Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Άψογη συνεννόηση με το γραφείο και βουρ για Bill τοκ τοκ η πόρτα ανοίγω και αντικρίζω ένα όμορφο γλυκό κορίτσι συστάσεις και μου ζήτησε το δωράκι. Και κάπου εδώ τελειώνουν τα ευχάριστα μπάνιο δεν έκανε είχε κάνει πριν έρθει εντάξει δεν διέκρινα κάποια μυρωδιά. Ξαπλώνει δίπλα μου και αρχίζει πιπα κατευθείαν χωρίς ένα χάδι χωρίς ένα φιλί δε φιλάει μου είπε. Αφού αναστήθηκε ο μικρός προφυλακτικό έβαλε τζελ και την πήρα ιεραποστολικο και μετά από λίγο κατάθεση στο σκουφί. Μπανακι τσιγάρο και από τους 2 και διέκρινα μια διάθεση να αποφύγει το 2 γύρω με τα πολλά αρχίζω εγώ την περιποίηση μπας και ανέβει λίγο αλλά τίποτα μια ξερή πιπα με χέρι. Ξενέρωσα της είπα να σταματήσει και να φύγει. Της είπα ότι θα βάλω κριτική μου λέει αν δε γράψω καλά λόγια δε θα την ξαναδώ... Δεν ξέρω τι έφταιξε αλλά ήταν το χειρότερο ραντεβού μου με διαφορά... Κατά τη γνώμη μου το κορίτσι αυτό κάνει μόνο για μπουρδελο με αυτά που προσφέρει δεν αξίζει πάνω από 20 ευρώ. Απορώ με τους συναγωνιστές που έγραψαν για φιλιά με γλώσσα. Φάγαμε τρελό κουβά 130 ευρω πεταμένα. Πήρα έκανα και παράπονα στο γραφείο. Καλές γιορτές...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 24, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, chris1955, old boy και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Δεκεμβρίου, 2018
Εντελώς απαράδεκτη η τύπισσα αφού πολύ σωστά έκανες και πήρες στο γραφείο για να εκφράσεις τα παράπονα τότε και το γραφείο αν θέλει να είναι αξιόπιστο θα πρέπει να λάβει τα μέτρα του.Καλα έκανες και ανέβασες κριτική πιστεύω να βοηθήσει συναγωνιστές να μην πέσουν σε ακατάλληλη επιλογή
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1