Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 18 10
Call-Girls 25974
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι στους περισσότερους άνδρες δεν αρέσουν οι στεγνές, ανορεξικές, επιπλέουσες ωσάν κούτσουρα γυναίκες. Δική τους εμμονή είναι η δίαιτα και η απώλεια βάρους και η στενή σχέση με τη ζυγαριά και τα γυμναστήρια. Όχι δική μας. Γιατί εμείς τη γυναίκα την θέλουμε με πιασίματα. Όχι σαν το σήμα ελαστικών της michelin, για να μην παρεξηγιομαστε, αλλά να εχει τα πιασίματα της. Πόσο αφόρετα βαρετή είναι η οδήγηση στην έρημο της Αριζόνα και πόσο συναρπαστική σε ανάβαση στις στροφές του Κωλοσούρτη για Τριπολη; Κάποιοι πιο τολμηροί, κάνουν και τρελή κατάβαση σχεδόν με τις πάντες! Πόσο ανούσια είναι τα σπριντ και τα έτοιμα γκολ που πετυχαίνει ο Χάρι Κέιν μπροστά στις ντρίμπλες και τα φαουλ "διαβήτης" του Μέσι; Καμία ευθεία γραμμή. Η διαδρομή που κάνεις στο σώμα μιας γυναίκας πρέπει να είναι στρωμένη με καμπύλες. Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η Christy ειναι δυο φορές γυναίκα γιατί έχει πιασίματα. Πείτε τα χερούλια, πείτε τα ψωμάκια, πείτε τα όπως γουστάρετε. Σημασία έχει ότι υπάρχουν. Κι εσύ τα πιάνεις και μάλιστα το απολαμβάνεις, είτε βρίσκεσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και χαλαρώνεις μαζί της είτε την ώρα που συνουσιάζεσαι μαζί της. Έχει ακριβώς το σώμα που πρέπει να έχει μια γυναίκα για εμένα. Ούτε στεγνή, ούτε χοντρή. Η φύση δεν στάθηκε γενναιόδωρη να της χαρίσει ένα πρόσωπο όμορφο σαν της συμπατριώτισσάς της, Ιρίνα Βαλέριεβνα Σαϊχλισλάμοβα (κατά κόσμον Ιρίνα Σαικ) Βέβαια δεν την έπλασε και σαν...την Μπέτυ Ντέιβις στο "τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέην" Δεν ειναι η μόνη γυναίκα με μέτριο πρόσωπο. Είναι όμως από τις λίγες που ξέρουν, πως τα μειονεκτήματα τους να τα κάνουν προτέρημα. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει! Να είσαι γαμάτη, πανέξυπνη, mindblowing και ερωτεύσιμη. Άλλωστε όπως είχε πει και η Estee Lauder: «Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο γυναίκες που δεν τους νοιάζει ή δεν πιστεύουν ότι είναι ελκυστικές».

Μπήκε στο σαητ, συστήθηκε, ανακοίνωσε τι ζητάει και τι προσφέρει γι αυτά. Οι αρχικές της απαιτήσεις σύμφωνα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες της ήτανε ομολογουμένως τσιμπημενες. Διαβασε το νήμα της και οσα γραφοντουσαν γι αυτήν, έψαξε, άκουσε το κοινό. Ή θα έπρεπε να προσθέσει υπηρεσίες στην ίδια τιμή, ή να κατέβει σε απαιτήσεις. Προς τιμήν της έπραξε και τα δύο. Ο τίμιος, ο εργατικός, μπορεί τις περισσότερες φορές να πιάστηκε κορόιδο, αλλά στο τέλος πάντα δικαιώθηκε! Στο τέλος, βρήκε ανθρώπους να τον στηρίζουν και να τον ακολουθούν. Αντίθετα, ο άνθρωπος της αρπαχτης, ο ψεύτης, τον πρώτο χρόνο χαίρεται. Μετά μένει μόνος και έρημος. Η Christy ανήκει στην πρώτη κατηγορία μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Είναι καλή στο sex. Προσπαθεί να φύγεις ευχαριστημένος και σε μεγάλο βαθμό το καταφέρνει. Όχι επειδή προσπαθεί να καλύψει τις ανασφάλειές της για το πρόσωπο της, προσπαθώντας περισσότερο, όπως λένε όλοι. Η Christy δεν έχει ανασφάλειες. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι το κορίτσι ξέρει να την γλεντάει τη ζωή της. Και το ίδιο κάνει και στο κρεβάτι της. Ενώ από την άλλη, το μοντέλο και κυριως αυτό του 10, θεωρεί ότι αρκεί να υπάρχει στο κρεβάτι σου για να γουστάρεις. Της αρέσει το φιλεναδιστικο sex. Άλλωστε, όπως λέει και ο Νίκος Αλέφαντος, τα καλύτερα γκολ στα φιλικά μπαίνουν. Δεν φείδεται στα φιλιά με γλώσσα, δέχεται ό,τι, της ζητήσεις και προσπαθεί να παίρνει και η ίδια πρωτοβουλίες την ώρα του σεξ. Στήνεται ωραία σε doggy και η θέα να την βλέπεις είναι καταπληκτική ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις να είσαι μέσα της. Μόνη "παραφωνία" το στοματικό της αλλά με λίγη καθοδήγηση το βρίσκει. Δέχτηκε εκσπερμάτωση στο στόμα και τα έφτυσε στον νιπτήρα.

Είναι πολύ νέα, χωρίς ιδιαίτερες εμπειρίες, χωρίς τουπε, με όρεξη να μάθει και να δουλέψει και να τιμήσει τον χρόνο σας και το δωράκι που θα της δώσετε. Όσοι πιστοί προσέλθετε, δώστε της την ευκαιρία και ίσως στο μέλλον κατακτήσει τον κόσμο όλο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
29.088
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Διαγραμμένο μέλος 204057, Kala_na_pername και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2019
Ωραία κριτική Ναι!
06 Ιουλίου, 2019
Δεν θα «μαλώσουμε» ποτέ για κορασίδα φίλε... Μεγάλο χαμόγελο
Εσυ θα παίρνεις αυτές με τα πιασίματα και εγώ τις πιο στεγνές Ναι!
06 Ιουλίου, 2019
Το μαγάρησες το κοριτσάκι ρε σάτυρε;
06 Ιουλίου, 2019
Τρομερή κριτική ο ζεμπου όπως πάντα...σαν συγγραφέας βιβλίου!!!ακριβώς τα ίδια θα έλεγα και εγώ...παντα αξιόπιστος και πάντα λεπτομερείς ο ζεμπου.. Δεν είναι τέλεια Αλλά κάνει τα πάντα να περάσεις καλά...
06 Ιουλίου, 2019
Πάρα πολύ ωραία κριτική. Συγχαρητήρια συναγωνιστή. Η μοναδική μου ένσταση έχει να κάνει με τη τελευταία σου πρόταση : "δώστε της την ευκαιρία, και ίσως στο μέλλον κατακτήσει τον κόσμο όλο!" Υπερβολή θα έλεγα. Καλό θα ήταν να έλειπε.
Καπέλο
08 Ιουλίου, 2019
Μια χαρά πέρασες Ζεμπ! Ναι!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6