Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 37 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Bianca την είχα ξαναπάρει πριν λίγα χρόνια που είχε πρωτοξεκινήσει στο συγκεκριμένο γραφείο. Δεν μιλούσε ελληνικά, ήταν πολύ αδύνατη και ...μάθαινε τη δουλειά. Από τότε έχει εξελιχθεί σε super επαγγελματία και πλέον ομιλεί και την ελληνική, πράγμα που βοηθά ιδιαίτερα στην δημιουργία καλού κλίματος όταν το ραντεβού είναι δίωρο ή μεγαλύτερο.
Η Bianca είναι μία γυναίκα λίγο πριν τα 30, 1.70 ύψος περίπου, κιλά θα έλεγα λίγο πάνω από τα 50, μικρό και στητό βυζάκι ( που εμένα μου αρέσει γιατί χωράει όλο στο στόμα !!!) Γλώσσα με ρώγα κάγκελο, ποδάρες και απίστευτο κωλαράκι, περιποιημένη και χαμογελαστή που έρχεται κοντά σου για να περάσετε καλά. Καθαρόαιμο λέμε !!! Ναι!
Άψογη επικοινωνία και διάθεση για ερωτική συνεύρεση η οποία σε κάνει να ξεχνάς ότι είσαι με κοπέλα της δουλειάς κάτι πολύ απαραίτητο όταν ενδιαφέρεσαι για GFE υπηρεσίες. Στο σώμα της δεν βλέπεις τατού ή άλλα σημάδια, διαθέτει απαλή και περιποιημένη επιδερμίδα, δεν έχει προσθετικά ούτε πλαστικούρες σε στήθος ή χείλια. Εμφανισιακά επειδή διάβασα και κάποια σχόλια για το πρόσωπο στις κριτικές των υπολοίπων, αν σε χαλάει κάτι είναι η μυτούλα της που είναι λίγο γαμψή. Άντε και το ότι μπορεί να σου ζητήσει να καπνίσει ένα τσιγάρο. Τίποτε άλλο δεν θα βρεις να πεις. Το κορμί της δε και η θέα από πίσω είναι επικά !! Προσκύνημα
Όλα αρμονικά δεμένα πάνω της να σε προκαλούν να παίξεις μπάλα.
Πεντακάθαρη, με μια τσάντα - φαρμακείο (τι χωράει η τσάντα μιας γυναίκας ρε πούστη μου ????), Χμμμ; χωρίς να σου τρώει χρόνο, βρίσκεις πράγματα να πεις στο ημίχρονο και γενικά θα σε καλύψει από όλες τις πλευρές.
Γλωσσόφιλλα και χάδια συνεχόμενα, μπαλαμούτι, χαϊδολόγημα, και πολύ μάτσα μούτσα, ασταμάτητο. Η Bianca δεν διαμαρτύρεται σε κάτι και δεν κολώνει πουθενά. Παρότι μπορεί να πάει πιο γρήγορα και έντονα, νομίζω ότι είναι για GFE καταστάσεις κυρίως. Από στάσεις, οπωσδήποτε στα 4 και reverse cow γιατί έχετε θέα στην κωλάρα της που είναι επική.
Από κει και πέρα τα κλασικά, εγώ να κάθομαι στον καναπέ και αυτή να με καβαλάει, ιεραποστολικό στο κρεβάτι να πίνω από τα χειλάκια της, λίγο στο πλάι και πάει ο γέροντας!
Μία κατάθεση στο στοματάκι της και μία στο λάστιχο. Χαλαρά έβγαινε και τρίτη αλλά προτίμησα λίγο ακόμα γούτσου - γούτσου καθότι είμαι ...αγαπούλης. Έρωτας

Επενδύστε άφοβα. Περνάς πολύ ευχάριστα την ώρα σου με ένα ανεβαστικό άτομο που γουστάρει να γαμηθεί μαζί σου σε ότι στάση θέλεις, για όσο αντέχεις.
Η τιμή πολύ καλή και το γραφείο άψογο όπως πάντα.
Η Bianca παίρνει πιστοποίηση και για το μέλλον !!

Καλά να περνάτε! Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 30, 2019
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
12.669
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, delipas, THV και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Απριλίου, 2019
πριν 1 περίπου μήνα έστειλα κριτική για το 28χρονο μωράκι αλλά δεν ανέβηκε....Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1