Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 6 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παμε αρχικα στα βασικα

Εμφανιση

Θετικα: Ομορφη και το στυλ της ειναι διαφορετικο απ τον μεσο ορο ενος κολ γκιρλ που συναντας στην Ελλαδα.

Ειναι ενα μιγμα κυριλε , μαζι με χημα που οποιος εχει παει πχ Βερολινο μπορει να καταλαβει ακριβως τι εννοω.

Μεγαλο της ατου ειναι τα ματια της νομιζω και τα ξευτικα αλλα πολυ ωραια στην αισθηση της χειλη.

Σωμα γυμνασμενο , χωρις ιχνος περιτων κιλων . Πολυ ωραιος κωλος και ποδια . Τα ταττου της ειναι ωραια, σε καλαισθητα γενικα σημεια , καποια ειναι καλες δουλειες (καποια οχι) και της πηγαινουν.

Αρνητικα: Το βυζι ειναι κακο. Ενω γενικα με τα πλαστικα βυζια δεν εχω θεμα , το συγκεκριμενο ηταν πολυ κακο. Στην αφη ηταν απ τα χειροτερα που εχω πιασει, ισως ειναι παλια δουλεια; Δεν ξερω. Το σωζει απ' το μηδεν η ρωγα που γινεται πετρα ευκολα.

Υπηρεσιες

Θετικα: PSE κατασταση . Η πιπα λιγοτερο καλη απ' οτι λενε οι υπολοιποι στις κριτικες , πολυ χρηση χεριου και οχι ιδιαιτερο βαθος. Αλλα καλη χρηση σαλιου , ωραιες εκφρασεις και ρυθμος. Ωραια στησιματα , αντοχή καλού επιπέδου , φιλιά αισθησιακά και βαθιά , συμμετοχη δυνατή.

Αρνητικα (οχι ακριβως): Ειχαμε συμφωνησει πρωκτικο και απορρω γιατι το εχουν στις υπηρεσιες της. Ειλικρινα δεν ξερω πως παιζει να μπορει να της γαμησει κανεις το κωλο και μην νιωσει πως την βιαζει. Ειναι απιστευτα στενος με το ζορι εμπαινε ενα δαχτυλο , χωρις υπερβολη. Η ιδια να πω την αληθεια δεν μου ξεκοψε το anal, οπως ειχαμε συμφωνησει, οταν ειδε διαστασεις κτλ αλλα νταξει δεν μπηκα κα στην διαδικασια να δοκιμασω.

Γενικα την προτεινω και λόγω εμφάνισης και λογω υπηρεσιων. Αλλα δεν παιζει να την κλεισω ποτε ξανα.

Μετα το πρωτο γυρο , ηταν αρκετα φρικαρισμενη. Δεν μιλαγε πολυ και το βλεμα ηταν ανησυχο. Γενικα ουτε εγω μιλαω ιδιαιτερα στα ραντεβου , οποτε υπηρχε μια σχετικη σιωπη. Δεν μου ειχε ξανασυμβει τετοια μουγκαμαρα ακομα και με γκομενες που δεν μιλανε γρι αγγλικα (καλο επιπεδο αυτη).Την ρωταω αν εκανα καμια μαλακια και την πονεσα πχ. Οχι απο σκαμπιλια στον κωλο κτλ , δεν επαιξαν ιδιαιτερα αυτα , αλλα μηπως της τον εχωνα πιο βαθια απ οτι μπορουσε ή κατι τετοιο.

Μου λεει οχι απλα ενιωσα περιεργα στην αρχη πριν ξεκινησουμε. Τι εννοεις λεω , λιγο το μουσι μου λεει , το βλεμμα σου , αλλα ολα ok μου λεει τωρα που τα λεμε(την ρωταγα διαφορα, του στυλ ποια πολη της αρεσει, μουσικη κτλ) νιωθω ανετα. (Side note: Νταξει μην φανταστει κανεις οτι ειναι δυο χιλιομετρα , αλλα δεν το λες και απλα αξυριστος , ειναι μουσι οχι μαλακιες. Τα βλεμα μου ειναι συνηθως ελαφρως κοιμισμενο παντα δεν καταλαβα τι εννοουσε να πω την αληθεια.)

ΟΚ λεω μην τρελενεσαι , δεν εγινε τιποτα. Μπλα , μπλα αρχιζουμε να φασωνομαστε , ξεκιναει πιπα , δεν ειχαμε χρονο (4-5 λεπτα;) , εγω δεν θα εχυνα με τιποτα , γαμησε το της λεω δεν πειραζει.

Αρχιζει ντυνεται , το μουντ γινεται 10 φορες πιο περιεργο απο πριν , με την ιδια να ειναι παλι μαγκωμενη , με εμενα να σκεφτομαι τι παιζει , εκανα καμια μαλακια. Με χαιρεταει και φευγει.

Καθομαι μετα κανω ντουζ , αναβω τσιγαρο και σκεφτομαι τι σκατα εγινε μολις τωρα. Μετα συνηδειτοποιησα κατι που με εκανε αυτοματα να κοψω καθε σκεψη να την ξαναδω.

Ηταν η πρωτη φορα που καποια γκομενα με εκανε να αισθανθω ασχημα που πληρωσα για να την γαμησω. Δεν πηγαινω σε μπουρδελα , ουτε στουντιο που απ την φυση τους ειναι αρκετα θλιβερα νομιζω γι αυτον τον λογο. Μεχρι τωρα το πραγμα ηταν ως εξης , εχω καυλες , εχω λεφτα , πληρωνω - γαμαω. Δεν εχω σχεσεις , δεν εχω διαθεση ουτε χρονο συνηθως για να σπαταλησω στο να βρω καποια ασχετη για να της γαμησω. Αν κατσει σε ασχετες φασεις καθεται , δεν το παλευω ποτε. Γι αυτο την βρισκω , οποτε εχουν φτασει τα χοντρα να μου βουλωνουν τον εγκεφαλο , με call girls που ενταξει , σου δημιουργουν μια αισθηση οτι ειναι επαγγελματιες ας πουμε.

Ενταξει ρε μαλακα θα μου πεις και αυτη , οπως και γω , μπορει να εχει χιλια δυο στο μυαλο της. Το οτι την πληρωνω δεν σημαινει οτι μπορει να μπλοκαρει οποιο συναισθημα εχει εκεινη την στιγμη.
Μπορει να μην της αρεσα, να ηταν κουρασμενη , να μην γουσταρει που την πληρωνουν για να την γαμανε τυποι που δεν της αρεσουν δεν ξερω.

Εννοειται δεν λεω κατι διαφορετικο , εξ αλλου γι αυτο την προτεινω , με μενα μπορει να μην τα βρηκε επειδη και γω ειμαι λιγομιλητος μετα και πριν το γαμησι;

Οπως και να χει με φρικαρε η σκεψη οτι σκεφτηκα αν νιωθω ανετα εν τελη να γαμαω με πληρωμη , γι αυτο δεν θα την ξαναπαρω και ας ειναι του γουστου μου απο αποψη υπηρεσιων και ειδικα εμφανισης.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
jason155
Ανώτερος
37