Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αρκετές οι ενδιαφέρουσες επιλογές αυτή την περίοδο, την προσοχή μου όμως τράβηξαν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Andrea. Δεν υπήρχε κριτική και αν και είμαι λίγο επιφυλακτικός με τις πολύ glamour γιατί συνήθως έχουν ύφος αποφάσισα τη συνάντηση και δεν το μετάνιωσα.

Η Andrea είναι μια νέα και πολύ εμφανίσιμη νέα κοπέλα από την Ουκρανία με αψεγάδιαστο, φυσικό σώμα και πολύ όμορφο, εκφραστικό πρόσωπο. Σώμα καλλίγραμμο, σφριγηλό όχι ανορεξικό αλλά με ωραίες καμπύλες χωρίς περιττά κιλά. Οι φωτογραφίες σε προετοιμάζουν για το τι θα συναντήσεις και είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Προσεγμένη από την κορυφή ως τα νύχια.

Πολύ ευχάριστη, χαμογελαστή και με διάθεση να ευχαριστήσει. Αγγλικά κάπως περιορισμένα, συνεπώς η επικοινωνία περιορίζεται στα απαραίτητα. Κατάλαβα ότι δεν έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο και είναι λίγο συγκρατημένη, χρειάζεται λίγο καθοδήγηση. Αυτό βέβαια μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι την συνάντησα την πρώτη ημέρα του tour.

Στα του αγώνα τώρα, συστήνεται ανεπιφύλακτα για αισθησιακό sex δηλαδή gfe καταστάσεις. Ωραία στησίματα και η θέα στο doggy style με το σφιχτό κωλαράκι και τη μέση δαχτυλίδι θα μου μείνει για καιρό.

Τέλος, να αναφέρω ότι είναι πολύ καθαρή με ένα μεθυστικό άρωμα που σου εντυπώνεται και αφού έχεις φύγει.

Συνολικά μια πολύ καλά συνάντηση αν και λίγο υπερτιμημένη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
164
Likes:
11.685
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, livermak, mick11 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2019
Ωραια κριτικη φιλος, απο πιασιματα, δακτυλοσκοπηση, γλωσσοφιλα και αλλα παρεμφερες ειχαμε καθολου γκρινια?
20 Απριλίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν εισέπραξα καθόλου γκρίνια, σε όλα δοτική και πρόθυμη.
27 Απριλίου, 2019
Παίδες το κοριτσάκι είναι μοντέλο όχι αστεία. Αλλά ως φρέσκο στη δουλειά φοβάται και τη σκιά της πράγμα που κουράζει. Ακολουθεί κριτική που την περιγράφει απόλυτα.
09 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Απαντηση για τον MArlog γιατι ως νεος δεν μπορω να απαντησω σε προσωπικα μηνυματα. Η κοπελα ειναι αστερι αλλα οταν σε ξεκιναει και απλωνει στο κρεβατο ενα καρο gadgets ειναι κουραστικη. Φιλι στο στομα μωρομαντηλο... φιλι στο μουνακι μην παει η γλωσσα στο κεντρο και μετα μωρο μαντηλο... Στοματικο χωρις παθος γιατι εχει στο μυαλο της τι αρρωστια κουβαλας... Για μενα ηταν κουραστικο. Εκτος αν εχεις τα φραγκα νη την παρεις για κανα τριωρο. Απο τα υπολοιπα ειναι οπτασια σαν εικονα. Για δακτυλα χαιδεμα κωλοτρυπιδα κτλ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. Ριτικη δεν ανεβηκε μαγκες γιατι πρεπει να περασει καιρος να τις ανεβασουν πραγμα που αποκαρδιωνει...
09 Μαΐου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5