Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 3 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μπαίνοντας στο γνωστό ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων συνάντησα μια χαμογελαστή κοπέλα που σε προδιαθέτει ότι θα περάσεις καλά.
Βέβαια όταν μου χαμογέλασε από κοντά δεν χάρηκα και πολύ μια και το χρώμα των δοντιών της δεν σε προσελκύει ιδιαίτερα και σε απωθεί για γλωσσοφιλο.
Εμφάνιση πολύ μέτρια όχι πάνω από 6 μια και ύψος (όχι πάνω από 1.60) , η ηλικία της δεν νομίζω να είναι κάτω από 25!!!
Βυζάκι μέτριο με χοντρή ρόγα και μικρό όμορφο καθαρό μουνακι.
Η κοπέλα είναι κινεζορωσιδουλα και αυτό δικαιολογεί το λεία και ομολογούμενος απαλη επιδερμίδα τηςΓαμήσουΓαμήσου
η Ariel είναι κοπέλα η οποία με ελαφριούς χειρισμούς και βασικά χαϊδέματα καυλωνει εύκολα πράγμα που διευκολύνει την συνεύρεση.
Η γενική διάθεση της ήταν πολύ καλή, βαθιά πίπα και καλό γλείψιμο στα μπαλάκια και στο κυρίως γεύμα όπως είπε ο προηγούμενος συνάδερφος να μην αρνείται ότι σε λογικά πλαίσια της ζήτησα και οποιανδήποτε στάση θέλησα… και καταβάλλοντας προσπάθεια να σε ικανοποίηση.
Η ώρα που σπατάλησα με την Ariel δεν μου άφησε κατι ιδιαίτερο αλλά ούτε και έκλεψα το 140 αρι… εκ των υστέρων κατάλαβα ότι απλα… δεν ήταν ο τύπος μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί