Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0

Όταν ήμουν στα 20-25 και άκουγα μεγαλύτερους να συζητούν για ώριμες γυναίκες σκεφτόμουν: τι κάθονται και λένε τώρα, αν η γυναίκα περάσει τα 40 είναι μόνο για νοικοκυρά και για όλο το σπίτι πλην της κρεβατοκάμαρας γιατί εκεί θα έκανε αγγαρεία.
Με την πάροδο των χρόνων όμως διαπίστωσα πόσο λάθος είχα και τρανή απόδειξη του λάθους μου είναι η Μαρίνα (όχι ότι δεν υπάρχουν και άλλες αλλά εδώ για αυτήν μιλάμε).
Την έχω συναντήσει 4-5 φορές και αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία (κάπου τον Οκτώβριο) μία λέξη νομίζω ότι ταιριάζει για να την περιγράψεις εμφανισιακά: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ.
Δεν πρέπει να υπάρχει άντρας που θα περάσει δίπλα του στον δρόμο και δεν θα γυρίσει να την κοιτάξει. Για το πρόσωπο ίσως υπάρχουν διαφωνίες, άλλος θα την πει μέτρια , άλλος ¨σκυλί¨ , άλλος καυλιάρα…όλοι όμως σίγουρα θα συμφωνήσουν ότι το κορμί…το ζηλεύει πολύς κόσμος.
Μόνο που θα την δεις να μπαίνει στο δωμάτιο πάνω στα πορνοπάπουτσα, με το κοντό φορεματάκι της και χωρίς εσώρουχα η ¨ανόρθωση¨ είναι σίγουρη.
Στην ¨απόδοση¨ δεν τίθεται θέμα γιατί η γυναίκα ζει γι΄ αυτό που κάνει και κοιτάει να το απολαύσει και ο παρτενερ της αλλά και η ίδια (το μόνο ψεγάδι ίσως είναι το κάπως μηχανικό-προκαθορισμένο πρόγραμμα που ακολουθεί όταν παίρνει αυτή τις πρωτοβουλίες όμως αν αναλάβεις εσύ σίγουρα θα ακολουθήσει χωρίς πρόβλημα).
Συμπερασματικά στο αντίτιμο αυτό (και σε μεγαλύτερο μπορώ να πω) είναι στις κορυφαίες επιλογές, αν όχι η κορυφαία, και δύσκολα κάποιος θα κλάψει τα χρήματα και την ώρα που θα διαθέσει.
ΥΓ1 Εννοείται ότι η φρεσκάδα, τα νιάτα και η ομορφιά μιας κοπέλας 20-25 χρονών είναι επιθυμητά όμως ως επί το πλείστον στο σεξ παίρνεις μόνο αυτά ενώ από μια ώριμη και καλοδιατηρημένη κυρία θα πάρεις πολλά περισσότερα (ή αν θέλετε διαφορετικά).
ΥΓ2 Η επικοινωνία είναι δύσκολη ειδικά την πρώτη φορά αλλά η υπομονή έχει και την ανταμοιβή της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα