Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 10 10
Call-Girls
20115
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Kinder έκπληξη , έτσι μου είπε η νικολ απ το γραφείο κ δεν είχε άδικο .
Αφού έκλεισα το ραντεβού με την Alisia, πήγα στο ξενοδοχείο όπου είχε σχολική εκδρομή .
Φτάνω στο δωμάτιο μ ανοίγει η κοπέλα κ βλέπω μια ξανθιά συμπαθητική κοπέλα αδυνατουλα .
Φιλάκι στο στόμα κ αρχησα να της μιλάω , αλλά αυτή δεν καταλάβαινε τίποτα από αγγλικά .
Παίρνει το κινητό κ έβαλε μια εφαρμογή όπου μιλούσε ρωσσικα κ τα μετάφραζε στα αγγλικά .
Μπαίνω για μπάνιο κ τσουπ ήρθε κ αυτή , κ άρχισε τα γλωσσόφιλα τα οποία ήταν βαθιά κ με ρουφιγματα , λέω εδώ είμαστε .
Μου έπλυνε το εργαλείο κ με σκούπισε , μετά με τον έπιασε κ με τράβηξε στο κρεβάτι όπου ξεκίνησε την πίπα με ντιπ κ με γελάκια, δεν ήταν κ η καλύτερη πίπα αλλά οκ .
Έγλυψε κ μπαλάκια για αρκετή ώρα , πέρασε προφυλακτικό κ με καβάλησε , άρχισε η μάχη με βογκητά κ έλεγε τα δικά της τα οποία δεν κατάλαβα ..
Αλλαγή στάσης στο ιεραποστολικό κ αρχησα να την κοπαναω δυνατά κ αυτή με έσφιγγε με τα πόδια της δυνατά κ με φιλούσε συνέχεια .
Ξανά αλλάξαμε στάση στα 4 κ εκεί άρχισε να φωνάζει κ να λέει τα δικά της ,
Όπου ήρθε το τέλος στο στοματάκι της με χαμόγελα , τα οποία έφτυσε στην κοιλιά μου .
Μπανάκι μαζί ξανά κ μετά ήρθε το τέλος του ραντεβού ...
Συνοψίζοντας να πω ότι είναι μια καλή επιλογή , πέρασα καλά , δεν έκλαψα τα λεφτά μου ...
Κ τέλος το η τηλεφωνήτρια η νικολ είναι άψογη , όποτε μ προτείνει μια κοπέλα πότε δεν πέφτει έξω .....
Αφού έκλεισα το ραντεβού με την Alisia, πήγα στο ξενοδοχείο όπου είχε σχολική εκδρομή .
Φτάνω στο δωμάτιο μ ανοίγει η κοπέλα κ βλέπω μια ξανθιά συμπαθητική κοπέλα αδυνατουλα .
Φιλάκι στο στόμα κ αρχησα να της μιλάω , αλλά αυτή δεν καταλάβαινε τίποτα από αγγλικά .
Παίρνει το κινητό κ έβαλε μια εφαρμογή όπου μιλούσε ρωσσικα κ τα μετάφραζε στα αγγλικά .
Μπαίνω για μπάνιο κ τσουπ ήρθε κ αυτή , κ άρχισε τα γλωσσόφιλα τα οποία ήταν βαθιά κ με ρουφιγματα , λέω εδώ είμαστε .
Μου έπλυνε το εργαλείο κ με σκούπισε , μετά με τον έπιασε κ με τράβηξε στο κρεβάτι όπου ξεκίνησε την πίπα με ντιπ κ με γελάκια, δεν ήταν κ η καλύτερη πίπα αλλά οκ .
Έγλυψε κ μπαλάκια για αρκετή ώρα , πέρασε προφυλακτικό κ με καβάλησε , άρχισε η μάχη με βογκητά κ έλεγε τα δικά της τα οποία δεν κατάλαβα ..
Αλλαγή στάσης στο ιεραποστολικό κ αρχησα να την κοπαναω δυνατά κ αυτή με έσφιγγε με τα πόδια της δυνατά κ με φιλούσε συνέχεια .
Ξανά αλλάξαμε στάση στα 4 κ εκεί άρχισε να φωνάζει κ να λέει τα δικά της ,
Όπου ήρθε το τέλος στο στοματάκι της με χαμόγελα , τα οποία έφτυσε στην κοιλιά μου .
Μπανάκι μαζί ξανά κ μετά ήρθε το τέλος του ραντεβού ...
Συνοψίζοντας να πω ότι είναι μια καλή επιλογή , πέρασα καλά , δεν έκλαψα τα λεφτά μου ...
Κ τέλος το η τηλεφωνήτρια η νικολ είναι άψογη , όποτε μ προτείνει μια κοπέλα πότε δεν πέφτει έξω .....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2018
Ένα γύρο έβγαλες πάνω στην ώρα με τη γιαγιάκα;
![mallias20](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/140/140426.jpg)
mallias20
07 Δεκεμβρίου, 2018
Το kinder εκπληξη τι ητανε οτι σου εφτυσε τα χυσια στην κοιλια αντι να παει να τα φτυσει στην τουαλετα?
![thiseas](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/5/5856.jpg)
thiseas
08 Δεκεμβρίου, 2018
πρωτη φορα το ακουω να στα φτυνει στη κοιλια , παλι καλα που δεν στα εριξε στη μαπα ![Money Mouth](/forum/data/assets/smilies/confused3.png)
![Money Mouth](/forum/data/assets/smilies/confused3.png)
![ririkonav](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/20/20415.jpg)
ririkonav
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3