Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 2 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Οτι λεει και οσυναγωνιστης aeimis ισχυει. Ειναι ενα μικρο και απειρο κοριτσι που δεν παιρνει πρωτοβουλιες. Κλασικες διαδικασιες του γραφειου με αψογη συννενοηση και φτανω στο χοτελ. Οι φωτογραφιες την δειχνουν πιο λαμπερη αλλα κατα τα αλλα ιδιες με ενα νυσταγμενο προσωπακι αλλα ως ενα κοριτσι 22 Μαιων με ενα τελειο σωματακι, λειο, καλλιγραμα μπουτια, λιγο πεταχτο κωλαρακι με τατουαζ και 2αρι φυσικοτατο στηθος. Φιλακια εδινε λιγα πεταχτα με το ζορι εβγαζε καπου καπου γλωσσα, καθολου παθος και εκανε απλα οτι της ζητουσες. Αυτο καλο μεν ειναι αλλα χωρις λιγο φωτια ρε αδερφε.... Στο γλυφομουνι υγραθηκε και εβγαζε κραυγουλες και χρησιμοποιησε ενα λαδακι ρωσικης προελευσης για την εισχωρηση, διστασα λιγο καθως δεν ενδυκνυται για προφυλακτικα αλλα το δεχτηκα. Τον πηρε ολον μεσα με δυνατο σφυροκοπημα βγαζοντας κραυγες. Αγγλικα τα πολυ γνωστα, συνεννοησε στα βασικα. Στο πρωκτικο δεν ειχε επισης κανεναν ενδοιασμο δεχτηκε κι εκει σφυροκοπημα σε διαφορετικες στασεις οπου και κατεθεσα. Μπανακι εκατερωθεν και πηγαμε για 2ο γυρο ποιυ δεν ολοκληρωθηκε. Μετα και την πρωτη σταση βγαινοντας ειδα μια κηλιδα αιματος στο προφυλακτικο, ταραχτηκα λιγο μην ειχε σκιστει αλλα ηταν απο την κοπελα, της το ειπα αλλα δεν εδειξε να νιωθει μου ειπε δεν ποναω, εβαλε και το δακτυλο της και δεν εβγαλε αλλο αιμα. Εγω δεν συνεχισα για λογους ασφαλειας αν και αυτη ηθελε, πηρε καινουριο προφυλακτικο για να μου βαλει αλλα εγω την σταματησα. Η 2η καταθεση ηρθε πανω στο σωμα της. Γενικα μια απλη επιλογη αλλα οχι για πολλα πολλα. Δεν νομιζω πως θα την ξαναπροτιμησω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 24, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί