Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 56 10
Call-Girls
73195
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Άλλη μια κοπέλα στην συλλογή μου με εμφάνιση petit που έχω ιδιαίτερη αδυναμία (όχι ότι δεν πάω με άλλου τύπου ).Ξένια λοιπον,συνάντηση με την εν λόγω κορασίδα πριν περίπου ένα μήνα (η ημερομηνία ενδεικτική) σε ξενοδοχείο ημιπαραμονής,απόγευμα καθημερινής και οι κάβλες χτυπήσαν κόκκινο,τηλ στο γραφείο (ευκολη συνεννόηση) και μετά απο 2 ώρες περιπου, τσουπ η κοπελιά στο δωμάτιο,ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα μικροκαμωμένο κοριτσάκι(δεν την κάνω πάνω απο 23) μελαχροινό γύρω στο 1,60 και οχι πανω απο 50 κιλα,στο προσωπάκι ουτε κρυο ουτε ζεστη με λιγο στραβα δοντακια (οκ κανεις δεν ειναι τελειος) που δεν με πειραξε,στο κυριως πιατο τωρα,μπαινει η κοπελα μεσα με ενα πεταχτο φιλι και βουρ για μπανιο παρεουλα οπως μου αρεσει,πιπα μεσα στο ντους στα γονατα αυτη να προσπαθει για dp,αφου καβλωσα πολυ την σηκωνω την στηνω στον τοιχο του μπανιου με την ντουζιερα να μας πιτσιλαει την παιρνω αγκαλια με τα ποδια της τυλιγμενα γυρω απο την μεση μου και την σφυροκοπω,ταυτοχρονα φιλιομαστε σαν να μην υπαρχει αυριο,η κοπελα εβγαζε καποια μουγκρητα την ωρα που την γαμαγα και την φιλαγα ταυτοχρονα το οποιο με καβλωσε ακομη πιο πολυ και μετα απο κανενα 5 λεπτο ανελεητου σφυροκοπηματος ηρθε το πρωτο τελος μεσα της μιας και δεν ηθελα να διακοψω την ολη φαση....κρεβατι μετα το 'περιπετειωδες' ντους,κουβεντουλα ψιλοαδιαφορη για μενα, μια χαρα τα ελληνικα της αν και οχι ελληνιδα,μετα απο κανενα 20λεπτο,κατεβαινει χαμηλα στην σημαια,και ξεκιναει την επαρση της με πολυ ωραιο γλυψιμο και την περιοχη γυρω απο αυτη,παλι προσπαθεια για dp,τοτε αποφασισα να μπω και εγω στο παιχνιδι πιο ενεργα,την γυρναω σε σταση 69 και την γλυφω στο υπεροχο νινι της που αρχισε να υγραινεται,αυτο την εκανε να καβλωσει πολυ και πλεον την σημαια μου την καρφωσε ολη μεσα στο στοματακι της στην πληρη επαρση της,η καβλα ειχε βαρεσει συναγερμο και δεν ηθελα να τελειωσω ετσι οποτε με μια κινηση την γυρναω στα 4 και την ξεσκιζω το μουνακι της που ηταν μουσκεμα απο το γλυψιμο που προηγηθηκε,καταθεση μετα απο λιγο πανω στα μικροσκοπικα κωλομερια της που τα κουνουσε την ωρα της καταθεσης,εν κατακλειδι μια ωραια συναντηση με ενα ακομη petit μελαχροινακι,δεν ξερω αν ξαναβρεθω μαζι της γιατι θελω να διευρυνω και αλλο την λιστα μου και υπαρχει πολυ ψωμι εκει εξω,αλλα ποτε μην λες ποτε!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα