Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 15 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η κριτική μου είναι αφιερωμένη στον μεσιέ Jim75Jim που έχει βαλθεί τον τελευταίο καιρό να γαμήσει ότι κινείται!

Ξεκινώ από τη βάση ότι η κάθε κριτική έχει να περιγράψει χαρακτηριστικά και δρώμενα από τις συναντήσεις μας με τα θηλυκά που ο καθένας για τους δικούς του λόγους επιλέγει.

Στη δική μου περίπτωση, επειδή είμαι και μυστήριος, λόγω αποχής από τις συνουσίες (υπερκόπωση από δουλειά και πολλά τσιρτσίρια στο μυαλό μου) δεν χωρούσε στη σκέψη κάποιο «διαλειματάκι», υπό τον φόβο να σκαλώσει και να κλαίω τα δυσκολομάζευτα ευρώπουλα.

Μετά από καιρό, βγήκα για νυχτοπερπατήματα με ένα συμπαθητικό αλάνι, του οποίου οι απόψεις για τη ζωή με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο, ανεξάρτητα αν δεν μπορώ να τις υλοποιήσω. Το ρεζουμέ της συνάντησης ήταν γαμάτε γιατί χανόμαστε!

Η επόμενη μέρα με βρήκε να ξεψαχνίζω τις όποιες επιλογές που, για ένα περίεργο λόγο, έβρισκα όλες τους μη συμβατές με τα θέλω μου. Ένα μήνα πριν τις γιορτές Χριστουγέννων δεν ήθελα με τίποτα να φάω φόλα και να χαλαστώ.

Λίγο πριν το γκίβιν απ έπεσε το βλέμμα μου στην Katya. Ώπα λέω «στόχος»! Με συνοπτικές «κλειδώθηκε». Λίγο το πιπινοκορμάκι, λίγο η τσαχπινιά που διέκρινα μα πιο πολύ εκείνο το χαμόγελο, ήταν τα συστατικά που μου άλλαξαν τη χαρτογράφηση στη δεδομένη στιγμή.

Όταν αντικρυστήκαν τα βλέμματά μας μου δώρισε ένα πλουσιοπάροχο χαμόγελο πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο.

Ξανθά μακριά μαλλιά, εκφραστικά μάτια, έντονες γωνίες χαρακτηριστικές ρώσικου προσώπου που δεσπόζει ένα λαμπρό χαμόγελο καρδιάς. Χείλια για χίλια φιλιά!

Επιμελή και όμορφα άνω άκρα, σωματότυπος αρμονικός, λεπτός με στήθος φυσικό δυάρι και ρώγες αντιδραστικές. Κοιλίτσα φλατ, ερωτικό αυλάκι στην πλάτη που καταλήγει στη δαχτυλιδένια μέση. Κωλαράκι έντεχνο για δημιουργίες! Πόδια γυμνασμένα σμιλεμένα, και κάτω άκρα κάπως ατάκτως ειρημένα αλλά περιποιημένα και συμβατά με το υπόλοιπο κορμί. Διάσπαρτα 3-4 τατουαζ στο κορμάκι της, όχι τίποτε ιδιαίτερα αλλά ούτε και ενοχλητικά.

Ένα μουνάκι της αρεσκείας μου, φρέσκο καλοσχηματισμένο, χωρίς περιττές συκωταριές, χάρμα οφθαλμών και γλώσσας! Μισή ώρα την αφιέρωσα στην τρυπούλα της ακούγοντας τις χαμηλόφωνες κραυγούλες της χωρίς όμως να καταφέρω να την τελειώσω.

Το στοματικό της ήταν όπως το ήθελα, όχι όμως οι περισσότεροι. Απαλό σε ρυθμό, με πολύ σάλιο που χανόταν η αίσθηση, αλλά εγώ ήμουν ήδη σε άλλη στρατόσφαιρα!
Συμμετοχική με το παραπάνω σε όποια στάση μου’ρχόταν στο κεφάλι στη φάση παροξυσμού που με έστειλε. Ακόμη και τα φιλιά της μου έκαναν μια χαρά και ας μην ήταν τα καβλωτικά ζεστά γλωσσόφιλα.

Και ναι, ήμουν παθιασμένος σε όλη τη διάρκεια με ένα πλάσμα που ερωτεύτηκα για τη μια ώρα που το είχα δίπλα μου και ένιωσα σα να κάνοουμε έρωτα! Το καρδιοχτύπι μου αυξήθηκε σε επικίνδυνο αριθμό.

Η στιγμή της ολοκλήρωσης μέσα της δεν απείχε από τους θυελλώδεις έρωτες της ζωής μου. Και κείνη, σε όλη τη διάρκεια τρυφερή και χαμογελαστή!
Κάναμε και τις πλακίτσες μας και γενικά όλη η φάση ήταν ότι ακριβώς ήθελα.

Συνοδεύοντας την στην έξοδο της είπα ότι μου έφτιαξε το μήνα! Ακόμα και μέσα στο ταξί, εκείνο το λεπτό μέχρι να φύγει, στέλναμε φιλιά και χαμόγελα σα δυό ερωτευμένοι.

Ασφαλώς και η πραγματικότητα δεν είναι αυτή, δεν με εμποδίζει όμως να νιώθω ευτυχισμένος που έτσι απλά και γενναιόδωρα έζησα μια ξεχωριστή ώρα με ένα αγγελούδι.
Σαφώς και θα επιδιώξω να την ξαναδώ γιατί τα καλά είναι κρίμα να μην τα ξαναζείς.

Μάγκες μου σεβασμό και ευγένεια ειδικά σε αυτό το πλάσμα. Το αξίζει και όποιος ψάχνει κάτι αντίστοιχο θεωρώ ότι θα ικανοποιηθεί. Για μάχες κορμιών δεν ξέρω αν κάνει.
Και μετά ήρθαν και οι μελισσούλες με το μέλι τους ……

Υ.Γ. Ψηλέ.. το νού σου!Ματάκι

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
12.222
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, thesaint, DrHouseBJ και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού