Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ανεκαθεν η Ρωσίδες ηταν ψηλά στις προτιμήσεις μου. Η λεπτή λευκή επιδερμίδα τους μαζί με το ξανθό μαλλάκι και τα πράσινα μάτια... σκέτη απόλαυση!
Η Αλέξα είναι η κοπέλα που σου ανοίγει τις πόρτες τις ευτυχίας διάπλατα. Όμορφη με ισορροπημένες αναλογίες, ζεστό βλέμμα και αρκετά ειλικρινές θα έλεγα. Άψογο κορμάκι χωρίς σημάδια ούτε ένα σπυράκι, αποτριχομένη στην εντέλεια με αποτέλεσμά η επιδερμίδα της και μόνο στο άγγιγμα να σε ερεθίζει φουλ.
Έκλεισα ραντεβού μαζί της εύκολα από τύχη λόγω ακύρωσης από άλλον πελάτη ! Ήρθε στην ώρα της με το ταξί και εμφανίστηκε μπροστά μου με ένα εκπληκτικό μπλε φόρεμα ολόσωμο κολλητό σκέτη γκαύλα! Ψιλοτακουνα που την ανέβαζαν στο ύψος μου 1.82 περίπου οπότε επιδίωξα να την καλωσορίσω με ένα φιλί στο στόμα ! Φιλά όμορφα με αρκετό πάθος και με τρέλανε που έκλεισε τα μάτια της, σαν να το ένιωθε! Πάθος, μου μετέδωσε πάθος γυρνώντας με πίσω στα πρώτα μου αγνά ερωτικά χρόνια.
Τα χέρια μου άρχισαν να ερευνούν το κορμάκι της και της ζήτησα να μου προσφέρει ένα στριπτίζ! Πρόθυμη άρχισε να χορεύει ηδονικά στους ρυθμούς της τζάζ βγάζοντας αργά το φόρεμα της αποκαλύπτοντας τα υπέροχα στητά στήθη της όχι πλαστικά και με μέγεθος κανονικό προς το μικρό. Από κάτω το κόκκινο πρόστυχο στριγκάκι της αναδείκνυε τον υπέροχο κόλο της που και μόνο στη θέα του φτιάχτηκα άγρια! Τέλος το στριγκακι της έπεσε στο πάτωμα και εγώ βρέθηκα να την γλύφω παντού! Ξάπλωσε και άνοιξε τις υπέροχες ψηλές σχετικά για το ύψος της ποδάρες προσφέροντας μου το υπέροχο μουνάκι της. Αφιέρωσα 5 λεπτά εκεί για να το εξερευνήσω. Εφηβικό, στενό με υπέροχη γεύση και αρωματισμένο όμορφα και διακριτικά με ένα καλό λεπτό άρωμα που με ανέβασε και άλλο.
Την γύρισα σε στάση 69. Το έμπειρο στόμα της ρουφήξει λαίμαργα τον πούτσο μου αφήνοντας όμορφα μουγκρητά. Ανταποκρίνεται άψογα στα χάδια στα φιλιά και υγραίνεται γρήγορα.
Αφού κόντεψα να τελειώσω στο στόμα της την σταμάτησα για μου φορέσει το προφυλακτικό. Την έστησα στα τέσσερα και την κάρφωσα με
ορμή θαυμάζοντας την υπέροχη κολάρα της και τρίβοντας με τα σαλιωμένα δάχτυλα μου την λευκή κολοτρυπίδα της. Δυστυχώς δεν δίνει κώλο... Μου xάρχισε βογκητά και κουνήματα απλόχερα! Το γουστάρει τρελά το γαμησι και αυτό δεν κρύβεται, σπάνιο για συνοδό! Τελείωσα πάνω στην κολάρα της. Είχα ακόμη μισή και πλέον ώρα για 2 γύρο. Μπήκαμε στη ντουζιέρα και με άφησε να την σαπουνίσω όπως γουστάρω. Γρήγορα το γκαυλί μου ήταν έτοιμο και την γάμησα για 5 λεπτά στα όρθια στην ντουζιέρα με το νερό να τρέχει πάνω μας , ηδονή ατελείωτη! Ήθελα όμως να την βλέπω να με κοιτά με τα υπέροχα πράσινα μάτια της όταν θα τελείωνα για δεύτερη φορά, έτσι την έβγαλα από το ντούς, σκούπισα το κορμάκι της από άκρη σε άκρη και την οδήγησα πίσω στο κρεβάτι. Ήταν ακόμη υγρή παρόλα αυτά πήρα τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε μια πίπα όνειρο. Φτυσιματα παντού σε όλο το πέος μου και ρούφηγμα των αρχιδιών κοιτώντας με στα μάτια με προστυχιά. Μετά από λίγα λεπτά ήμουν έτοιμος να εκραγώ και αποφάσισα να χύσω στην κοιλιά της σε ιεραποστολική στάση. Τύλιξε τα πόδια της γύρω απ'τη μέση μου και με έσπρωξε με δύναμη μέσα της. Λικνίζοντας την λεκάνη της και με τα νύχια της να προσπαθούν να χωθούν στους γλουτούς μου γρήγορα με έφτασε στο απροχώρητο όπου με μια κίνηση πετώ την καπότα και τον παίζω για λίγα δευτερόλεπτα τρίβοντας τον παράλληλα στην επίπεδη κοιλιτσα της. Βλέμματα, βογκητά και γενικά όλες οι αντιδράσεις της είναι ειλικρινέστατες και αληθινές! Έχυσα πάνω στο κορμάκι της και εκείνη άπλωσε το σπέρμα μου σε όλη την επιφάνεια! Τρέλα είναι η γκόμενα , αξίζει και το τελευταίο ευρώ από τα 140 που πλήρωσα για μια ώρα.
Μου πρόσφερε χαλαρωτικό μασαζακι για 5 λεπτά. Όνειρο! Συζητήσαμε στα Αγγλικά που λίγο τα γνωρίζει αλλα Πίος νοιάζεται... ήρθε η ώρα να πλυθεί στα γρήγορα και να φύγει.
Απόλαυσα τον τρόπο που ντύθηκε, πήρε τα χρήματα χωρίς να τα μετρήσει και με αποχαιρέτησε με ένα γλωσόφιλο που με καύλωσε πάλι!
Θα την ξαναπάρω στα σίγουρα το συντομότερο δυνατόν! Αυτή τη κοπέλα την θέλεις για πολλές ώρες, ξέρει να γαμιέται όμορφα και δυνατά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Wat69, GMetaxas , Antonis-rs και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Αυγούστου, 2018
Καλά τα πιστεύεις όλα αυτά που γράφεις ή είσαι βαλτός μ αυτό το βλαμένο;
review reaction 1 TOMCRUISE
23 Αυγούστου, 2018
δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω για το πως περασες,αλλα ειχα μια εντελως διαφορετικη εμπειρια,για την οποια δεν εχω ευκαιρησει να γραψω ακομα.
κι απο οτι βλεπω κι αλλος συναδελφος που εκανε σχολιο εδω,αλλα κι αλλοι δυο που μιλησαμε με πμ εχουμε ολοι την ιδια αποψη.

μπορει και να ηταν στα φεγγαρια της η συγκεκριμενη. ποτε δεν ξερεις.
review reaction 1 TOMCRUISE
23 Αυγούστου, 2018
Την γάμησες στη ντουζιέρα χωρίς καπότα???
review reaction 1 TOMCRUISE
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3