέρια να έχει πολύ θετική διάθεση, με πολλά και βαθιά γλωσσοφιλα. Στοματικό διαρκείας πολύ καλό, γλείψιμο από μεριά μου στο σφιχτό, μικροκαμωμένο, καλοσχηματισμένο και περιποιημένο αιδοίο της, σεξ σε τρεις στάσεις, ιεραποστολικό, στα τέσσερα και σε cow που μου έδινε χέρι να καρφώνω το δάχτυλο μου στον επίσης σφιχτό πρωκτό της. Τελείωμα στο στόμα της. Στην σχετική ερώτηση στις πληροφορίες συνάντησης, απάντησα ότι τα φτύνει. Μπορεί να σας λέω και ψέματα. Ίσως να κατέληξαν στο στομάχι της. Το μόνο που είμαι σίγουρος ότι τον στραγγιξε μέχρι τελευταία σταγόνα.

Ακολούθησε και δεύτερος γύρος ο οποίος ήταν καλύτερος από τον πρώτο. Η Βαλέρια, μετά το τέλος του πρώτου γύρου και αφού μου είχε δώσει τα διαπιστευτήρια της ότι μπορεί και ξέρει να περιποιείται έναν άντρα, στο διάλειμμα, μου πρότεινε μασάζ! Άπλωσε ενα βρεφικό λάδι και ξεκίνησε με αργές και απαλές κινήσεις που θυμίζαν slow motion. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι ο χρόνος έχει παγώσει, ότι ήμουν μέσα στο Matrix και ορκιζόμουν ότι κινούμαι στο χώρο, ενώ όλα γύρω μου είχαν μείνει ακίνητα. Λυθηκανε κόμποι, η κυκλοφορία του αίματος στα καλύτερα της, στρες δεν υπήρχε πλέον. Δοκιμάστε την και σε αυτό και όσοι με αυχενικό κυρίως, θα με θυμηθείτε.

Για όλα αυτά, υπεύθυνη είναι η Βαλέρια με τα μαγικά της τα χέρια και το ωραίο κορμί της, που δεν σταμάτησαν να εργάζονται σωστά, παρά μόνο πέντε λεπτά για ένα τσιγάρο που ζήτησε να κάνει και δύο γουλιες καφέ να πιει. Ήρθε όπως είπα 10 λεπτά νωριτερα, ήταν χαλαρή από δουλειά και αποχώρησε 15 λεπτά αργότερα μετά το τέλος της κανονικής εξηντάλεπτης διάρκειας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
29.085
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Διαγραμμένο μέλος 204057, Kala_na_pername και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2019
Γυναίκα που δίνει με τόση ευχαρίστηση τα χείλη της μην τη φοβάσαι!

Μεγάλη αλήθεια. Καπέλο
09 Ιουλίου, 2019
Βλέπω ο ζεμπου έχει πάρει φορά και πάει από τη μια μέλισσα στην άλλη!!!!έμπαινε γιουτσο!!!μιας και είναι οπαδός της ερυθρόλευκη ομαδας!!!!
09 Ιουλίου, 2019
Καπου μπερδευτηκατε ρε παιδια. Η Βαλερια εχει στηθος δυαρι, και απ οτι ξερω δεν το ξεφουσκωσε. οποτε μπλεξατε δυο βαλεριες Η δεν εχετε αισθηση του μεγεθους
12 Ιουλίου, 2019
Μαν δεν βρίσκω το τηλέφωνο της, είναι εύκολο να με βοηθήσεις; Σ ευχαριστώ!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4