Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση για πρώτη φορά με τα κορίτσια μεσημέρι Τετάρτης πίσω από το Μετροπόλιταν. Τη Μαρίνα την πέτυχα στο τηλέφωνο μετά από προσπάθειες ημερών γιατί έλειπε όπως μου είπε. Είχα διαβάσει πολλές κριτικές και σχόλια στο φόρουμ για τη Μαρίνα μόνη της, αλλά και σαν δίδυμο με την Αντιγόνη. Το είχα άχτι να πάω με 2 γυναίκες, είχα κάποιες ευκαιρίες παλιότερα, αλλά δεν είχε κάτσει ποτέ. Πλέον κοιτούσα μόνο για τρίο, αλλά οι επιλογές ήταν λίγες αν δεν είχες σκοπό να σκάσεις κανένα τρακοσάρι. Στο τηλέφωνο πολύ ωραία φωνή, πολύ ευγενική και γλυκιά. Ρώτησα αν το πρόγραμμα περιλαμβάνει φουλ λεσβιακό και μου είπε ναι. Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι με ρώτησε να έχω ιδιαίτερη προτίμηση σε παιχνίδια και ντύσιμο.
Κατέφτασα στο δωμάτιο 20' πριν από το ραντεβού λόγω κίνησης. Φρεσκαρίστηκα στο μπάνιο και την πήρα για να δώσω αριθμό δωματίου. σε λιγότερο από 10' άκουγα τη φωνή της Μαρίνας από το βάθος του διαδρόμου (τη γνώρισα ενώ είχαμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο). Άνοιξα και μου έδωσαν από ένα γλωσσόφιλο. Η Μαρίνα είναι ψηλή,σίγουρα πάνω από 1.72 με καστανόξανθα μαλλιά,μάλλον φυσικά και ανοικτά πράσινα μάτια. Πανέμορφο πρόσωπο. Όλες οι κριτικές που είχα διαβάσει την περιέγραφαν για πάνω από 40 ετών. Ακόμα και κριτική του 2014. την περίμενα κοντά στα 50. Καμιά μα καμιά σχέση. Κάτω από 40 οπωσδήποτε. Από σώμα άγαλμα. Κώλος τούμπανο, σίγουρα χορεύτρια ή γυμνάστρια στο παρελθόν. Δέρμα απίστευτα όμορφο, λείο και απαλό. Μόνο η κοιλιά της δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο πακέτο. Μια μικρή χαλάρωση,την οποία ούτε καν προσέχεις βλέποντας τα υπόλοιπα. Βυζί φτιαγμένο, δυάρι γεμάτο με πολύ φυσική αφή. Η Αντιγόνη σε κανονικό ύψος γύρο στα 37-38, κοκκινομάλλα με σγουρά μαλλιά.Ελαφρώς μπαμπάτσικο, αλλά σφιχτό δέρμα με όμορφα κατανεμημένα τα κιλά. Μυθική ατάκα της Μαρίνας: "Έφερες μωρή πουτάνα τον δονητή με τα δυο κεφάλια που μου αρέσει;" Αντιγόνη: "Ωχ τον ξέχασα". Μαρίνα:"Για τιμωρία θα αφήσω τον κύριο να σου γαμήσει τον κώλο".
Μετά από παρότρυνσή μου ξεκινάνε μόνες τους στο κρεββάτι με γλυφομούνι από τη Μαρίνα, πλακομούνι και μετά 69, με εμένα να κάθομαι στην καρέκλα και απλώς να βλέπω. Σαν λεσβιακό καθόλου πετυχημένο, αφού δεν είχε καθόλου φιλιά και χάδια.Κατευθείαν γλυφομούνι και βρωμόλογα. Το λεσβιακό θέλει τον ελάχιστο αισθησιασμό. Τις καλώ έρχονται προς το μέρος μου, η μια μπροστά και ή άλλη από πίσω όπως τους είχα πει,με γδύνουν,η Μαρίνα με τσιμπουκώνει ολόκλήρο, ενώ η Μαρίνα μου γλύφει από πίσω τον κώλο.Απίστευτη κάβλα.Μου γύρισαν τα μάτια ανάποδα.Σε λίγο φέρνω και την Αντιγόνη μπροστά και χώνω τον πούτσο μου ανάμεσα στα στόματά τους. Μετά η Αντιγόνη κατεβαίνει και μου ρουφάει τα αρχίδια, ενώ η Μαρίνα συνεχίζει να με πιπώνει. Σύντομα χύνω στο στόμα της Μαρίνας, η οποία αφού τα δέχεται με χαρά γυρνάει και γλωσσοφιλιάζει την Αντιγόνη.Στο διάλειμα εγώ ήθελα να καπνίσω,οι κοπέλες από πάνω μου να μου κάνουν μασάζ χωρίς να το ζητήσω.Δεν με άφησαν σε χλωρό κλαρί.Άψογες επαγγελματίες.Κουβέντα χαλαρή,πολύ πλάκα και οι δυο τους.
Δεύτερος γύρος με εμένα ξάπλα στο κρεβάτι και με διπλή πίπα, η μια πούτσα,η άλλη αρχίδια.Πολύ καλή πίπα και οι δυο τους,όλο μέσα και φοβερό ρούφηγμα στα μπαλάκια.Αμέσως πέτρα ο δικός σου,καβαλάει η Μαρίνα και η Αντιγόνη συνεχίζει στα μπαλάκια.Υπέροχη αίσθηση. Μετά πισωκολλητό την Αντιγόνη,με την Μαρίνα να ξαπλώνει και να της φέρνει το μουνί στο στόμα. Αλλαγή καπότας πάλι, πισωκολλητο την Μαρίνα,η οποία έγλειφε την μούνα της Αντιγόνης.Το στήσιμο της Μαρίνας σε αυτή τη φάση και ο τρόπος που είχε βάλει το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια της Αντιγόνης για να βλέπω ακριβώς τι της κάνει ήταν χολυγουντανής έμπνευσης.Βγάζω καπότα για να βάλω άλλη για να αλλάξω τρύπα,το βλέπει η Μαρίνα και γονατίζει χαμηλά μπροστά μου βεντούζα στα μπαλάκια αφήνοντας την Αντιγόνη να με πιπώσει με μαεστρία σε ένα πολύ καλό,γεμάτο deppthroat.Εκεί ήταν αδύνατο να συγκρατηθώ και ήρθε το τέλος στο στόμα της Αντιγόνης αυτή τη φορά.
Αν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα μεγαλύτερες βαθμολογίες. Πολύ καλό δίδυμο,σε εξαιρετική τιμή.Προσφέρουν τα πάντα και πιστεύω ότι όταν τις ξανασυναντήσω θα είναι καλύτερο και το λεσβιακό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 21, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
118
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Annapurna, Elganador, company of heroes tho και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Νοεμβρίου, 2018
Πολύ ωραία η περιγραφή αλλά δεν μπόρεσα να βρω τρόπο επικοινωνίας μήπως υπάρχει τηλέφωνο
26 Νοεμβρίου, 2018
κανεις δεν αμφιβαλει ότι η Μαρινα είναι πολύ εμφανισιμη γυναικα,αλλα όχι και μικρη τα 40 τα εχει περασει εδώ και χρονια.
26 Νοεμβρίου, 2018
Καλημέρα φίλε μου! Μήπως παίζει να έχω το τηλέφωνο της?
16 Δεκεμβρίου, 2018
Γεια χαρά. Το τηλέφωνο της Μαρίνας πού το βρίσκουμε?
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4