Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 3 10
Call-Girls
28935
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Αν και η συνάντηση ξεκίνησε επεισοδιακά, η Άρτεμης δεν πτοήθηκε και αυτό είναι ενα μεγάλο συν! Η κοπέλα είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες και έχει ενα μικρό ρετούς αλλά δεν είναι παραπλανητικές.
Ήρθε απλά ντυμένη μεν αλλά σεξυ δε! Κολλητό τζιν για να τονίζει το κωλαρακι της λίγο, στενό μπλουζάκι και ωραίες ψηλές πλατφόρμες.
Μπήκε χαμογελαστή κάθησε και είπε ότι είχε κάνει ήδη μπάνιο, όποτε ξεκινήσαμε τον αγώνα! Πολλά φιλιά με γλώσσα και πολύ τρίψιμο! Πίπα καλή και προσπάθεια αρκετή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έμεινε αξέχαστη.
Στο σεξ γενικά έχει καλή συμμετοχή και αντέχει τις ψηλές στροφές, όπου και εκεί στα τέσσερα τελείωσα τον πρώτο γύρο! Σοσιαλ πολύ καλό και γενικά είναι κοπέλα που δεν βαριέται. Λίγο μετά περάσαμε στον 2ο γύρο όπου μετά από 2-3 στάσεις τελειώσαμε και κάπου εκεί έλαβε τέλος το ραντεβού!
Τώρα στο ζουμί! Η Άρτεμης είναι καλή στην δουλειά της αλλά τα €200 δεν νομίζω να τα δικαιολογεί μόνο και μόνο επειδή έχει παίξει σε τσόντα. Έχω πάει και με άλλες, λιγότερα λεφτά και μου έμειναν αξέχαστες.
Εν κατακλείδι ήταν μια ωραία βραδιά που μάλλον δεν θα επαναληφθεί.
Εάν κάποιος θέλει να πάει μαζί της μόνο και μόνο επειδή έχει παίξει σε τσόντα ή καβλωνει παρά πολύ με τις φωτογραφίες να το κάνει και δεν θα το μετανιώσει! Απλά τα λεφτά είναι παρά πολλά για αυτό που προσφέρει! Καθαρά άποψη μου!
Ήρθε απλά ντυμένη μεν αλλά σεξυ δε! Κολλητό τζιν για να τονίζει το κωλαρακι της λίγο, στενό μπλουζάκι και ωραίες ψηλές πλατφόρμες.
Μπήκε χαμογελαστή κάθησε και είπε ότι είχε κάνει ήδη μπάνιο, όποτε ξεκινήσαμε τον αγώνα! Πολλά φιλιά με γλώσσα και πολύ τρίψιμο! Πίπα καλή και προσπάθεια αρκετή, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έμεινε αξέχαστη.
Στο σεξ γενικά έχει καλή συμμετοχή και αντέχει τις ψηλές στροφές, όπου και εκεί στα τέσσερα τελείωσα τον πρώτο γύρο! Σοσιαλ πολύ καλό και γενικά είναι κοπέλα που δεν βαριέται. Λίγο μετά περάσαμε στον 2ο γύρο όπου μετά από 2-3 στάσεις τελειώσαμε και κάπου εκεί έλαβε τέλος το ραντεβού!
Τώρα στο ζουμί! Η Άρτεμης είναι καλή στην δουλειά της αλλά τα €200 δεν νομίζω να τα δικαιολογεί μόνο και μόνο επειδή έχει παίξει σε τσόντα. Έχω πάει και με άλλες, λιγότερα λεφτά και μου έμειναν αξέχαστες.
Εν κατακλείδι ήταν μια ωραία βραδιά που μάλλον δεν θα επαναληφθεί.
Εάν κάποιος θέλει να πάει μαζί της μόνο και μόνο επειδή έχει παίξει σε τσόντα ή καβλωνει παρά πολύ με τις φωτογραφίες να το κάνει και δεν θα το μετανιώσει! Απλά τα λεφτά είναι παρά πολλά για αυτό που προσφέρει! Καθαρά άποψη μου!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εγω ανέφερα εάν τα αξίζει ή όχι και θεωρώ πως όχι.
Πάντως σε ευχαριστώ που εκανες τον κόπο και διάβασες την κριτική μου, κάθε σχόλιο είναι αποδεκτό και όχι κατακριτέο