Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 2 10
Call-Girls
4165
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η πρώτη μου κριτική λοιπόν μετά από χρόνια στο άθλημα Καβάλα....
Συνάντηση με Αλεξάνδρα στο σπίτι μου μετά από εντολή του κάτω κεφαλιού...
Πάμε στα του ραντεβού.το γραφείο άψογο οπως πάντα και το μωρό 10 λεπτά νωρίτερα!μπαίνοντας βλέπω τα μάτια της και κολλάω. Φιλάκι και προς τα μέσα για ποτάκι το οποίο μου το ζήτησε,κουβεντουκα κανά 10 λεπτό και εκεί που ήμασταν κοντά με αρπάξει και αρχίζει τα γλωσσοφιλα..ξεκιυμπωνει το παντελόνι μου με ένα αισθησιακό τρόπο και ανυπονουσα να τον νοιώσω στο στόμα της.για εμένα από τις πολύ καλές πίπες με διάφορα παιχνιδάκια με το γλωσσοφιλα της και πολύ σύντομα έγινα τούρμπο!!πέρασμα σκούφου και κάρφωμα για κάνα 20λεπτο και κατάθεση στο υπέροχο τρουλωτο κωλαρακι της.μπανιο και χαρακιά στο κρεββάτι μετά γιατί από το πρώτο χύσιμο είχα παραλύσει...δεν υπήρχε δεύτερος γύρος αλλά δικιά μου η επιλογή!!τι ίσως το βάζω γιατί απλά το σωματοτυπο της δεν είναι για τα γούστα μου.
Συνάντηση με Αλεξάνδρα στο σπίτι μου μετά από εντολή του κάτω κεφαλιού...
Πάμε στα του ραντεβού.το γραφείο άψογο οπως πάντα και το μωρό 10 λεπτά νωρίτερα!μπαίνοντας βλέπω τα μάτια της και κολλάω. Φιλάκι και προς τα μέσα για ποτάκι το οποίο μου το ζήτησε,κουβεντουκα κανά 10 λεπτό και εκεί που ήμασταν κοντά με αρπάξει και αρχίζει τα γλωσσοφιλα..ξεκιυμπωνει το παντελόνι μου με ένα αισθησιακό τρόπο και ανυπονουσα να τον νοιώσω στο στόμα της.για εμένα από τις πολύ καλές πίπες με διάφορα παιχνιδάκια με το γλωσσοφιλα της και πολύ σύντομα έγινα τούρμπο!!πέρασμα σκούφου και κάρφωμα για κάνα 20λεπτο και κατάθεση στο υπέροχο τρουλωτο κωλαρακι της.μπανιο και χαρακιά στο κρεββάτι μετά γιατί από το πρώτο χύσιμο είχα παραλύσει...δεν υπήρχε δεύτερος γύρος αλλά δικιά μου η επιλογή!!τι ίσως το βάζω γιατί απλά το σωματοτυπο της δεν είναι για τα γούστα μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
δώσε όμως λίγες λεπτομέρειες παραπάνω 1) ηλικία? 2) σώμα? 3) φυσικό στήθος ή πλάστικ? 4) σώμα γενικότερα?
καληνύχτα
Δείτε καμμία κριτική παλαιού συναγωνιστή (όχι δικές μου γιατί ακόμα μαθαίνω)...
Παιδιά εάν γράφεται τέτοιες κριτικές... καλύτερα να πηδάτε ΜΟΝΟ!!
Συγνώμη αλλά δεν μας βοηθάτε καθόλου!
Α κανει κ σπαγγατο για πλακα . Ωραιο δερμα λευκο κ μανιακη με την καθαριοτητα . 27 Ετων Αγια πετρουπολη . Καβλακι αλλα μη της δωσετε θαρρος στο μπλα μπλα . Στησιματα κσλα την ξερει τη δουλιτσα .
οι επόμενες σίγουρα θα είναι καλύτερες και πιο μεστές!
feragamo