Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 9 10
Call-Girls
8672
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Όπως τα έγραψε και ο προηγούμενος, θα διαφωνήσω μόνο για το ύψος και τις φώτο. Είναι γύρω στο 170 και είναι όπως είναι στις φώτο... φρεσκαδούρα...
Πρόθυμη full GFE δεν κλέβει, δεν λέει μα και μου.. Δεν έπαιζε με το κινητό δεν έβαλε χρονόμετρα και μαλακίες
Ομορφούλα Λεπτούλα αγύμναστη με μαλακό κωλαράκι, βελούδινη λευκή επιδερμίδα, φυσικό βυζάκι μαλακό και στητό ιδανικό θα έλεγα με υπέροχες ροζ ρόγες
Πίπα εξαιρετική χωρίς χέρι αρκετά βαθιά
Ροζ μουνάκι και ροζ κωλοτρυπίδα που αν και στην αρχή αρνήθηκε να μου δώσει λόγο μεγέθους και καλά (όπως η Λίζα) τελικά με λίγη πίεση το έδωσε και άντεξε και σε σφυροκόπημα για αρκετή ώρα.
Δεν είναι για όσους δεν γουστάρουν λεπτές
Για την επικοινωνία δεν το σχολιάζω για σεξ πήγαμε όχι για να συζητήσουμε...
Σαν σύνολο είναι πολύ καλή και με πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή..
Άντε να πω και ένα αρνητικό έχει λεπτά χείλια και τα δόντια της δεν φαίνονται καθόλου. Εγώ γλωσσόφιλα δεν δίνω φοβάμαι, οπότε το προσπέρασα..
Εν τέλη εγκρίνεται +++ από εμένα
Πρόθυμη full GFE δεν κλέβει, δεν λέει μα και μου.. Δεν έπαιζε με το κινητό δεν έβαλε χρονόμετρα και μαλακίες
Ομορφούλα Λεπτούλα αγύμναστη με μαλακό κωλαράκι, βελούδινη λευκή επιδερμίδα, φυσικό βυζάκι μαλακό και στητό ιδανικό θα έλεγα με υπέροχες ροζ ρόγες
Πίπα εξαιρετική χωρίς χέρι αρκετά βαθιά
Ροζ μουνάκι και ροζ κωλοτρυπίδα που αν και στην αρχή αρνήθηκε να μου δώσει λόγο μεγέθους και καλά (όπως η Λίζα) τελικά με λίγη πίεση το έδωσε και άντεξε και σε σφυροκόπημα για αρκετή ώρα.
Δεν είναι για όσους δεν γουστάρουν λεπτές
Για την επικοινωνία δεν το σχολιάζω για σεξ πήγαμε όχι για να συζητήσουμε...
Σαν σύνολο είναι πολύ καλή και με πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή..
Άντε να πω και ένα αρνητικό έχει λεπτά χείλια και τα δόντια της δεν φαίνονται καθόλου. Εγώ γλωσσόφιλα δεν δίνω φοβάμαι, οπότε το προσπέρασα..
Εν τέλη εγκρίνεται +++ από εμένα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Bon4o
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Άμα ήτανε σιλικόνη θα είχε και σημάδια από τις τομές και σημάδια δεν είδα πουθενά ούτε στις μασχάλες ..
Τώρα εσυ από που την αντλείς τόση σιγουριά είναι όντως περίεργο και περιμένω να μας πεις ...