Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 6 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Είχα την εντύπωση ότι υπήρχε ήδη κακή κριτική για την συγκεκριμένη αλλά έκανα λάθος. Μάλλον θυμόμουν τα σχόλια στο forum του γραφείου. Γράφω λοιπόν εδώ, αν και πέρασε πολύς καιρός, για να μπορεί κάποιος να ανατρέξει και να μην την πατήσει όπως εγώ τότε. Κεφάλι σε τοίχο!
Η ημερομηνία προφανώς ενδεικτική, πρέπει να ήταν φθινόπωρο του 17. Την είχα διαγράψει εντελώς από τη μνήμη μου αλλά βλέποντας τις καινούργιες φωτογραφίες στο site του γραφείου στα προσεχώς, νόμιζα ότι πρόκειται για καινούργια άφιξη. Τελικά τη θυμήθηκα...δυστυχώς Λύπη
Ήρθε στο χώρο μου. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα σαγόνι. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω μεν την κοπέλα των φωτογραφιών μέσα σε ένα ωραίο φόρεμα αλλά με διαφορετικό πρόσωπο. Με χάλασε καθώς η μόστρα είναι σημαντική για μένα αλλά είχα φτιαχτεί τόσο από τις φωτογραφίες που δε μπορούσα να πατήσω φρένο. Σα να μην έφτανε αυτό, μπούκαρε μέσα πριν προλάβω να πω τίποτα Εμμμμ

Πάμε στην ανάλυση...
Πρόσωπο όπως είπα με μακρύ πηγούνι και χείλια φουσκωμένα. Στις καινούργιες φωτογραφίες μπορεί κάποιος να το υποψιαστεί από τη φωτογραφία με το μπλε φουστάκι. Στις παλιές δε φαινόταν. Είναι αυτό που λέμε αλογομούρη η οποία δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Σε άλλους ίσως αρέσει.
Σώμα περίπου όπως οι φωτογραφίες με δύο διαφορές. Πρώτον, είναι ελαφρώς χαλαρό καθότι η κυρία μάλλον δεν έχει καν συστηθεί με την έννοια γυμναστική. Σώζεται όμως από το νεαρό της ηλικίας. Δεύτερον, στήθος μεγάλο μεν αλλά νερουλό με όλη τη σημασία. Μιλάμε ότι ξαπλώνει και χύνεται ωσάν χυλός. Πλήγμα για τους βυζολάγνους όπως εγώ. Αυτό επίσης μπορεί να το υποψιαστεί κάποιος από την προτελευταία φωτογραφία εδώ. Όταν βλέπεις ότι η τύπισσα κρατάει τα βυζιά της είναι σχεδόν βέβαιο ότι προσπαθεί να ισορροπήσει το νόμο της βαρύτητας και να βοηθήσει όσο γίνεται τον φωτοσοπά Γερο-μύστης Γι αυτούς τους λόγους έγραψα ότι οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές αφού πρόσωπο και βυζιά είναι για μένα πάνω απ το 50%. Γιατί δεν την έδιωξα θα μου πείτε...Γιατί είμαι ανόητος, τί θέτε τώρα; Γλώσσα
Και πάμε στα ωραία...
Αγγλικά καλούτσικα και ακατάσχετη φλυαρία πότε στα αγγλικά και πότε στα ρώσσικα.
Γενική συμπεριφορά εντελώς φευγάτη. Κινούνταν στο χώρο με απίστευτη αυτοπεποίθηση σαν να ήταν αυτή η οικοδέσποινα κι εγώ ο φιλοξενούμενος. Money Mouth Μου έδειχνε συνεχώς κάτι μαλακίες στο κινητό και μιλούσε μόνη της. Και γενικά ώρες ώρες συμπεριφερόταν σαν να μην ήμουν εκεί. Ψυχρή και αδιάφορη.
Το ίδιο σκηνικό και στο σεξ. Μέτοχος αμέτοχος που λένε. Τάβλι να παίζαμε πιο πολύ πάθος θα έβγαζε Κεφάλι σε τοίχο! Το "τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί" είναι σχετικό καθώς ναι μεν δεν είπε όχι σε τίποτα αλλά ταυτόχρονα δεν έκανε ουσιαστικά και τίποτα. Φιλί σα να φιλάω το ψυγείο μου, πίπα αέρα πατέρα και στο σεξ δεν ένιωσε ποτέ. Επίσης πρώτη φορά νιώθω τέτοιο εύρος αιδοίου. Έχουμε και στο χωριό ένα πηγάδι αλλά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να το γαμήσω...Συνοπτικά, η λέξη τσουβάλι είναι λίγη αλλά αυτή έχει η ελληνική γλώσσα οπότε αυτή θα χρησιμοποιήσω. Τζελ δε θυμάμαι αν χρησιμοποίησε, νομίζω πως ναι.

Τέλος, μετά από όλα αυτά, δε χρειάζεται να πω αν αξίζει ή όχι. Απλώς θα πω ότι η κοπέλα ή δεν το έχει ή δεν έχει καταλάβει τι δουλειά κάνει. Τουλάχιστον σ εμένα αυτό έδειξε τότε. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι μέχρι τώρα. Και απορώ γιατί έρχεται και ξανάρχεται Χμμμ; Βέβαια αν ήταν να έρχονταν μόνο όσες αξίζουν θα έμενε κάθε γραφείο με 1-2 κοπέλες το μήνα και αν.

Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι, χάσαμε τα κουτάλια...Καλή συνέχεια

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
144
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Μινώταυρος 45, chris1955, TOMCRUISE και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2018
Νασαι καλα φιλε...υπολογιζα να κλεισω αυριο μαζι της και θυμομουν οτι δεν υπηρχαν κριτικες...παλι καλα μου εκοψε και ξανακοιταξα...ευχαριστω!!!
28 Σεπτεμβρίου, 2018
Εντάξει, έκλαψα γοερά στο σημείο με το πηγάδι. Μεγάλο χαμόγελο
Να'σαι καλά που μας έκανες και γελάσαμε φίλε.
P
px75
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2