Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 1 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μπαίνω στο δωμάτιο και την βλέπω. Κοντούλα σε μελαμψη απόχρωση, με λεπτό όμορφο petit σώμα αλλά και ασχημουτσικιά, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Όμως βγάζει πολύ πάθος και η γλώσσα της πάει παντου. Κυριολεκτικά με έγλυψε-ρούφηξε όλο μου το σώμα και η κοπέλα το ¨χει το σπορ. Αφήνει δακτυλα παντού και το γυρνάει σε βρωμόλογο άνετα.

Αντέχει στο αγώνισμα και είναι πολύ ενεργητική. Σε γενικές γραμμές ισχύει το never judge a book.

Τα τιμάει τα λεφτα σου αν και το ρίχνει υπερβολικά στο small talk ενδεχομένως για να γλυτώσει το δευτερο γύρο που για μένα ούτως η άλλως δεν τελειώνει ευκολα σε 60 λεπτά. Από την άλλη όμως όταν είσαι μέρες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ισώς και πραγματικά να θες να πεις και μια κουβέντα.

Ίσως τα ξαναπούμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
803
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 δημητρης παπας, Maximiliano, blizardeye και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2018
sirious μηπως να φορεσεις τα γυαλια σου καλυτερα?η Αγαπη ασχημη εισαι καλα?Μουναρα ειναι το προσωπο της εχει εξωτικη και οχι κλασσικη ομορφια τα ματια της πετανε φωτιες χωρις καν να σου μιλησει το βλεμμα της ειναι σεξοκαταλυτης και το σωμα της δεν ειναι απλα ενα ομορφο σωμα ειναι Η ΚΟΡΜΑΡΑ με κοιλιακους φετιδια και κυκλικη κωλαρα εχοντας τις τελειες καμπυλες και το μουνακι της ειναι σφιχτο τοσο σφιχτο που δεν μπορεις να μπεις αν δεν εχεις δυνατο κονταρι για πουτσα, δεν ειναι ξεχειλωμενη κοφα.Λοιπον μην τρελαθουμε τωρα εκτος κι αν εχεις κομπλεξ με τις γυναικες που ειναι γεννημενες καυλες η σε εχουν παρατησει πολλες και το βγαζεις εδω φιλε μου.Επισης αποτι ξερω απτις συναντησεις μου μαζι της και τις συζητησεις μας για το θεμα σεξ δε γουσταρει τα βρωμολογα που λες εκτος κι αν εισαι μαζοχα και της ζητησες να σε βριζει αλλα δε μας το λες.Και αν σε ενοχλει το οτι μιλαει και θες μια γκομενα ναναι στη μουγκα και να γαμιεται μηχανικα ολη την ωρα σα ρομποτ αντε παρε μια σιλικονατη κουκλα να τη βρεις μαζι της και θα σου βγει και πιο φτηνα, και μη μας πρηζεις ταρχιδια εδω μεσα.Δεν ειμαστε μαλακες ξερουμε να ξεχωριζουμε τη βουρτσα με τη πουτσα.
26 Ιουλίου, 2018
Blacklion εμείς δηλαδή που γουστάρουμε τα βρωμόλογα να αποφύγουμε το ραντεβού με την κοπέλα ? Με καύλωσε η περιγραφή του άλλου,τι ήθελες και το είπες αυτό.Καβλιάρες θέλουμε,όχι μοντέλα.
26 Ιουλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τύπε blacklion την παλεύεις;Χμμμ;
27 Ιουλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Takis Salon καλησπερα.παρεξηγησες αυτο που ειπα η εγω δεν το ειπα σωστα.Λοιπον αυτο που εννοω ειναι οτι η κοπελα γουσταρει να της λες διαφορα οπως και οι περισσοτερες γυναικες αλλωστε και να σε ρωταει αν ειναι η καυλα σου η το πουτανακι σου και τετοια την ωρα που πηδιεστε βγαζοντας πολυ θηλυκοτητα και τρελη καυλα και σε κοιταει στα ματια και το νιωθει.Απλα το να βριζει εσενα χυδαια δεν ειναι κατι που κανει απο μονη της εκτος κι αν της το ζητησεις.Εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα οτι αφησε να εννοηθει ο sirious οταν λεει οτι η Αγαπη το γυρναει στο βρωμολογο ανετα, οτι δηλαδη αρχισε να τον βριζει ετσι στο ξεκαρφωτο και γιαυτο απορησα μαζι του, και επειδη εχω βρεθει μαζι της πολλες φορες μεχρι τωρα και ειναι οτι καλυτερο εχω βρει σε γραφειο γιαυτο πηρα θεση για να πω οτι η κοπελα δε σε βριζει ετσι στην ψυχρα.Και εντελως αντικειμενικα και μετα απο πολλες δοκιμες μαζι της πρεπει να πω οτι ειναι και πολυ καυλα και συνεχεια βρισκει καινουργια παιχνιδια για να μη βαριεσαι και ασχολειται οσο δεν παει μαζι σου και ειναι και μοντελο εμφανισιακα δεν ισχυει με τιποτα το οτι ειναι ασχημη που λεει ο αλλος.Στα πολυ σημαντικα ειναι το οτι θελει να σε κανει να ανεβασεις πιεση 25 μαζι της και να σου μεινει αξεχαστο δεν υποκρινεται αυτη η γυναικα εχει ενα φως δεν μπορω να το εξηγησω.Γιαυτο νιωθω υποχρεος να την υποστηριξω και ειναι ο μονος λογος που καθομαι και γραφω αν και βαριεμαι πολυ αυτες τις διαδικασιες.Εχω παει παει με πολλες απο γραφεια και ολες ηταν ενταξει μια χαρα, αλλα το νιωθεις οτι υποκρινονται και δεν αφηνονται ελευθερες και αυθορμητες να το ζησουν κι εκεινες μαζι σου.Ειναι η πρωτη που μπορει τη μια στιγμη ναναι γλυκια και τρυφερη και αμεσως να σε αιφνιδιασει αλλαζοντας σε λιονταρι και δεν το βλεπεις καν να ερχεται,επειδη ετσι γουσταρει απλα.Ελπιζω να σε βοηθησα.
27 Ιουλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

