Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 3 10
Call-Girls
5409
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Ενδιεκτική ημερομηνία, ραντεβού στο κέντρο παρασυρόμενος από τις κριτικές. Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μια γειτόνισσα που κάθε δευτέρα ξεκινάει δίαιτα. Ουκρανία με αγγλικά υπό το μηδέν. Αφού της χαμογελάω, μου δίνει ένα φιλάκι, ενώ η αμηχανία μου δεν κρύβεται, από ευγένεια της λεω "καλή είσαι"... μου απαντάει "αλήθεια; photo shop!".
Το κορίτσι έχει αρκετά κιλά τα οποία αφενώς ίσως φανούν αποκρουστικά σε πολλούς, αφαιτερου δεν της επιτρέπουν να κινηθεί όπως πρέπει, αν και το προσπάθησε πολύ.
Πρόσωπο επίσης αν όχι άσχημο, τουλάχιστον υποφερτό, με ωραία μάτια πρέπει να πω.
Η κοπέλα ψιλοφιλάει με γλώσσα, δεν κάνει λέει 69 επειδή δεν της αρέσει (!), Deepthroat καλό χωρίς να διαμαρτύρεται και γενικά ενώ είναι πρόθυμη ο σωματότυπός της δεν της επιτρέπει να κάνει πράγματα και γενικά κατά την άποψή μου δεν το έχει. Τέλος για όσους το υπολογίσουν, στη σελίδα αναφέρεται μη καπνίστρια, καπνίζει.
Το κορίτσι έχει αρκετά κιλά τα οποία αφενώς ίσως φανούν αποκρουστικά σε πολλούς, αφαιτερου δεν της επιτρέπουν να κινηθεί όπως πρέπει, αν και το προσπάθησε πολύ.
Πρόσωπο επίσης αν όχι άσχημο, τουλάχιστον υποφερτό, με ωραία μάτια πρέπει να πω.
Η κοπέλα ψιλοφιλάει με γλώσσα, δεν κάνει λέει 69 επειδή δεν της αρέσει (!), Deepthroat καλό χωρίς να διαμαρτύρεται και γενικά ενώ είναι πρόθυμη ο σωματότυπός της δεν της επιτρέπει να κάνει πράγματα και γενικά κατά την άποψή μου δεν το έχει. Τέλος για όσους το υπολογίσουν, στη σελίδα αναφέρεται μη καπνίστρια, καπνίζει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Σεπτεμβρίου, 2017
Το κακο με το photoshop εχει παραγινει.Παρατηρω αρκετο καιρο τις κριτικες για τις κοπελες του γραφειου και εχει γινει κανονας αλλη να περιμενεις κι αλλη να ερχεται,με καποιες εξαιρεσεις φυσικα.
C
Caboom
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1