Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 68 10
Call-Girls
151320
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Θα προσπαθησω να μεταφερω την ατμοσφαιρα μιας διαφορετικης συναντησης απο ολες οσες εχω κανει μεχρι τωρα.
Παρακολουθωντας εδω και καιρο το θεμα της Ελενας Χατζη ενοιωσα οτι η κοπελα αυτη ειναι διαφορετικη. Αποφασισα λοιπον να τη συναντησω ψαχνοντας οχι μονο το σεξ αλλα και ολο το επικοινωνιακο κομματι.
Αφου πω οτι η συνεννοηση με το γραφειο για να κλεισω ραντεβου ηταν αψογη ερχομαι στα του ραντεβου. Η Ελενα δεν ειναι μια κοπελα της διπλανης πορτας οπως εχει γραφτει. Ειναι μια κοπελλα της παραδιπλανης και απλησιαστης , καθως τετοιου τυπου γυναικες δεν "πλησιαζονται" ευκολα ουτε κατακτωνται. Μια τετοια γυναικα ειδα να μπαινει στο δωματιο μου για να μου χαρισει δυο υπεροχες ωρες ανθρωπινης γυναικειας συντροφιας αλλα και ολων των υπολοιπων που διαδραματιζονται σε ενα κρεββατι η στο πατωμα η στον καναπε η οπουδηποτε αλλου.
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες σε ποιες στασεις και με ποιον τροπο τη γαμησα ουτε πως αντεδρασε καθως αυτο εχει ειπωθει απο πολλους συναγωνιστες. Θα πω μονο οτι οτι τα κανει ολα με τροπο που ξεχνας οτι πληρωνεις γι αυτο χωρις ψευτικα βογγητα και χωρις υπερβολες.
Σωμα: Αισθανθηκα οτι ημουν με πραγματικη γυναικα και οχι με κλινικη πλαστικων επεμβασεων .
Επικοινωνια: Αψογη σε αυτον τον τομεα με γνωσεις για ολα τα θεματα. Αποτελεσμα να μην πληττεις μαζι της.
Σ ευχαριστω πολυ Ελενα !!
Παρακολουθωντας εδω και καιρο το θεμα της Ελενας Χατζη ενοιωσα οτι η κοπελα αυτη ειναι διαφορετικη. Αποφασισα λοιπον να τη συναντησω ψαχνοντας οχι μονο το σεξ αλλα και ολο το επικοινωνιακο κομματι.
Αφου πω οτι η συνεννοηση με το γραφειο για να κλεισω ραντεβου ηταν αψογη ερχομαι στα του ραντεβου. Η Ελενα δεν ειναι μια κοπελα της διπλανης πορτας οπως εχει γραφτει. Ειναι μια κοπελλα της παραδιπλανης και απλησιαστης , καθως τετοιου τυπου γυναικες δεν "πλησιαζονται" ευκολα ουτε κατακτωνται. Μια τετοια γυναικα ειδα να μπαινει στο δωματιο μου για να μου χαρισει δυο υπεροχες ωρες ανθρωπινης γυναικειας συντροφιας αλλα και ολων των υπολοιπων που διαδραματιζονται σε ενα κρεββατι η στο πατωμα η στον καναπε η οπουδηποτε αλλου.
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες σε ποιες στασεις και με ποιον τροπο τη γαμησα ουτε πως αντεδρασε καθως αυτο εχει ειπωθει απο πολλους συναγωνιστες. Θα πω μονο οτι οτι τα κανει ολα με τροπο που ξεχνας οτι πληρωνεις γι αυτο χωρις ψευτικα βογγητα και χωρις υπερβολες.
Σωμα: Αισθανθηκα οτι ημουν με πραγματικη γυναικα και οχι με κλινικη πλαστικων επεμβασεων .
Επικοινωνια: Αψογη σε αυτον τον τομεα με γνωσεις για ολα τα θεματα. Αποτελεσμα να μην πληττεις μαζι της.
Σ ευχαριστω πολυ Ελενα !!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Δεν εχω γνωρίσει την Έλενα Χατζη και πιθανόν να μην το κάνω ποτέ!
Μάλλον γιατί εχω αλλά γούστα σε κορμία και ηλικία!
Όμως δεν καταλαβαίνω γιατί γράφετε αυτές τις κακοήθειες; Γιατί χτυπάτε «κάτω από την ζώνη»;; Έχετε κάτι προσωπικό με την κυρία;;
Εγώ διαβάζοντας τα μηνύματα που ανταλλάζετε ειλικρινά παίρνω το μέρος της!!
Η γυναίκα έχει ονοματεπώνυμο, φωτογραφιες, τηλέφωνο και γραφείο και εσείς κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία που καλως προσφέρει το σάιτ!!!
Εάν μπορούσε να είναι και αυτή ανώνυμη ξέρετε ποσά θα σας είχε ψαλεί;;;; Ποσά καντήλια μέρες που είναι θα σας είχε κατεβάσει;;;
Πίεσε κάποιον για να την πηδήξει με το ζόρι;; Έκλεψε τα χρήματα από κάποιον χωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες που συμφώνησε;
Από ότι διαβάζω πολλοι πελάτες τις έμειναν ευχαριστημένοι μαζί της!
