Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 23 10
Call-Girls 17105
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αφιερωμένη αυτή η κριτική μου στον Μακεδόνα Mallia που ενώ έχει καταγαμήσει όλη τη συμπρωτεύουσα, μου ζήτησε κριτική για τα κορίτσια του τηλεφωνικού κέντρου του YA.

Όλα τα παιδιά στα τηλέφωνα του γραφείου, είναι ευγενικά, ανεκτικά, κατατοπιστικά και κατά κάποιον τρόπο νιώθεις φίλος τους. Όχι αυτό το αυστηρά official. Επιπλέον δε, αν μάθουν τα χούγια σου σε κατευθύνουν στη σωστή επιλογή προς αποφυγήν φόλας.

Με αυτό τον τρόπο η Άντζη με «προστάτευσε» από λάθος επιλογές, ούτε καν επιλογή και ουσιαστικά είναι η αιτία που βρέθηκα σε άλλο γαλαξία! Μαγικά απρόσμενο, εξαιρετικά φιλόξενο και ταυτόχρονα κατάλληλο για εξερεύνηση..

Αν και με κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με το αν είναι η κατάλληλη περίπτωση για μένα στη συγκεκριμένη περίοδο δυσκολιών στη ζωή μου, όταν με καλωσόρισε με το πλούσιο χαμόγελό της ένιωσα τη σιγουριά του «κλείσε τα μάτια και απόλαυσε».

Δυνατό θηλυκό με ισχυρή προσωπικότητα, κορμί κολάσιμο και πρόσωπο φιλόξενο.

Το δυνατό της σημείο αυτός ο υπέροχος πισινός! Όσος και όπως πρέπει. Αγέρωχος!

Το αδύνατο στο στήθος, όπου ο χειρούργος δεν θα περηφανευόταν για το δημιούργημα αυτό. Άξιζε καλύτερη δουλειά..

Όταν τα κορμιά μας ενώθηκαν, με ρώτησε τι προτιμώ να μου κάνει και μειδίασα σκεπτόμενος ότι με πάνε ταξίδι σε άλλο γαλαξία και με ρωτούν από ποιούς πλανήτες να περάσουμε;;;;;;;; Χα, χα!

Δεν ήταν μόνο πολύ καλή σε ότι μου έκανε… Υπήρχε αρμονία και πάθος σα να ήταν η τελευταία μας φορά. Κατάφερε να μη σκέφτομαι τίποτα για μια ώρα, παρά μόνο να την κάνω να νιώσει όπως ένιωθα κι εγώ.

Ενώ οι ενδοιασμοί μου αφορούσαν το επίπεδο pse που θεώρησα ότι ακολουθεί πιστά η Νίκα, τα γεγονότα με εξέπληξαν και θα τολμήσω να αναφέρω ότι ένιωθα σα να κάνω έρωτα και όχι πληρωμένο σεξ. Προφανώς το «έστησα» έτσι το σκηνικό, εκείνη όμως το….απογείωσε! Κινητήρια δύναμη τα καυτά φιλιά της, το κολάσιμο κορμί της και η σέξυ της αύρα!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τη κουβεντούλα που πιάσαμε κατάλαβα ότι έχει πολύ περιεχόμενο ως άνθρωπος και εντυπωσιάστηκα με τις απόψεις της, γιατί πρόκειται για ένα νέο και σύγχρονο κορίτσι, με μεστό όμως μυαλό και άκρως συνειδητοποιημένη σε όσα λέει και πράττει. Τη θεωρώ ιδανική περίπτωση για long dates. Ευχαρίστως θα πήγαινα διακοπές μαζί της. Πλήρες το πακέτο!

Φεύγοντας, εκτός από το διαρκές χαμόγελο, φιλιόμασταν ως το δρόμο! Ακόμη μια επιβεβαίωση ότι είχε περάσει εξίσου όμορφα όσο κι εγώ.
Άντζη μου σε ευχαριστώ για την υπομονή σου αλλά και την επιμονή σου.

Ξέρω ότι τα ταξίδια σε άλλους γαλαξίες δεν είναι συχνά γι’αυτό και θα την ξαναδώ όπως και δήποτε πριν επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της.


Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες…..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.216
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, thesaint, feragamo και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουλίου, 2019
Φοβερη!!! Εγω παρεδωσα πνευμα, με εστειλε αδιαβαστο....ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
02 Ιουλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγώ ευτυχώς πρόλαβα και "διάβασα"....Κουλ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2