Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.5 3 10
Call-Girls
4084
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση με την Betty την προηγούμενη εβδομάδα στο νέο πολυτελές ξενοδοχείο στη Συγγρού. Συνεννόηση με το γραφείο εύκολη με μερικά μηνύματα.
Η αρχική εντύπωση όταν άνοιξε η πόρτα ήταν ότι πρόκειται για μια νέα και πολύ όμορφη κοπέλα με εμφάνιση πολύ κοντά στις φωτογραφίες. Φορούσε ένα ημιδιάφανο νεγκλιζέ το οποίο όταν αφαιρέθηκε αποκάλυψε ένα άψογο σφριγηλό κορμί και ένα ιδιαίτερα καλοσχηματισμένο βυζάκι.
Η Betty ήταν χαμογελαστή όχι ιδιαίτερα ομιλητική αλλά πρόθυμη να σε ευχαριστήσει. Αγγλικά θα έλεγα σε ικανοποιητικό επίπεδο για την επικοινωνία.
Στα του αγώνα είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για επαγγελματία, ίσως και λόγω του νεαρού της ηλικίας, αλλά η ομορφιά και το χαμόγελο σε αποζημιώνουν.
Συνολική αποτίμηση, μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με μια νεαρή και ιδιαίτερα εμφανίσιμη κοπέλα.
Καλά να περνάτε συναγωνιστές.
Υ.Γ. Σε προηγούμενο post αναφέρθηκε ότι η reception ζητάει τα στοιχεία του επισκέπτη, εγώ πέρασα από μπροστά με χαιρέτησαν τους χαιρέτησα και προχώρησα ακάθεκτος. Αυτό προς ενημέρωση.
Η αρχική εντύπωση όταν άνοιξε η πόρτα ήταν ότι πρόκειται για μια νέα και πολύ όμορφη κοπέλα με εμφάνιση πολύ κοντά στις φωτογραφίες. Φορούσε ένα ημιδιάφανο νεγκλιζέ το οποίο όταν αφαιρέθηκε αποκάλυψε ένα άψογο σφριγηλό κορμί και ένα ιδιαίτερα καλοσχηματισμένο βυζάκι.
Η Betty ήταν χαμογελαστή όχι ιδιαίτερα ομιλητική αλλά πρόθυμη να σε ευχαριστήσει. Αγγλικά θα έλεγα σε ικανοποιητικό επίπεδο για την επικοινωνία.
Στα του αγώνα είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για επαγγελματία, ίσως και λόγω του νεαρού της ηλικίας, αλλά η ομορφιά και το χαμόγελο σε αποζημιώνουν.
Συνολική αποτίμηση, μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με μια νεαρή και ιδιαίτερα εμφανίσιμη κοπέλα.
Καλά να περνάτε συναγωνιστές.
Υ.Γ. Σε προηγούμενο post αναφέρθηκε ότι η reception ζητάει τα στοιχεία του επισκέπτη, εγώ πέρασα από μπροστά με χαιρέτησαν τους χαιρέτησα και προχώρησα ακάθεκτος. Αυτό προς ενημέρωση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
επίσης δεν αναφέρεις και πολλά για το δια ταύτα δηλαδή από στοματικό, 69, δακτυλοσκοπήσεις εναλλαγή στάσεων κλπ. μπορείς να γράψεις αν και τι έκανε ; ελπίζω να μην πλήρωσες μόνο για ομορφιά και χαμόγελο δηλαδή
Να σημειώσω ότι την κριτική μου την είχα γράψει πριν δημοσιευθούν οι άλλες κριτικές. Καθυστέρησε όμως να ανέβει λόγω διαδικασίας έγκρισης.
Είναι αναμενόμενο ο καθένας από εμάς να περιμένει κάτι διαφορετικό από συνάντηση με CG. Εξάλλου το τι περιμένει κανείς μπορεί να ποικίλει και με τη στιγμή αλλά και με την κοπέλα που έχεις απέναντι σου.
Κριτική γράφω όχι για να περηφανευθώ για τις επιδόσεις μου αλλά για να κατατοπίσω αντικειμενικά όσο μπορώ το forum όπως και εγώ έχω βοηθηθεί από τις κριτικές και τα σχόλια.
Στα του αγώνα, πέχτηκαν δύο γύροι με εναλλαγές στάσεων χωρίς να αρνηθεί καμία στάση. Τα γλωσσόφιλα τα απέφευγε και η πίπα δεν είναι pro.
Τέλος νομίζω ο καθένας αποφασίζει πως ξοδεύει τα λεφτά του και τι θεωρεί money well spent ...
Ελπίζω να βοήθησα.