Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 10 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ας ξεκινησω απο τα βασικα.Η κοπελα δεν ειναι η ομορφοτερη που θα συναντησετε.Εχει μια αγριαδα.Αυτο που λεμε 'σκυλι'.Οι υπηρεσιες της απο την αλλη ειναι απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει.Αν μπορουσα στην γενικη συμπεριφορα και στη συμμετοχη θα εβαζα 10.Να ξεκαθαρισω οτι η κοπελα ΔΕΝ ειναι για αγαπουληδες και gfe.Μου το ειπε και η ιδια αλλωστε οτι προτιμαει ΠΟΛΥ πιο hardcore καταστασεις οπως θα διαβασετε παρακατω.Ευκολη συνεννοηση με το γραφειο με μερικα sms ανεβαινω στο δωματιο.Η κοπελα ειναι ψηλη οπως αναφερει και στο σαιτ.Μικρο στηθος σκυλε φατσα αγρια.Οπως ειπα οχι η ομορφοτερη.Και παμε στον αγωνα.Γουσταρει οτι αγριαδα εχετε δει.Πνιξιμο σφαλιαρες ΠΑΝΤΟΥ φτυσιμο και φυσικα οσο πιο δυνατα γαμησια μπορεις...Ναι! Σε καποια σημεια χαλαρωνα λιγο γτ φοβομουν μηπως κανω καμια ζημια απο το σφιξιμο και αυτη μου πατουσε το χερι για να σφιξω και αλλο!!Δαχτυλα και πισω.Δεν δινει κωλο.Πιπα οχι τοσο καλη γτ δυσκολευεται με το deepthroat.Τελειωσα μια φορα στο σωμα και μια στο στομα της για αυτο κ η τιμη 150.Εκανε τσιγαρο στο διαλειμμα αφου με ρωτησε και επλενε τα δοντια της πριν τον δευτερο γυρο φυσικα.Σε γενικες γραμμες πεντακαθαρη.Απο τις πιο hardcore γκομενες που εχω παρει.Αυτοι που ψαχνουν πενταμορφα μοντελα και gfe μην πανε γτ δεν ξερω πως θα αποδοσει σε τετοια φαση.Οσοι θελετε αγρια πραγματα και μια γκομενα που να αντεχει σχεδον τα παντα να πατε.Σιγουρα δεν θα κλαιτε τα λεφτα σας.Ελπιζω να βοηθησα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
mancunian1986
Ανώτερος
44
Πόντοι:
9.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, delipas, Διαγραμμένο μέλος 163859 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2018
οταν λες σφαλιαρες ΠΑΝΤΟΥ γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. Ευχαριστω!
07 Οκτωβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεχοταν και στο προσωπο και στο στηθος φυσικα οχι οσο δυνατα οπως στον κωλο ας πουμε.Γενικα επειδη η ολη φαση κινηθηκε σε master/slave φαση θελει προσοχη για να μην ξεφυγεις πανω στην καυλα σου.Αλλα εχει πολυ μεγαλυτερα ορια απο τις περισσότερες που εχω παει.
08 Οκτωβρίου, 2018
Οταν λες δεν κάνει κώλο ούτε με έξτρα;
15 Οκτωβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Oχι φιλε μου απο οσο ξερω τουλαχιστον.Δεν το εχει στις υπηρεσιες της στο σαιτ του γραφειου
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4