Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 184 10
Call-Girls
757264
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Την αντριαννα την είχα συναντήσει πολύ καιρό πριν ανοίξει το δικό της θρεντ στο σαιτ.Ειχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα και κανονεισαμε ραντεβου στο μπιλ.Ειχα παει 10 λεπτα νωριτερα απ την προκαθορισμενη ώρα έκανα το ντουζάκι μου και την περίμενα αλλα μου αργησε μιση ολοκληρη ωρα και ημουν ετοιμος να φυγω αλλα εκεινη την στιγμη ηρθε η αντριαννα μεζι με μια τσαντα γεματο δονητες,ταπες κτλ ντυμενη πολυ προστυχα.Η εμφανιση της πορνοσταρικη με συλικονατες βυζαρες και τσοντοφατσα αλλα λιγο σπασμενη μιας και ειναι 40-45 χρονων
Η συμπεριφορα της ηταν καυλιαρικη με την εννοια με το που μπηκε μου ελεγε βρωμολογα.Οσο αφορα το κυριως πιατο η κοπελα τα δινει ολα με μονο αρνητικο στοιχειο οτι το γλωσσοφιλο το αποφευγει.Επισης μου έκανε εντύπωση ότι με έπλυνε με δικό της σαμπουαν πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα.Η πιπα της ισως η καλυτερη που μου εχουν κανει,πραγματικη δασκάλα στο τρομπόνι το ρουφαγε ολο μέσα ενω το πιπωνε μαεστρικα και μου ελεγε ποσο της αρεσει το καυλι μου,και με εγλυφε μανιοδως απο κατω
Στο σεξ ειναι ακουραστη και αντεχει υψηλες στροφες.Δοκειμασαμε πολλες στασεις και τελειωσα δυο φορες μια μεσα και αλλη μια στο στομα οπου τα καταπιε ολα.Ειναι προφανες οτι γουσταρει αγριες καταστασεις με σφαλιαρες τραβηγματα μαλλιως κτλ χωρις καμμια αντιρηση.
Συνοψιζοντας η αντριαννα ειναι πραγματικο σκυλι στο σεξ αντεχει υψηλες στροφες και ακραιες καταστασεις στο σεξ με μονη παραφωνια οτι ειναι λιγο ασυνεπεις και οτι αν την αφησεται θα φλυαρησει.
Η συμπεριφορα της ηταν καυλιαρικη με την εννοια με το που μπηκε μου ελεγε βρωμολογα.Οσο αφορα το κυριως πιατο η κοπελα τα δινει ολα με μονο αρνητικο στοιχειο οτι το γλωσσοφιλο το αποφευγει.Επισης μου έκανε εντύπωση ότι με έπλυνε με δικό της σαμπουαν πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα.Η πιπα της ισως η καλυτερη που μου εχουν κανει,πραγματικη δασκάλα στο τρομπόνι το ρουφαγε ολο μέσα ενω το πιπωνε μαεστρικα και μου ελεγε ποσο της αρεσει το καυλι μου,και με εγλυφε μανιοδως απο κατω
Στο σεξ ειναι ακουραστη και αντεχει υψηλες στροφες.Δοκειμασαμε πολλες στασεις και τελειωσα δυο φορες μια μεσα και αλλη μια στο στομα οπου τα καταπιε ολα.Ειναι προφανες οτι γουσταρει αγριες καταστασεις με σφαλιαρες τραβηγματα μαλλιως κτλ χωρις καμμια αντιρηση.
Συνοψιζοντας η αντριαννα ειναι πραγματικο σκυλι στο σεξ αντεχει υψηλες στροφες και ακραιες καταστασεις στο σεξ με μονη παραφωνια οτι ειναι λιγο ασυνεπεις και οτι αν την αφησεται θα φλυαρησει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση