Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Call-Girls 321461
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με Ιόλη
Εύκολη επικοινωνία με email. Όχι και ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας εν έτη 2018, παρόλα αυτά απάντησε άμεσα, ενώ σε άλλες πρέπει να στείλεις 30 μηνύματα για να σου απαντήσουν.
Η κοπέλα ήρθε στο ραντεβού νωρίτερα με αποτέλεσμα να με περιμένει. Συμβαίνουν και αυτά. Δεν θα περιμένουμε πάντα εμείς οι άντρες.
Ντουζακι εκατέρωθεν, προκαταρκτικά και βούρτσα στο κρεβάτι. Καυλιάρα αλλά θέλει καθοδήγηση. Έχει ωραία μουνόχειλα όπως είπε και ο Chaam.backlum , ιδανικά για γλυψιμο. Προσπαθούσε αρκετά, αλλά deep throat δεν κατάφερε να κάνει.
Ξεκίνημα με αυτή από πάνω, λίγο δάχτυλο στο κωλαρακι, γλειψιματα κατόπιν παρότρυνσής μου. Αλλάξαμε στα 4 , όπου δεν είναι και η αγαπημένη μου, με αποτέλεσμα να ξαναλλαξουμε σε ιεραποστολικό. Εκεί ειλικρινά είμαι αρκετά καλός. Μια αργά, μια γρήγορα και τρελαίνονται...
Ντουζακι και δεύτερος γύρος... νομίζω καλύτερος απ'τον πρώτο μιας και τελειώσαμε ταυτόχρονα...όπως επίσης τελειώσαμε στα 55'. Χωρίς καμμία όχληση από τσατσά, οδηγό, γραφείο, νταβατζη κοκ.

Και κάτι που θελωτνα πω καιρό, και το λέω τώρα:

Κύριοι, το ότι έτυχε να τελειώσω στα 55' και όχι στα 65-70' είναι καθαρά θέμα τύχης. Θα μπορούσα να μην έχω τελειώσει, να βαράει το κινητό της και να έχει χαλάσει όλη η συνεδρία. Οι πουτσες μας δεν είναι ορολογιακες βοβμες.


Όσο ερασιτέχνης είναι η Ιόλη, έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Θετικό γιατί μπορείς να χαλαρώσεις, άρα και να περάσεις καλύτερα, ακόμα και χωρίς να κάνεις το σεξ χωρίς αύριο. Και αυτό γιατί δεν έχει το ξυπνητήρι από πάνω. Γιατί είναι κάτι μεταξύ φοιτήτριας, που βγάζει το χαρτζιλίκι αλλά έχει και ορμόνες.

Ιόλη, βελτίωσε λίγο την πίπα σου, και πάρε πρωτοβουλίες πάνω στο σεξ.

Φιλάκια στα βυζάκια
Τα 120€ όπως είπε και ο φίλος λίγο υψηλά, 80-100€ θα ήταν κάτι πιο λογικό βάση ανταγωνισμού

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Q
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Perier45, THV, spyros9 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2018
Νομίζω πως είναι 120 με πρωκτικό, αλλά και πάλι πολλά είναι..
31 Οκτωβρίου, 2018
Κανεις δεν σε μαλωσε που τελειωσες δυο φορες στα 55" . Αλλα θα σε μαλωσω που συστηνεις την Ιολη σαν ερασιτεχνη. Η Ιολη ειναι πολλα χρονια ( τουλαχιστον 5) σ αυτή την δουλεια και ξερει να φτιαχνει ανδρες αλλα και να φτιαχνεται οποτε θελει. Γι αυτο και κραταει ψυλη τιμη και καλα κανει
31 Οκτωβρίου, 2018
3 φορες στη ζωη μου γαμησα απο κωλο δεν εχω εμπειρια
Δεν με εξιταρει, πολυ μικρος ναι, πλεον οχι
Οτι ειναι πολλα τα 120€ ισχυει
Q
Quasimodo
02 Νοεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ανέφερα τους λόγους που την χαρακτηρισα "ερασιτέχνη". Δεν βλέπω το λόγο να αρπαζεσαι. Η ίδια η κοπέλα με ευχαρίστησε, και αρπάζεται ένας τρίτος...
Q
Quasimodo
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4