Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 171 10
Call-Girls
547071
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Καταρχάς καλησπέρα σε όλους, έχω να γράψω πολυ καιρό κριτική αλλά αυτό που συνάντησα δεν υπάρχει....
Ξεκινώντας θέλω να κλείσω μπιλλ για να μην δωσω το 20 εχτρα που ζητάει, αφού μου αλλάζει το ξενοδοχείο
Τελευταία στιγμή λέω οκ δεν πειράζει να γαμησω θέλω και πάω παντού....
Ήρθε λοιπόν στην ώρα της και ξεκινάμε, ντύσιμο χάλια τζιν με πέδιλα και μπλουζάκι που βρωμοκοπαγε τσιγαριλα
Με τσίχλα στο στόμα λες και πήγα στα κορίτσια του δρόμου ......
Παει για μπάνιο και ξεκινάει ο αγώνας , φιλία με γλώσσα , τσιμπος με ολίγον δοντάκι μιας και τα δόντια της
Είναι θεοστραβα, διάφορες στάσεις και στο 20 λεπτό γεια...
Κάτι τελευταίο σώμα πολυ μαλακό και βυζι φτιαγμένο αλλά όχι τέλεια δουλειά όπως λένε
Η προηγούμενη και αν στα 4 είναι θέα τότε τη να πω για Βαλέρια, Βερόνικα η συντζια....
Και μην ξεχάσω ότι της αφήνω 100 και μου λέει 120 baby λες και της είπα εγώ να έρθω εδώ...
Κλαίω κάθε ευρώ μακριααααααα
Ξεκινώντας θέλω να κλείσω μπιλλ για να μην δωσω το 20 εχτρα που ζητάει, αφού μου αλλάζει το ξενοδοχείο
Τελευταία στιγμή λέω οκ δεν πειράζει να γαμησω θέλω και πάω παντού....
Ήρθε λοιπόν στην ώρα της και ξεκινάμε, ντύσιμο χάλια τζιν με πέδιλα και μπλουζάκι που βρωμοκοπαγε τσιγαριλα
Με τσίχλα στο στόμα λες και πήγα στα κορίτσια του δρόμου ......
Παει για μπάνιο και ξεκινάει ο αγώνας , φιλία με γλώσσα , τσιμπος με ολίγον δοντάκι μιας και τα δόντια της
Είναι θεοστραβα, διάφορες στάσεις και στο 20 λεπτό γεια...
Κάτι τελευταίο σώμα πολυ μαλακό και βυζι φτιαγμένο αλλά όχι τέλεια δουλειά όπως λένε
Η προηγούμενη και αν στα 4 είναι θέα τότε τη να πω για Βαλέρια, Βερόνικα η συντζια....
Και μην ξεχάσω ότι της αφήνω 100 και μου λέει 120 baby λες και της είπα εγώ να έρθω εδώ...
Κλαίω κάθε ευρώ μακριααααααα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Καλύτερα να βάζεις ολα καλά και 10ρια παρα να κάθεσαι να τσακώνεσαι.
Θα μου πεις και όσοι την πατάνε ? καλά να πάθουν που δεν γράφουν αλήθειες αλλά ότι ευχαριστεί τις κοπέλες.