Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 28 10
Call-Girls 19171
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συμφωνώ και επαυξάνω με τις προηγούμενες κριτικές, ιδιαίτερα με την τελευταία και την περιγραφή ως γκέισας.
Η Alena είναι φυσική ξανθιά με ένα ζευγάρι καταπληκτικών ματιών απίθανου μπλε χρώματος που σε μαγνητίζουν. Αν και κοντούλα το σώμα της είναι φανταστικά θηλυκό έως τουμπανικό, με βελούδινο αψεγάδιαστο δερματάκι που μαυρίζει εύκολα και όμορφα μετά από δυο επισκέψεις στο σολάριουμ και ίσως ομορφότερα στον καυτό ελληνικό ήλιο, κάνοντας υπέροχο κοντράστ με μαλλιά και μάτια. Υπέροχο στόμα με αισθησιακά άλλοτε ρηχά και άλλοτε βαθιά γλωσσόφιλα. Τα βυζάκια της γεμίζουν παλάμη με απίθανες ανοιχτόχρωμες και ιδιαίτερα παιχνιδιάρες φαρδιές ρόγες. Το κωλαράκι της είναι ολοστρόγγυλο και σφιχτό, προϊόν γονιδιακής κληρονομιάς όπως ανέφερε. Οι τρυπούλες της κι αυτές ανοιχτόχρωμες, άτριχες, όμορφες ανατομικά και δεκτικές σε παιχνίδια αφού πλύνεις τα χέρια σου. Είναι πεντακάθαρη, μοσχομυρωδάτη και προσέχει την υγιεινή της χωρίς όμως ενοχλητικά ραντίσματα.
Το καλύτερο όμως πάνω της είναι η χαρούμενη γλύκα που εκπέμπει σαν άνθρωπος μαζί με μία ανατολίτικη τάση περιποίησης του άνδρα και φυσικά, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο, με αγάπη για το σεξ. Της αρέσει να γαμιέται, το απολαμβάνει και χωρίς πορνοκόλπα σε παρασύρει στο ρυθμό της - δυο φορές δεν κατάφερα να ελέγξω εγώ το πότε θα τελειώσω. Είχε πολύ καιρό να μου συμβεί. Προσοχή στην πίπα της επίσης, είναι κι αυτή μεγάλη παγίδα για πρόωρα τελειώματα, ειδικότερα στα βαθιά που κάνει κοιτώντας σε με τις ματάρες ή όταν αρχίζει την περιποίηση προς τα κάτω ... πολύ προς τα κάτω Ματάκι. Ανταποκρίνεται πολύ καλά όταν καταβροχθίζεις το μουνάκι της με μουσκέματα, χάδια και μπασκετικά σπασίματα μέσης. Αυτό όμως που λατρεύει είναι να έχει τον πούτσο μέσα της. Το απίθανο κωλαράκι της αν και το λιμπίστηκα πέρα από δαχτύλιασμα δεν πρόλαβα να το χαρώ και επιφυλάσσομαι.
Στα διαλείμματα ντουζάκι παρεούλα με πλύσιμο και στέγνωμα από μέρους της και μετά αγκαλιές, χάδια, κρασάκι, iqos, κουβεντούλα για ότι θες με ικανοποιητικά αγγλικά και πολύ γέλιο. Η ίδια σφυρίζει για το δεύτερο ημίχρονο. Επίσης δεν εκνευρίζει με χρονομέτρηση - ούτε το γραφείο - και τα χρήματα στο τέλος χωρίς να τα ζητήσει εκείνη. Το γραφείο εξυπηρετικότατο και συνεπέστατο.
Με λίγα λόγια, ο ουκρανικός άγγελος του yourangels είναι ένας επικίνδυνος συνδυασμός ομορφιάς, κορμιού φτιαγμένου για σεξ, ερωτισμού, γλύκας, κάβλας, επικοινωνίας, γέλιου, ... τα πάντα όλα ... προσοχή με κεφαλαία στους αγαπούληδες !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2019
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
416
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bentley, THV, 6Y44 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2019
Τύπε η Φυλής έχει αρκετές τέτοιες γκόμενες με 20 ευρώ Ναι!Ναι!.Άντε να δινες 40 για δεύτερο γύρο.Πόσο βλάκες σας πιάνουν ορισμένους,μου άρεσε το 210 σαν ποσό,έτσι να πιει κι έναν καφέ να σε θυμάται Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
18 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και εσένα ρε ομορφονιε τι σε νιαζει που πάει κ ποσα δίνει ο άλλος ? Δεν είχες τι να ασχοληθείς κ πεταχτηκες να γράψεις την εξυπνάδα σου γατάκι .
19 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ευτυχώς που εσύ δεν είσαι βλάκας με τα ακάποτα σε γυφτοτσιγγανογριές Μαλακία

τώρα πώς βρέθηκε το πλανόδιο ινστιτούτο παστέρ στην ενότητα με τα call-girls είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3