Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 113 10
Call-Girls
294616
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Λοιπόν την συγκεκριμένη κοπέλα δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω σαν Call Girl καθώς είναι πολλά περισσότερα απο αυτό...
Ίσως και να έχουμε βρεθεί 50 φορές γι αυτό και θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός...
Πρώτο ραντεβού μετράει αρκετά χρόνια πριν όταν ακόμα κυκλοφορούσε με κοτσιδάκια....
Από την πρώτη στιγμή που την είχα δει είχα καταλάβει ότι έχουμε μέλλον...
Η κοπέλα είναι πανέμορφη (στα μάτια μου) και πολλές φορές κρατήθηκα να μην την ερωτευτώ
Έχει ένα ταπεραμέντο γνήσιας αυθεντικής ΓΥΝΑΙΚΑΣ και το λανσάρει ασύστολα...
Είναι ίσως το πιο καθαρό κορίτσι που έχω συναναστραφεί σε όλη μου την ζωή με την πιο ωραία φυσική μυρωδία.
Στον αγώνα είναι λες και είναι κοπέλα μου πραγματικά κάθε φορά....
Ότι και να πω είναι λίγο...
Είναι κάτι παραπάνω απο ένα ραντεβού κάθε φορά που την βλέπω και κάθε φορά λέω πως είναι η τελευταία γιατί περισσότερο κακό μου κάνει παρά καλο..
Ναρκωτικό μου εσυ!!
Ίσως και να έχουμε βρεθεί 50 φορές γι αυτό και θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός...
Πρώτο ραντεβού μετράει αρκετά χρόνια πριν όταν ακόμα κυκλοφορούσε με κοτσιδάκια....
Από την πρώτη στιγμή που την είχα δει είχα καταλάβει ότι έχουμε μέλλον...
Η κοπέλα είναι πανέμορφη (στα μάτια μου) και πολλές φορές κρατήθηκα να μην την ερωτευτώ
Έχει ένα ταπεραμέντο γνήσιας αυθεντικής ΓΥΝΑΙΚΑΣ και το λανσάρει ασύστολα...
Είναι ίσως το πιο καθαρό κορίτσι που έχω συναναστραφεί σε όλη μου την ζωή με την πιο ωραία φυσική μυρωδία.
Στον αγώνα είναι λες και είναι κοπέλα μου πραγματικά κάθε φορά....
Ότι και να πω είναι λίγο...
Είναι κάτι παραπάνω απο ένα ραντεβού κάθε φορά που την βλέπω και κάθε φορά λέω πως είναι η τελευταία γιατί περισσότερο κακό μου κάνει παρά καλο..
Ναρκωτικό μου εσυ!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αν είσαι ερωτευμένος καλύτερα μην γράφεις κριτική, ασε που μπορεί να κατηγορηθείς και για σπόνσορας... πολύ θέλει ?