Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 3 10
Call-Girls
3209
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ξεκινοντας την κριτικη θα λεγα πως συμφωνω με τον προλαλουντα συμπαικτη (hh69) ΕΤσι θα ξεκινουσα κ εγω, μετρια πραγματα κυριος απο εμφανιση! οταν μπηκα στο δωματιο ειχε ολα τα φωτα ανοιχτα κ ειδα ενα κοριτσακι κοντο με μακρια ισια μαλλια το οποιο φορουσε ρομπα κ παντοφλες φαουλ! Ημουν ετοιμος να φυγω αλλα ερχεται κοντα μου κ αρχιζει τα γλωσσοφιλα, λεω μεσα μου το κλασικο (δεν γαμιεται) κ πηγα για ντουζ! Βγαινοντας την βλεπω να καπνιζει κ με ρωτησε αν με πειραζει που καπνιζει,κ της λεω οχι, αφου κ εγω καπνιζω οποτε δεν υπαρχει θεμα! μπλα μπλα για λιγο κ μετα στο κρεβατι , τα αγγλικα της φτωχα μεν αλλα βγαινει νοημα! Στα του αγωνα τωρα, καλουτσικη πιπα για αρκετη ωρα, δεν βιαζοταν γενικα κ για μενα αυτο λειτουργει θετικα, καθως δεν μπορω την γρηγορη ξεπετα! Τεσπα, σεξ σε διαφορες στασεις, οτι ηθελα δλδ κ δεν εδειχνε να βαριεται, μου εδωσε την εντυπωση οτι το απολαμβανει! Ψεκασμοι κ τετοια δεν υπηρχαν, ολα νορμαλ! Γενικα δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα, ηταν μια συνευρεση που χαθηκε μαζι με αλλες τοσες !!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2019
Τυπε δλδ πιστευεις πραγματικα οτι μας ψεκαζουν?
azazel
14 Ιανουαρίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
σιγουρα τυπε
JS
JACK SPARTALOW
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2