Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 7 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ως σχετικά έμπειρος πλέον στο χώρο του αγοραίου έρωτα δηλώνω ότι η γυναίκα αυτή αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση ανάμεσα στα 20- 25 call girl που έχω συνάντησει. Και το λέω αυτο γιατί άλλη μια η δυο φορες μόνο μου έχει τύχει περίπτωση που να θέλει να πηδηχτει κανονικά. Και στις περιπτώσεις αυτεσ είχε και το στοιχείο του επαγγελματισμού μέσα. Γούσταρε μεν, δούλευε δε.
Μπορεί να βοήθησε το ότι η συνάντηση έγινε σε κανονικό ξενοδοχείο 4* , μπορεί να ήτανε ξεκούραστη , μπορεί γενικά να της αρέσει να πηδιεται κάποιες φορές και με πελάτες , δεν ξέρω.... σημασία έχει ότι τα έδωσε όλα.
Σημαία δεν έχουν οι λεπτομέρειες , ήτανε κανονικό σεξ μεταξύ ενηλίκων ανθρώπων.
Στην εξωτερική περιγραφή , το κορίτσι απο σώμα είναι μια χαρά , ωραίο στήθος, μια χαρά κωλο και ένα καλοφτιαγμένο και όμορφο μπροστινό σύστημα.
Στο πρόσωπο έχει ωραία ανοιχτά μάτια (μάλλον όχι φακοί), αλλα στα χείλια έχει γίνει το γνωστό έγκλημα. Δεν μπορώ να καταλάβω ποια κρυφαδερφη, ποιος μαλακας ανακάλυψε αυτή την αρχιδιά με το κόλαγωνο η τι αλλα σκατα βάζουνε και γίνονται σαν πάπιες-τραβεστι. Άσε που σκληραίνουν κιόλας και είναι σαν φιλάς βεντούζα για τζάμια.
Κορίτσια (γενικά μιλάω όχι για την συγκεκριμένη) , αν διαβάζετε, το πτυχίο στο pipology science δεν αποκτάται δια της πλαγιάς οδού με μια ένεση σε κέντρο αισθητικής του Βλαδιβοστόκ. Θέλει γνώση της θεωρίας και άπειρες ώρες πρακτικής εξάσκησης.
Αυτά είχα να πω και πριν κλείσω να εκφράσω και την αντίθεση μου στα DD σιλικονούχα βίζια. (Της alivias είναι μια χαρά φυσικά).
Αυτά και καλή Χρονά σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα