Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 12 10
Call-Girls 43860
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλησπερα αγωνιστες,
Ειπα να γραψω κριτικη, αλλα εχει περασει κανας μηνας+ απο τοτε που πηγα με την Bella και δεν θυμαμαι πολλα.

Η συννενοηση με το γραφειο μια χαρα, ιδια μερα κανονίστηκε το απογευμα για βραδυ. Ηθελα να παρω ενα σκουροχρωμο ρε αδελφε, και επειδη δεν ψηνομουν να τρεχω κεντρο να ψαχνω (ασε που δεν ξερεις που θα πεσεις) ειπα να το παω safe.

Σκαει μυτη στο δωματιο, αν και λιγο αργοπορημένα (κανα 15λεπτο), αλλα με ειδοποιηση απτο γραφειο, ενα λεπτο, μετριου αναστηματος κοριτσουδι τουμπανο. Προσωπακι αρκετα ομορφο και γλυκο, και σωμα λαμπαδα. Πισω κινηση 9αρακι ανετα αλλα απο βυζι τιποτα. Λιγο μαζεμενη και επιφυλακτικη στην αρχη, φανταζομαι πρεπει να ειναι νεα στον κυκλο η δεν εχει περασει καλα γενικα.
Η συννενοηση ηταν λιγο δυσκολη. Μιλαει Αγγλικα αλλα οχι τοσο καλα οποτε καποιες φορες επρεπε να πω δυο κ τρεις φορες κατι για να το καταλαβει, το οποιο με χαλασε λιγο. Τελος παντων, τα ειπαμε λιγο, οσο μπορουσαμε, και αρχισαμε το μπαλαμουτι. Φιλια πολυ μετρια, λες και δεν ξερει πως γινονται. Αλλα εγω εκει καθηγητης την εβαλα στον ισιο δρομο. Αφου την "πιεσα" 2-3 φορες στον τροπο μου, το επιασε γρηγορα και αρχισε να της καλο-αρεσει να χαλαρωνει. Γελακια, χαμογελακια και τα ζηταγε μονη της.

Παει κανει ντουζ, βγαινει και αρχιζει η τρομπετα. Απο οσο θυμαμαι, πιπα αρκετα καλη, και τον επαιρνε ακατεβατο μεσα χωρις πολλα πολλα. Περιποιηση στα παρελκομενα και τα συναφι. Πηγα να τελιωσω οποτε την κοβω και κατεβαινω εγω, πεντακαθαρη. Της καλοαρεσε γιατι εδινε πονο οσο την περιποιομουν, φωνες, μαλλια γραπωνε μαξιλαρια και τετοια. Μετα λιγο ακομα μπαλαμουτι και στον Αγωνα.

Δεν ελεγε οχι, αλλα δεν συμμετείχε και παρα πολυ. Γλαστρα δεν ηταν σιγουρα, αλλα δεν ηταν και κατι ιδιαιτερο. Πρωτα ιεραποστολικο και μετα στα 4. Η πισω οψη ηταν τουμπανο, απο της καλυτερες που εχω δει και εχω παρει, ομολογω. Πεφτει πονος και τελος γυρου στο σκουφακι.

Λιγο αραγμα μετα, ερχεται μονη της αγκαλια με φιλια κ χαδακια. Λεμε 1-2 κουβεντες και μετα μασαζακι. Νορμαλ μασαζ, οχι κατι το τρομερο. Μετα παω για ντουζ, ερχεται και αυτη παρεα. Μπανιαρισμα και τρομπετα στο μπανιο. Βγαινουμε και βουρ δευτερο γυρο. Λιγο ιεραποστολικο και μετα απο πανω. Εκει το ενιωσε λιγο και συμμετείχε πιο πολυ, εδινα και εγω πονο οποτε δεν ειχε και πολλες επιλογες. Τελιωμα σκουφακι και μετα αραζουμε κανα 5λεπτο, παλι αγκαλια αυτη. Παει κανει ντουζ και βγαινει και μετα απο κανα 5λεπτο με ρωταει αν μπορει να φυγει (ειχε μεινει κανα 10λεπτο ξερω γω χρονος). Της λεω ενταξει, ντυνεται κ φευγει. Αποχαιρεστισμο ουτε φιλια ουτε τιποτα.

Συμπερασματα: Τα λεφτα τα ζητησε στην αρχη. Δεν εχω παει με πολλες αλλα δεν μου εχει ξανατυχει. Πολυ μετρια γενικα στις υπηρεσίες της, συννενοηση γαματα μιας κ δεν μιλαει πολυ καλα αγγλικα. Την σωζει λιγο το σωμα της που ειναι τουμπανο και οτι ειναι καπως γλυκουλα κ χαδιαρα. Δεν θα ελεγα οτι περασα χαλια, καλα περασα, αλλα δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα. Σιγουρα δεν θα μου ερχοτανε στον μυαλο να την προτεινω αν με ρωταγε καποιος, εκτος αν εψαχνε συγκεκριμένα σκουροχρωμη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
P_Jester
Μέλος
Εγγραφή:
19 Απρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
91
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., TOMCRUISE, chris1955 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2018
στα 100 μιάμιση ώρα πού την ειχα πάρει ήταν αρκετά καλό VFM
P
peperoniathens
23 Απριλίου, 2018
Από ποια χώρα είναι;
23 Απριλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν θυμαμαι καλα Μαλί η κατι τετοιο.
23 Απριλίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

100€ η μιαμιση ωρα;; Με πιασαν κοτσο δηλαδη, χαχα. Πριν ποσο καιρο μιλαμε αυτο;
23 Απριλίου, 2018
οσον αφορά το βυζί, δεν ειναι τυχαιο που στο promotion έχουν μόνο πίσω κίνηση
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5