Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
InCall συνάντηση με την Annita στο νέο ξενοδοχείο της Συγγρού που όσο πάει και βελτιώνεται, αρκετά καθαρό, καθαρή πετσέτα, σφραγισμένα σαπουνκάκια και παντόφλες μιας χρήσης.

Εμφανισιακά η Annita είναι ότι βλέπει κανείς στις φωτογραφίες, είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που οι φωτογραφίες θεωρώ ότι την αδικούν. Αυτό όμως που σε κερδίζει και σου μένει τελικά είναι η θετική διάθεση και το συνεχές χαμόγελο. Αγγλικά πολύ περιορισμένα, είτε δεν ξέρει είτε δεν θέλει να μιλήσει, τελικά όμως αυτό δεν επηρεάζει τη συνάντηση.

Η Annita είναι πολύ όμορφη κοπέλα, με άψογο σώμα, καταπληκτικά μάτια και πρόσωπο με φυσική ομορφιά χωρίς σημάδια από τη φθορά του χρόνου ή από την δουλειά που κάνει.

Πρόθυμη και δεκτική σε όλα με έντονη διάθεση να σε ευχαριστήσει, όταν ζοριστεί λέει το πολύ χαριτωμένο you are ok I am ok. Εντύπωση μου έκανε ότι και στους δύο γύρους με ρώτησε εάν με πειράζει να βάλει Gel. Θετική εντύπωση επίσης μου έκανε το γεγονός ότι κατά τη συνάντηση είχε αρκετά μηνύματα στο κινητό και στο διάλειμμα της λέω ρίξε μια ματιά δεν με πειράζει, η απάντηση της ήταν τώρα είμαι εδώ μόνο για εσένα. Αυτό ειλικρινά δεν μου έχει ξανασυμβεί.

Συνοψίζοντας, κατά τη γνώμη μου η Annita ήταν άψογη κατά την υποδοχή, άψογη η εμφάνιση, άψογες οι υπηρεσίες και η διάθεση και τέλος άψογος και ο αποχαιρετισμός με ένα θερμό φιλί.

Κλείνοντας είναι από τις συναντήσεις που σκέφτεσαι ότι πραγματικά αξίζει ο χρόνος, τα χρήματα και η διαδικασία που μπαίνουμε για να συναντήσουμε ένα CG.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
164
Likes:
11.685
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kwstasxat, THV και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2019
Παίχτη, δάχτυλα εμπρός δέχονταν?
24 Μαρτίου, 2019
...δεν γουστάρει δάκτυλα...στο λέω υπεύθυνα...κιας μην έγραψα κριτική...
SG
Sproxe Garsia
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2