Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 28 10
Call-Girls 19169
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ο τίτλος της κριτικής αφορά στο πρόσωπο στο οποίο την αφιερώνω. Δεν την ξέρετε.. ούτε εγώ καλά καλά. Προφανώς και αποκλείεται να τη διαβάσει ποτέ. Θέλω όμως να της την αφιερώσω, γιατί η σκέψη της μου κρατάει καταπληκτική παρέα τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα στο τελευταίο μου ραντεβού με την Αλέσα η σκέψη μου ταξίδευε σε κείνην…

Τελειώνοντας μια αρκετά έντονη και δραστήρια μέρα, με πολλή σκέψη και συναισθήματα, γράφω την κριτική μου πίνοντας Absolut λεμόνι, αραγμένος στη λατρεμένη μου καλοκαιρινή γωνιά, στην βεράντα μου.

Μια κριτική ενδεχομένως βαρετή για πολλούς (το σέβομαι..). Όμως συμφωνούμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και εκφράζεται με τον δικό του τρόπο.
Προσωπικά δεν γράφω κριτικές για να πάρω likes και να εντυπωσιάσω τον αναγνώστη.
Για το λόγο αυτό είχα αποφασίσει ότι είναι πιο φρόνιμο να αποτυπώνω την εμπειρία μου κάποιες μέρες αργότερα. Να καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός που λέγαν οι παλαιότεροι.

Αναθεώρησα την απόφασή μου όταν ένα άτομο σχετικό με τις σεξουαλικές μας δραστηριότητες, μου έδωσε δύο λόγους που δεν είχα λάβει υπόψη μου. Πως ενδέχεται όταν ανέβει η μεταγενέστερη κριτική, η κοπέλα να έχει ολοκληρώσει το τουρ της στην πόλη, άρα δώρο-άδωρο για υποψήφιους πελάτες και κοπέλα και ότι αφήνοντας μέρες να περάσουν μεταξύ συνάντησης και κριτικής, χάνεται αυτό το κάτι που βίωσες και θέλεις να αναφέρεις και καταλήγεις σε αδιάφορες γενικότητες και όχι σε προσωπική αποτύπωση της επίγευσης που σου άφησε ένα έντονο ή αδιάφορο ραντεβού.

Εδώ να τονίσω ότι η συνάντησή μου με μια κοπέλα για πληρωμένο έρωτα σε ραντεβού μιας ώρας δεν έχει το νόημα να τον χώσω, να χύσω, να τελειώνουμε.. Ούτε στα 20 και στα 30 λειτουργούσα έτσι. Αλλιώς στουντιάκι για οικονομική ξεπέτα. Ούτε στην ώρα διεκδικώ δύο βόλια. Πρώτον δεν προλαβαίνω αλλά ουσιαστικά χάνω το ξεκλείδωμα, την εξερεύνηση και το ερωτικό ταξίδι με την στιγμιαία συντρόφό μου.

Σε μας τους περισσότερο εγκεφαλικούς και συναισθηματικούς, που για κάποιο λόγο περνάμε περίοδο μοναξιάς, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε τι θέλουμε και τι ζητάμε από το άλλο φύλο, τα κριτήρια επιλογής είναι πολύ υψηλά, στο σημείο διέγερσης των εγκεφαλικών μας κυττάρων. Προσωπικά όταν η παρτενέρ μου δυσκολεύεται να φύγει στην ώρα της ή το κάνει με βαριά καρδιά, με κάνει να νιώθω τόσο όμορφα. Πρόκειται για ολοκληρωμένη επιτυχία. Ειδικότερα όταν μιλάμε για σχεδόν μεσονύκτια ραντεβού που η κούραση της κοπέλας είναι αναμενόμενη.

