Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 47 10
Call-Girls
59364
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Η συνάντηση με τη κοπέλα έγινε πριν
ενα μήνα περίπου. Η συνεννόηση με το γραφείο πολύ καλή.
Η μικρή ήρθε στην ώρα της ωραία ντυμένη και ευδιάθετη αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθούσε μια καλή συνεύρεση. Ενημέρωσα την κοπέλα ότι ήθελα πρωκτικό και αφού συμφωνήσαμε πέρασε στο μπάνιο.
Βγαίνοντας μετά από λίγο τυλιγμένη με την πετσέτα με πλησίασε και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα. Κατεβαίνοντας πιο κάτω το στοματικό της κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Μέχρι εδώ καλά, γιατί από κει και πέρα δεν υπήρχε τίποτα ((
Στα τέσσερα πονάω,απο κάτω πιέζομαι,από πάνω ζαλίζομαι, στο πλάι πιανομαι στα όρθια κουράζομαι... Μετά μου ρίχνει την ατάκα ότι κάτι έπαθε και δεν αισθάνεται καλά... ok. Κάνουμε ένα δμ. και μετά από λίγο τα ίδια. Για πρωκτικό ούτε λόγος να γίνεται ρίχνοντας μου το κλασικό > Ξενερα του κιαρατα...
Μετά από αυτά τη βάζω για στοματικό και αφού φτάνω κάποια στιγμή με το πού πάω να χύσω πετάγεται και την κοπανάει για μπάνιο. Δυστυχώς απογοητεύτηκα γιατί κατά τα άλλα η μικρή είναι αρκετά καλή εμφανισιακά.
Αυτά τα ωραία από μένα.
Καλή χρονιά παιδιά.
Η συνάντηση με τη κοπέλα έγινε πριν
ενα μήνα περίπου. Η συνεννόηση με το γραφείο πολύ καλή.
Η μικρή ήρθε στην ώρα της ωραία ντυμένη και ευδιάθετη αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθούσε μια καλή συνεύρεση. Ενημέρωσα την κοπέλα ότι ήθελα πρωκτικό και αφού συμφωνήσαμε πέρασε στο μπάνιο.
Βγαίνοντας μετά από λίγο τυλιγμένη με την πετσέτα με πλησίασε και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα. Κατεβαίνοντας πιο κάτω το στοματικό της κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Μέχρι εδώ καλά, γιατί από κει και πέρα δεν υπήρχε τίποτα ((
Στα τέσσερα πονάω,απο κάτω πιέζομαι,από πάνω ζαλίζομαι, στο πλάι πιανομαι στα όρθια κουράζομαι... Μετά μου ρίχνει την ατάκα ότι κάτι έπαθε και δεν αισθάνεται καλά... ok. Κάνουμε ένα δμ. και μετά από λίγο τα ίδια. Για πρωκτικό ούτε λόγος να γίνεται ρίχνοντας μου το κλασικό > Ξενερα του κιαρατα...
Μετά από αυτά τη βάζω για στοματικό και αφού φτάνω κάποια στιγμή με το πού πάω να χύσω πετάγεται και την κοπανάει για μπάνιο. Δυστυχώς απογοητεύτηκα γιατί κατά τα άλλα η μικρή είναι αρκετά καλή εμφανισιακά.
Αυτά τα ωραία από μένα.
Καλή χρονιά παιδιά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Πάνω που διαβάζεις μία κριτική ότι αξίζει, πετάγεται άλλη μία που την κατεβάζει στο υπόγειο και σου κόβει κάθε διάθεση να πας μαζί της. Κρίμα διότι στο site του γραφείου δείχνει πολύ καύλα.
Κατι άλλο συμβαίνει εδώ
Ίσως η καπέλα να ειναι με τις ωρες της..)
Ειδικά εσύ, χωρίς καμία κριτική, πως μπορείς να κρίνεις τους άλλους;
Την κοπέλα δεν την έδιωξα,όμως έγραψα το σχόλιο μου για την συνάντηση.