Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 211 10
Call-Girls
524729
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πήρα λοιπόν την απόφαση να συναντήσω και γω την μαρίνα. της έκανα δύο κλήσεις και μετά από μισή ώρα μου κάνει αναπάντητη και ξανακαλώ. ραντεβού στο λακόμπα!!
Φτάνω ένα μισαωράκι νωρίτερα στέλνω δωμάτιο και φτάνει η μαρίνα 5 λεπτά πριν την ώρα της. Ανοίγω και βλέπω μπροστά μου μια ωραία γυναίκα και με ένα σώμα που το ζηλεύουν άνετε 20αρες. με το που μπαίνει με πιάνει στα γλωσσόφιλα και μετά γονατίζει με γδύνει και άρχίζει μία τέλεια πίπα με πολλά φτυσίματα. Την σταματάω γιατί θα χαμε ληξη πρώτου γύρου. Βγάζει κ κείνη τα ρούχα. ξαπλώνουμε και αρχίζω να τα γλύφω παντού. Μετά φορεσιά και καβάλημα από πάνω με βαθιά καθίσματα. Ίεραποστολικό, αφαίρεση καπότας και τελείωμα στο στόμα. Ντουζακι και από τους δύο. λίγο μασαζακι και αρχίζει πάλι το εκπληκτικό τσιμπούκι. Καραμέλωσε και τα δίδυμα. Την πήρα για λίγο στα όρθια. Μετά την έβαλα στο κρεβάτι στα 4 και λίγο μπρούμητα και δεύτερη κατάθεση στο πρόσωπο της μαρίνας. Ντουζάκι πάλι λίγο κουβεντούλα και αντίο!!! Ήταν φοβερή συνάντηση με μία γυναίκα που ζει για το σεξ. σε στέλνει στα ουράνια.
Βαθμολογια επειδη δεν με αφηνει να βαλω παραπανω
Εμφάνιση (πρόσωπο) 8
Εμφάνιση (σώμα) 9
Γενική συμπεριφορά 10
Επικοινωνία 10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 10
Φτάνω ένα μισαωράκι νωρίτερα στέλνω δωμάτιο και φτάνει η μαρίνα 5 λεπτά πριν την ώρα της. Ανοίγω και βλέπω μπροστά μου μια ωραία γυναίκα και με ένα σώμα που το ζηλεύουν άνετε 20αρες. με το που μπαίνει με πιάνει στα γλωσσόφιλα και μετά γονατίζει με γδύνει και άρχίζει μία τέλεια πίπα με πολλά φτυσίματα. Την σταματάω γιατί θα χαμε ληξη πρώτου γύρου. Βγάζει κ κείνη τα ρούχα. ξαπλώνουμε και αρχίζω να τα γλύφω παντού. Μετά φορεσιά και καβάλημα από πάνω με βαθιά καθίσματα. Ίεραποστολικό, αφαίρεση καπότας και τελείωμα στο στόμα. Ντουζακι και από τους δύο. λίγο μασαζακι και αρχίζει πάλι το εκπληκτικό τσιμπούκι. Καραμέλωσε και τα δίδυμα. Την πήρα για λίγο στα όρθια. Μετά την έβαλα στο κρεβάτι στα 4 και λίγο μπρούμητα και δεύτερη κατάθεση στο πρόσωπο της μαρίνας. Ντουζάκι πάλι λίγο κουβεντούλα και αντίο!!! Ήταν φοβερή συνάντηση με μία γυναίκα που ζει για το σεξ. σε στέλνει στα ουράνια.
Βαθμολογια επειδη δεν με αφηνει να βαλω παραπανω
Εμφάνιση (πρόσωπο) 8
Εμφάνιση (σώμα) 9
Γενική συμπεριφορά 10
Επικοινωνία 10
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 10
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2017
φιλε τομ, πως μπορω να βρω ενα τηλ. της μαρινας?
U
upourgos
09 Αυγούστου, 2017
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, πληρωνουμε το ξενοδοχειο αλλα και την κοπελα ? ή εχει και δικο της χωρο
G
gaga_megan
23 Αυγούστου, 2017
Ψάχνω κι εγώ το,τηλέφωνο της μαρίνας... Αν είναι εύκολο θα χαρώ πολύ
G
gohnkar
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3