Πάμε και στην Αλέσα. Αν δεν υπήρχε η αφιέρωση, ο τίτλος της κριτικής θα ήταν «Η εξερεύνηση της Αλέσας».
Ήταν λοιπόν η καλοκαιρινή ερωτική βραδιά , ήταν και το μυαλό ταξιδεμένο… Φτάνει το «δωράκι» μου, τυλιγμένο σε ένα άκρως ελκυστικό λευκό φόρεμα που τόνιζε προκλητικά το καμπυλάτο της κορμί. Μαυρισμένη, με ένα ζευγάρι υπέροχα μάτια, φωτεινό χαμόγελο, χειλάκια για ρούφηγμα και διάθεση εξαιρετική! Καταπληκτικά άκρα περιποιημένα και στόφα σικάτου θηλυκού. Να ζητήσω κι άλλα; Ιεροσυλία!

Από την πρώτη μας οπτική επαφή μου κατέστησε σαφές ότι είναι pure θηλυκό! Μου άρεσε πολύ που ήταν ανεπιτήδευτα άνετη και πολύ γρήγορα νιώσαμε υπέρ-βολικά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.
Διάβαζε μοναδικά τα θέλω μου και τις αντιδράσεις του κορμιού μου και με κινήσεις αιλουροειδούς με πήρε στο στόμα της. Ρεπερτόριο ακαθόριστο. Ούτε PSE ούτε GFE.. Και τα δύο μαζί! Έπαιζε σε όλους τους ρυθμούς, κρατώντας εναλλασσόμενο τέμπο και η κάβλα πήγε σύννεφο!

Έκλεινα τα μάτια και η σκέψη μου ταξίδευε στο κορίτσι της αφιέρωσης, τα άνοιγα και προσγειωνόμουν σε μια εξίσου όμορφη πραγματικότητα. Εξερεύνησα το κορμί της και επικεντρώθηκα στα σημεία που η ηδονή της χτυπούσε κόκκινο. Με καθοδηγούσε νοητά με μικρά βογγητά που κατέληγαν σε κραυγές μέσα στην ηρεμία της νύχτας. Από τη μια αγχωνόμουν για την ενόχληση των γειτόνων κι από την άλλη με έφτιαχνε που την έφερνα στο αμήν.

Η λύτρωση ήρθε μόλις μπήκα μέσα της. Βγάλαμε ταυτόχρονα κι οι δύο ένα πνιχτό βογγητό και αφεθήκαμε στην απόλαυση. Ναι, το απολάμβανε και κείνη. Μου το πιστοποίησε τραβώντας με δυνατά για να ενώσουμε χείλη και γλώσσες όπως συμβαίνει σε δύο ερωτευμένους. Τη φιλούσα παθιάρικα με κλειστά μάτια έχοντας στη σκέψη μου ξανά την άλλη, της αφιέρωσης….

Κι χρόνος, αδυσώπητος εχθρός, έστειλε ηχητικό μήνυμα λήξης στο κινητό της. Με ευγενικό τρόπο διέκοψα για να ενημερώσω το γραφείο ότι δε βγήκε νικητής και πάμε σε ημίωρη παράτα. (τα πέναλτυ τα γλιτώσαμε..)

Μόλις επέστρεψα στον στίβο της μάχης ανέβηκε πάνω μου και έκανα ιδιαίτερες προσπάθειες να μη παραδοθώ. Ότι τεχνική διέθετε την εξάντλησε πάνω μου. Σκληρό καρύδι αποδείχτηκα τελικά γιατί είχα να αντιμετωπίσω εκτός από αυτή την υπέροχη παρτενέρ και τη σκέψη μου που ταξίδευε αλλού.

Δυό κορμιά ιδρωμένα και ένα κρεβάτι μαλιοκούβαρα συνέθεταν το σκηνικό της μάχης. Μόλις άκουσα τον ήχο λήξης της παράτασης στο κινητό της απελευθέρωσα όλη την ενέργειά μου και κείνη με κοιτούσε με το βλέμμα του κατακτητή!

Ο χρόνος συμπεριλαμβανομένου και του διαστήματος φρεσκαρισμάτων υπερέβη αρκετά τη μιάμιση ώρα αλλά το γραφείο ήταν τίμιο απέναντί μου. Με αντιμετώπισαν όχι ευκαιριακά αλλά με φιλικότητα και επαγγελματισμό. Τους πιστώνω ακόμη μια φορά αυτή την εξαίρετη συμπεριφορά.

