Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 100 10
Call-Girls
115195
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αυτη την ειχα απωθημενο να την συναντησω και με την πρωτη ευκαιρια το απετολμησα.
ευκολο ραντεβου και αμεσο , ηταν στην ωρα της (εγω την εστησα λιγο για την ακριβεια) , ευγενικη
Ωραια κοπελα. δυνατο σωμα με φτιαγμενο στηθος και ωραιο στητο κωλο. Το στοματικο της εξαιρετικο και γενικα δεν ελεγε σε τιποτε οχι
Η συμπεριφορα της 100% επαγγελματικη και κυριως εδινε μεγαλη βαση στην καθαριοτητα της (αλλα και του παρτενερ) και καλα εκανε να πω την αληθεια
Δεν ειχα παραπονο , η φαση ηταν βεβαια οτι στα του αγωνα ενω καναμε ησυχα ησυχα την δουλιτσα μας απο διπλα ο συναγωνιστης εκανε σωου με τη δικη του κορασιδα να απαγγελει οπερα με τις φωνες της προκαλωντας απιστευτο σκηνικο , λες και ηταν μαζι μας στο δωματιο ακουγοταν ...
ευκολο ραντεβου και αμεσο , ηταν στην ωρα της (εγω την εστησα λιγο για την ακριβεια) , ευγενικη
Ωραια κοπελα. δυνατο σωμα με φτιαγμενο στηθος και ωραιο στητο κωλο. Το στοματικο της εξαιρετικο και γενικα δεν ελεγε σε τιποτε οχι
Η συμπεριφορα της 100% επαγγελματικη και κυριως εδινε μεγαλη βαση στην καθαριοτητα της (αλλα και του παρτενερ) και καλα εκανε να πω την αληθεια
Δεν ειχα παραπονο , η φαση ηταν βεβαια οτι στα του αγωνα ενω καναμε ησυχα ησυχα την δουλιτσα μας απο διπλα ο συναγωνιστης εκανε σωου με τη δικη του κορασιδα να απαγγελει οπερα με τις φωνες της προκαλωντας απιστευτο σκηνικο , λες και ηταν μαζι μας στο δωματιο ακουγοταν ...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ειναι ευκολο να καταλαβεις ποιο ξενοδοχειο ειναι , εχω κι αλλη κριτικη στα κοντα