Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 17 10
Call-Girls
45848
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν θέλουμε να παίρνουμε περισσότερα με τα χρήματά μας, πρέπει να στηρίζουμε και να "διαφημίζουμε" τους σωστούς ανθρώπους. Η Nadin λοιπόν με "ανάγκασε" να γράψω αυτή την κριτική. Για όσους αρέσουν οι μαύρες και καμπυλάτες κοπέλες, νομίζω πως φλερτάρει με το εννιά στην εμφάνιση και δεν είμαι απ' αυτούς που δίνουν τους βαθμούς για πλάκα... Πέρα απ' την εμφάνιση όμως, αυτό που είναι άξιο επαίνου είναι πως η Νadin δεν είναι από τα κοριτσάκια που σκέφτονται: "Χαρτζιλίκι (ή και μισθάρα..)θέλω, μουνί έχω, γιατί να μην κάνω τη χάρη σε μερικούς μαλάκες να μου το βάλουν..;" Η κοπέλα λοιπόν κάνει αυτό που κάθε αμοιβόμενη θα έπρεπε να κάνει, μέσα σε λογικά πλαίσια. Συμμετέχει και προσπαθεί -περισσότερο ίσως και από ότι περίμενα- για τη μέγιστη ευχαρίστηση του πελάτη. Οπότε, με εξωτική εμφάνιση και άριστο χαρακτήρα, κατατάσσεται από μένα στις κορυφαίες. Μπράβο και ευχαριστώ!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2018
120 με πρωκτικό????
djnet71
29 Ιανουαρίου, 2018
δε σηκωνει τηλεφωνο εύκολα όμως εαν δεν το γνωριζει. οποτε για αυτους που θελουν να τη συναντήσουν πρώτη φορά είναι σχεδόν ακατόρθωτο
U
ugarit82
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2