Ντυθήκαμε να τη συνοδεύσω έξω και τα χείλη μας δεν ξεκολλούσαν. Φεύγοντας ήταν πιο όμορφη από όταν έφτασε. Πιστεύω να καταφέρω να την ξαναδώ πριν επιστρέψει Ουκρανία.

Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τι μου είχε συμβεί ένιωθα τη γλύκα της σκέψης της άλλης. Που να’ξερε κι αυτή….που να με διάβαζε κιόλας!

Είχε πλέον χαράξει για τα καλά… τα πρώτα κελαϊδίσματα διέλυαν την απόλυτη σιωπή της νύχτας κι εγώ με τις γλυκύτερες σκέψεις, παραδινόμουν στην ατέλειωτη αγκαλιά του Μορφέα..
Έχοντας πιάσει ένα πετυχημένο σερί απόλαυσης νιώθω ότι τα τελευταία θηλυκά που επέλεξα, με τις συμβουλές του YA, μου έδωσαν το κάτι παραπάνω. Δεν θα πω αν το αξίζω…απλά το επιδιώκω, το διεκδικώ.

Στο ταξίδι της ζωής μας, η κάθε στάση, η κάθε στροφή, ο κάθε ανεφοδιασμός, έχουν τη σημασία και την αξία τους. Φτάνει να την αντιλαμβανόμαστε.

Εε, υπάρχουν και τα σχόλια τύπου…ω ρε φίλε ένα πούτσο έριξες και πήγες στο φεγγάρι;
Δεκτή κι αυτή η άποψη…

Έτσι λοιπόν κοιμήθηκα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ξύπνησα με τη ΝΔ!

Η σκέψη μου όμως……Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
230€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.216
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, Bentley, thesaint και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2019
αλλη μια κριτικη "απο καρδιας" ! ...ωραιος, πολυ ωραιος
το δε "..όταν η παρτενέρ μου δυσκολεύεται να φύγει στην ώρα της ή το κάνει με βαριά καρδιά, με κάνει να νιώθω τόσο όμορφα. Πρόκειται για ολοκληρωμένη επιτυχία" ειναι πολυ επιτυχης αποτυπωση, με την οποια ταυτιζομαι... you've hit the nail in the head my friend
09 Ιουλίου, 2019
Εγώ κλαίω χώρο να την διαβάσω! Μαλακία
09 Ιουλίου, 2019
Απολαυστική η κριτική σου μεσιέ μου σαν την Αλέσα εεε Αλένα ήθελα να πω με μπέρδεψεςΜεγάλο χαμόγελοΠροσκύνημαΚαπέλο
09 Ιουλίου, 2019
Πολύ όμορφη κριτική. Επειδή σε ξέρω τι άνθρωπος είσαι, την ένιωσα κιόλας. Καπέλο
09 Ιουλίου, 2019
@ mamasan: Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που βρίσκω ανθρώπους με τέτοιες ευαισθησίες!Καπέλο

@ moshic : Δεκτή η άποψή σου μεσιέ αλλά το emoticon που μου σερβίρεις χωρίς να με γνωρίζεις και να έχουμε προηγούμενα, εσένα εκθέτει. Money Mouth

@ steveman7 : Αγαπητότατε ζητώ συγγνώμη για το λάθος όνομα! Μου πήρε ότι μυαλό μου είχε απομείνει.....Σπασίκλας

@ NICK TRIVE : Εκλεκτέ μου φίλε....τι να πω κι εγώ που είναι τιμή μου που σε γνώρισα προσωπικώς!ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
09 Ιουλίου, 2019
Φιλαρακι μου τα σεβη μου!
Αξιζεις πολλα επιτυχημενα ραντεβου Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Καπέλο
09 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
15 Αυγούστου, 2019
τι ωραία που γράφεις, προφανώς και επαγγελματικά. Απολαυση η ανάγνωση των κριτικών σου!
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8