Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Call-Girls 4329
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το Σάββατο με βρήκε να περιμένω το οκ! για το ραντεβού μου με την. Σοφία σε ένα συμπαθητικό ξενοδοχείο με μικρή αίθουσα αναμονής αλλά με μικρές διακριτικές γωνίες καναπέδες που διαφυλάττουν την ανωνυμία.
Το μήνυμα ήρθε στην ώρα του και ανεβαίνω στον 2ο όροφο. Το γραφείο κάνει εξαιρετικά την δουλειά του. Περιμένω να δω από κοντά την Σοφία για να διαπιστώσω αν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες είναι απείραχτες και όταν ανοίγει την πόρτα μου σηκώνεται η τρίχα! Τι μωρό δίμετρο είναι τούτο και με τα ομορφα τατού της… έργο τέχνης!
Φορά αισθησιακά λευκά εσώρουχα με ζαρτιέρες , ψηλοτάκουνες γόβες και μου ρίχνει ένα κεφάλι κοντά. Και θεωρούμαι και ψηλός!
Με την χειραψία και τα τυπικά την φιλώ απαλά στο στόμα. Στην αρχή διστάζει λίγο αλλά σύντομα πήρε φωτιά και η γλώσσα της εξερευνούσε το δικό μου στόμα με πολύ πάθος.
Η επιδερμίδα της είναι απαλή και αρωματισμένη λεπτά και διακριτικά. Το στήθος της σύντομα συνάντησε την πεινασμένη γλώσσα μου με τις ρόγες της σκληρές. Μικρές φωνούλες και βογκητα συμπληρώνουν το παζλ του πάθους. Τα χέρια της εξερευνούν το κορμί μου παράλληλα γδυνοντας με γρήγορα με μαεστρία. Η γλώσσα της με νωχελικους ρυθμούς από το στόμα μου διέσχισε το στήθος και έφτασε στον πούτσο μου που τον έκανε κάγκελο από την καύλα.
Έχει τέχνη στο στοματικό το κορίτσι. Παιχνίδια με την γλώσσα και μπόλικα σάλια σε όλο το μήκος του πέους και καραμελωμα με ρούφηγμα των τυχερών αρχιδιών μου. Στην θέα της στα γόνατα να με ρουφά με μικρή μανία και το κορμί της με τον υπέροχο κόλο την απαλή πλάτη και να μην ξεχάσω τα πολύ διεγερτικά τατού, με εκτόνωσαν με ορμή μέσα στο στόμα της. Καθόλη την διάρκεια μου έριχνε πουτανιαρικες ματιές όλο νόημα. Το γουστάρει πολύ και το δείχνει.
Ξάπλωσα στο κρεβάτι και την περίμενα για λίγα λεπτά οσο έπλενε το στόμα της και σχεδίαζα τις επόμενες στάσεις που θα ήθελα να την πάρω. Πριν όμως οπωσδήποτε έπρεπε να γευτώ την ηβη της.
Ήρθε κοντά μου και την έβαλα να καθίσει στο πρόσωπο μου. Τι αίσθηση, τι άρωμα. Με τρέλανε. Πρέπει να την εγλειψα για πάνω από 10 λεπτά χαρίζοντας μου 2 οργασμούς. Σειρά είχε η μικρή τρυπουλα εκεί πίσω την οποία περιποιηθηκα δεόντως κάνοντας την να σπαρταράει. Είχα το έλεγχο και ο πουτσος μου δέχονταν για δεύτερη φορά τα ζουμερά χείλη της που σύντομα τον πετρωσαν. Μου φόρεσε την καπότα και ανέβηκε πάνω για μια ηδονική ιππασία.
Κουνιέται υπέροχα και τα χέρια της χαϊδεύουν το κορμί της τσιμποντας τις καυλωμένες θηλές τις καθώς και τις δικές μου. Σκύβει ενώ η λεκάνη της δίνει ρεσιτάλ και το σφιχτό μουνι της τρίβεται με μανία πάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσόφιλλα. Πόσο να αντέξω ο άνθρωπος, αυτή η γυναίκα θέλει μήνες να την εξερευνήσεις σεξουαλικά.
Ήθελα να την πάρω και στα τέσσερα, ήθελα να την γαμησω όρθια και να την ακούω να βογκαει με την καυλιαρικη φωνή της, ήθελα ήθελα αλλά και μόνο που τα σκέφτηκα έχυσα ! Πρέπει να τελείωσε και η Σοφία μαζί μου. Τρελλές συσπάσεις και βογκητα.
Ξάπλωσε πάνω μου για λίγα δευτερόλεπτα και ένιωσα την καρδούλα της να χτυπά έντονα, τι γυναίκα...
Σηκώθηκε και με απαλές κινήσεις μου αφαίρεσε το προφυλακτικό. Καθάρισε επιμελώς με την γλώσσα της το καυλι μου. Χαλαρωτική πίπα, εμπειρία !
Η ώρα σε έφτανε στο τέλος της και αλλάξαμε λίγες κουβέντες στα Αγγλικά που γνωρίζει καλά.
Της είπα ότι έπρεπε να την ξαναδώ γιατί άφησα κάποιες εκκρεμότητες και μου γέλασε αφοπλιστικα. Είναι καινούρια στην χώρα μας και πρέπει να την ξεναγήσω στα Ελληνικά γούστα. Θα γουστάρα να την βγάλω και έξω για καφέ, γεύμα καθώς έχει ωραίο ακριβό στιλ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
G
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TPE7365 , Wat69, Black1978 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2018
Πολύ τατουάζ όμως ρεεέεεεε φίλος! Χμμμ;
27 Αυγούστου, 2018
Πολύ τατουάζ όμως ρεεέεεεε φίλος!Χμμμ;
22 Νοεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λυπάμαι που απαντάω μετά από τόσο καιρό αλλά τώρα είδα ότι είχα σχόλιο ... Μαλακία
Όντος το έχει παρακάνει λίγο με τα τατού… και δεν πρόκειται να σταματήσει … της αρέσει.
Προσωπικά δεν τρελαίνομαι αλλά δεν μου είναι και αποκρουστικά τα τατού της , επιχείρησα να την κυκλοφορήσω (φαί , μπουζούκια) αλλά δεν….
Καπέλο
G
giorgosX6
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3