Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως αναφέρει και ο τίτλος συναγωνιστές Επιτέλους ήρθε η ανοίξη και είδαμε χαρά στους πρησμενους όρχεις μας. Καθώς πελάτης του γραφείου μπορώ να πω ότι είναι από τις ελάχιστες κοπέλες που όταν την συναντάς ξεπερνά τις προσδοκίες σου.
Χτυπάει η πόρτα και σκάει μια αερατη υψηλής αισθητικής γυναίκα μέσα στο χαμόγελο κα το ναζί έως εκεί όμως Γιατί Μετά αφαιρεί το παλτό τις και μου αποκαλύπτεται. φορά μόνο ένα ολόσωμο διχτυωτο κορμάκι μου στήνεται και μου λέει βαράμε δυνατά ξαφνικά νόμιζα ότι ήμουν σε πασαρέλα εσωρούχων γνωστού οίκου του ελ. Βενιζέλος και ταυτόχρονα σε τσόντα.Αφού την τιμωρησα κατεβενει για πίπα που πραγματικά το κατέχει Πολύ καλά με έντονο κοίταγμα και το τέλος ήρθε στην Καυλο φάτσα τις. Break Για μπανακι λίγο social Αλλά η κοπέλα είχε πολλές κάυλες και ήθελε απεγνωσμένα να την τιμωρισω ξανά. βαθιά γλωσσοφιλα Φυσικά την γυρνάω στα 4 η πιο ωραία απίστευτη κωλαρα που έχω έρθει face too face βαρέθηκα να γάμαω κωλους φτιαγμένος από MacDonalds πραγματικά η Άννα γνωρίζει πως πρέπει να στηθεί ώστε να έχεις βαθιά διείσδυση και Μετά από αρκετό κοπανημα και σφαλιάρες σε πολλές στάσεις ήρθε το τέλος .
Απόλυτο θηλυκό
Απόλυτη γυναίκα οφείλω να πω ότι χαίρομαι που υπάρχουν στο χώρο τέτοιες φυσικές ομορφιές για να τα απολαμβάνουμε και εμείς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
41
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, kwstasxat, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2019
Μας καύλωσες ρε φίλε την είχα παραμελημένη ειλικρινά από το γραφείο αλλά θα φροντίσω να την τιμήσω αμέσως μετά το πέταγμα του Χαρταετού...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1