Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 4 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ειπα να αφησω να περασει καμια μερα για να μου φυγουν τα νευρα αλλα λεω δεν γαμεις...Η αναστασια λοιπον.Κλασικα ευκολη συνεννοηση με το γραφείο.Αναμεσα σε αυτη και την αλισα διαλεξα αυτη γτ δινει κωλο...Κλαφτα Χαραλαμπε...Γελανε και τα πακια στην μοναστηριου.Χτυπαω ανοιγει η κοπελα των φωτο.Απο κοντα ισως να ειναι και λιγο πιο ομορφη.Πολυ κοντη ισως και κατω απο 1.60.Δεν με πειραζει προσωπικα γτ και εγω κοντος είμαι.Για τους αλλους το λεω.Βυζακι μικρο δυαρι λιιιιγο πεσμενο.Σωματαρα χωρις ιχνος λιπους.Ωραιο κωλι.Αγγλικα λιγο πανω του μετριου.Κανω ντουζ και παω να ξεκινησω.Παω για φιλι δεν ανοιγει καν τ στομα.Κατι πεταχτες μαλακιες εδινε.Λεω αρχη ειναι θα ανοιχτει μετα.Μαντεψτε...Δεν ανοιχτηκε.Γενικα σε κραταει σε καποια αποσταση.Ξεκιναω περιποιηση κάτω βλεπω γουσταρει και υγραινεται.Παω να βαλω λιγο δαχτυλο και παθαινει ηλεκτροσοκ.Αφου τιναχτηκα και εγω.Παω να παιξω με κλειτορίδα και μου λεει NO FINGER με νευρο...Δεν εφυγα γτ ειπα απο μεσα μου θα σε ξεκωλιασω καργια...Η πιπα της μετρια με χερι.Προσπαθησα για βαθια αλλα μπα...Και ηρθε η ωρα για κωλο.Αρχικα η κοπελα δεν ηξερε οτι θα κανει πρωκτικο.Δλδ τι σκατα συνεννόηση εκαναν με το γραφειο δεν ξερω.Εξου και το μετρια συμπεριφορά γραφειου.Τεσπα με τα χιλια ζορια παλευω να μπω.Ζοριζομαι και εγω και η κοπελα.Μετα απο λιγο βρισκουμε εναν καποιον ρυθμο αλλα οχι για πολυ.Η κοπελα ΔΕΝ ειναι για πρωκτικο.Τραβιεται συνεχως δεν μπορεσα να ανεβασω ΚΑΘΟΛΟΥ ταχύτητα και γενικα το ολο σκηνικο κινηθηκε σε πολυ χαλαρο ρυθμο που ΔΕΝ μου αρέσει.Επισης δεν εκανε ντουζ ενδιαμεσα αλλα ηταν πεντακαθαρη.Σε γενικές γραμμες λοιπον.Η κοπελα ειναι εμφανισημη ΑΛΛΑ δεν φιλαει με γλωσσα και δεν αντεχει σε υψηλο ρυθμο.Το γραφειο με διαβεβαίωσε οτι κινειται σε pse ρυθμους.ΚΛΑΜΑ...Αυτα τα γραφω ωστε το γραφειο να παρει τα μετρα του.Μην τα κανει και στους επομενους.Φυσικα ειναι δικαιωμα της κοπελας τι υπηρεσιες θα παρεχει αλλα αν δεν μπορει ας βγαλει το γραφειο απο το σαιτ τις υπολοιπες υπηρεσίες.Αν ηθελα υπηρεσιες στουντιο δεν θα εδινα 190 ευρώ.Δυστυχως δεν φτανει μονο η εμφανιση.Αν ηθελα απλα καπου να το βαλω θα το εβαζα σε μια γκομενα.Και νεος ειμαι και εμφανισημος.Πληρωνω για να εχω υπηρεσίες που δεν μπορω να βρω απο απλες κοπελες.Τεσπα μην κουραζω τζαμπα.Αυτα τα ολιγα κυριοιΚαπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2019
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
190€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
mancunian1986
Ανώτερος
44
Πόντοι:
9.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 163859 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2019
Νέος ,εμφανίσιμος , και για υπηρεσίες που δεν βρίσκεις ,τότε όλα τα πεντάρια είναι πολύ .Χμμμ;
26 Φεβρουαρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παντα κραταω μια πισινη μηπως δεν υπαρχει χημεια.Δεν μπορω να βαλω 1 ας πουμε και να την θαψω τελειως γτ μπορει με αλλους να ειναι καλυτερη.
26 Φεβρουαρίου, 2019
Μ'έσωσες τυπε,το γραφείο θα σου προσφέρει έκπτωση στο επόμενο ραντεβού Ματάκι
26 Φεβρουαρίου, 2019

Δεν θελω εκπτωση φιλε...Να ειναι σουπερ οι υπηρεσίες της κοπελας θελω και ας πληρωνω.
28 Φεβρουαρίου, 2019
απολυτα σωστος ο μανκουνιαν.

σε ενα διαφωνω, αφου υπαρχει το ρισκο να μην εχεις αυτο που ζητας, με τα ιδια λεφτα γιατι δεν πας 6 φορες στα μπουρδελα?

και ποσοστικα ειναι πολυ καλυτερα και στις 6, μεγαλυτερη πιθανοτητα να εχεις χημεια με καποια και να εχεις gfe που απο οτι καταλαβα αυτο θες με φιλια κλπ
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 172663
28 Φεβρουαρίου, 2019

δοκιμασα αρκετες φορες μπουρδελα φιλε μου.δεν μου παει.δεν θελω gfe θελω ακριβως το αντιθετο.περισοτερο pse κατασταση.το φιλι δεν το ψαχνω ιδιαιτερα απλα ειδικα στην αρχη θελω 2-3 για ζεσταμα.πιο πολυ με πειραξε που δεν με αφηνε να κανω οτι θελω σε νορμαλ φυσικα πλαισια και με εκοβε συνεχεια.για αυτο προσπαθω να βρισκω κοπελες που κινουνται σε πολυ hardcore ρυθμους.η συγκεκριμενη δεν πλησιαζε καν οποτε παμε για αλλα...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6