mallias20 ναι την παλευω μια χαρα εσυ?
27 Ιουλίου, 2018
τύπε blacklion την παλεύεις σίγουρα? Χμμμ; Εμμμμ
27 Ιουλίου, 2018
Ισως απο τα μεγαλύτερα πακέτα που έφαγα ποτέ.
Δεν ξέρω που την είδε ο φίλος την εξωτική ομορφιά, κάτω από την σουβλερή μύτη ή κάτω απο την θρούμπα ελιά που έχει ?
Η μασχαλίλα και η ψαρίλα της έφυγαν ? η μυρίζει ακόμα το νινι της και οι μασχάλες της?
Παραθέτω την κριτική μου γιατι δεν ξέρω αν ειναι σωστό να την ξαναβάλω αφου τυπικά είναι σε άλλο γραφείο.

Ας ξεκινήσουμε με τις φώτο, δεν ειναι ψεύτικες αλλα δεν δείχνουν μούρη και καλά κάνουν γιατί μοιάζει σαν μάγισα με σουβλερή μύτη και μια ελιά ΝΑ θρούμπα κατάμαυρη. Δεν είναι 27 που λέει σίγουρα κρύβουν μία πενταετία.
Μιλάει πολύ για να το παίξει ευχάριστη αλλα δεν λέει και τίποτα ουσιώδες. Φιλάει αρκετά καλά και κάνει και καλή πίπα και εδώ τελειώνουν τα καλά, μυρίζει όλο της το σώμα απλυσιά και ειδικά στο 69 που πήγα να κάνω και δεν έκανα,εφαγα μια ψαρίλα ούτε καθαρή δευτέρα ναταν και είχε μπει στο μπάνιο, τώρα αν απλά σκουπίστηκε με καμιά βρεμένη πετσέτα για να μην πλυθεί δεν το ξέρω. Επειδή σιχάθηκα της είπα να κάνουμε μόνο μια φορά σεξ και αυτό αναλ στα 150 και δέχτηκε, δεν ξετρελάθηκα αλλά είχα συνέχεια στο μυαλό μου την μυρωδιά και με ζόρι τέλειωσα, αν θα την ξαναέβλεπα θα της εκανα δώρο ένα αποσμητικό για τις μασχάλες και ένα γιαουρτάκι για να κάνει πλύσεις για τους μύκητες.
Δεν περίμενα τόσο χάλια συνάντηση απο γραφείο τέτοιου μεγέθους, κρίμα.
Έτοιμος να φάω ξύλο, η ημερομηνία ενδεικτική παρόλο που απο την περιγραφή θα με θυμηθεί.

Εξωτικές μυρουδιές μάλλον θέλει να πει ο φίλος.....
P
peperoniathens
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7