ΕΣΕΙΣ τι ακριβώς κάνετε;;;
Τους κριτες για το ποια θα γαμαει ο κόσμος και τι θα γράφει στις κριτικές του;;;;
Έχετε καθόλου σοβαρότητα πάνω σας;;;
Με τα σχόλια σας πραγματικά πολλοί σαν και εμένα θα την συμπαθησουν και αρκετοι θα την συναντήσουν για να τσεκάρουν τι ρόλο βαράει και εάν είστε «μακακες» τελικά!
Η «παχουλό-κομψή πουτανα» όπως την λες έχει ανεβεί στα μάτια μου και η αξιοπρέπεια της είμαι σίγουρος ότι απέχει παρασάγγας από την δίκη σας!!
Προσωπικά πιστεύω ότι ρεζιλευεστε ακόμη και πίσω από την ανωνυμία σας!
Αυτά...
Υ.Γ Ο blizardeye σαν τα έγραψε πιο ευγενικά... εγώ λίγο πιο χύμα!
Αρχικα θα ηθελα ,αν μπορεις,να αναφερεσαι συγκεκριμενα μονο σε μενα και οχι σε συνδυασμο με καποιον αλλο μαζι
Με μενα τα πραγματα ειναι πολυ απλα.Απλως για τα γουστα μου ειναι λιποσαρκη με βαρυ σκελετο..
Διαβασες καπου να εχω γραψει στα καλα σχολια των πελατων της κατι για τα γουστα τους? Φυσικα και οχι γιατι σεβομαι απολυτα τα γουστα των αλλων,ασχετα αν απεχουν χιλιομετρα απο τα δικα μου.Οπως επισης ποτε δεν εγραψα οτι ειναι κακη περιπτωση..παντα σεβομενος και την ιδια αλλα και αυτους που ερεθιζονται με αυτους τους σωματοτυπους..
Δυστυχως φιλε μας το προβλημα ειναι ο ..καθρεπτης της και η ..ζυγαρια
Παραμενω παντα στη διαθεση σου ..και με μεγαλη μου χαρα να απαντησω σε οτιδηποτε ,Συγκεκριμενο ομως,θελησεις..
Σας ανέφερα και τους δυο γιατί με τα σχόλια σας την πηγαίνατε «πίπα - κωλο» όπως το λέμε λαϊκά!
Πως ακριβώς «σέβεσαι τα γούστα των άλλων»;;
Όταν ΕΙΡΩΝΙΚΑ γράφεις «ότι άλλοι τρώνε φιλέτα και άλλοι γαρδούμπες»;;;
Φάε εσυ τα φιλετάκια σου και άσε τους άλλους να τρωνε τις γαρδουμπιτσες τους!!
Εξάλλου έχεις σχολιάσει σε παλαιότερες κριτικές της Χατζη την γνώμη σου για εκείνη οποτε το να επαναλαμβάνεσαι δεν λέει κάτι... απλά δείχνει προκατάληψη και κάποιος κακοπροαίρετος μπορεί να το θεωρήσει ως δόλο!
Απλά σας σχολίασα γιατί όλο αυτό που κάνατε φαινόταν «άκομψο»!!
Εξάλλου όλα στη ζωή είναι υποκειμενικά!
Άσε λοιπόν τον συναγωνιστή να πηδάει την «γυναικάρα» του...!
Άσε την Χατζη να κάνει τη δουλειά της!
Άσε όλους εμάς τους υπόλοιπους να αξιολογήσουμε τις κριτικές των συναγωνιστών και να αποφασίσουμε ποια θα πηδήξουμε και ποσά χρήματα θα της δώσουμε!
Οσο και να μη μας αρεσει στη ζωη υπαρχουν και τα φιλετα και οι γαρδουμπες,οπως και οι χοντρες και οι αδυνατες..Και φυσικα εχει καθε δικαιωμα ο καθενας μας να απολαμβανει οτι του αρεσει..
Οσον αφορα τον παλαιοτερο σχολιασμο μου σε εκεινη ,οπως ισως γνωριζεις,ειχε να κανει με τα ακαποτα πρωκτικα που κανει με τους καθαρους γι αυτη συμπρωταγωνιστες της..Εγω φυσικα δεν εχω αλλαξει γνωμη γι αυτο, εσυ ομως εχεις καθε δικαιωμα να γραψεις στα παλια σου παπουτσια την γνωμη μου.Και μιας δειχνεις οτι σε ενδιαφερει το σωστο μιλα με καποιο γιατρο και πες για τις βλακειες που γραφω..Και στο λεω αυτο γιατι πιο πολυ εμπιστευομαι το γιατρο που ρωτησα απο την κυρια που ψαχνει πελατες..
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου στο οτι ολα ειναι υποκειμενικα!! Που στη περιπτωση μας σημαινει οτι ο καθενας απολαμβανει οτι γουσταρει..
Φυσικα και δεν ανηκω σε κανενα γραφειο...φυσικα και δεν ακολουθω καμια τακτικη..φυσικα και δεν με ενδιαφερει να επηρεασω Κανεναν!!..ουτε και μ ενδιαφερει να γινω δημοφιλης ..και ουτε παω για δημαρχος..
Με απλα ελληνικα ο καθενας το γλενταει με οποια θελει, χωρις να δινει λογαριασμο!!...Χωρις φυσικα ολα αυτα να εμποδιζουν την διαφορετικη αποψη των υπολοιπων...