Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Λίγο λόγω της κούρασης των τελευταίων ημερών και των επαγγελματικών υποχρεώσεων κλπ κλπ λέω θα δοκιμάω δε γαμ**ται λέω μιας και είχα ακαύσει για το γραφείο. θα ήθελα να αναφερθώ στη συνάντηση έχοντας να αφήσω μια κριτική υπέρ της κοπέλας και του γραφείου μιας και δεν γνωρίζω το γραφείο από άλλη προσωπική μου εμπειρία και αφήνοντας μου καλές εντυπώσεις σε γενικές γραμμές.

Συνάντηση σε πλέον γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μετά από τηλέφωνο και συνεννόηση με το γραφείο.

Η κοπέλα με υποδέχτηκε στο δωμάτιο με ένα κόκκινο ολόσωμο εσώρουχο όπου με αρκετή δόση GFE και με ωραία βογγητά έπειτα από αρκετή ώρα στο γόνατα μου καπνίζοντας και οι δυο και παράλληλα μετά από αρκετά φιλιά πέσαμε στο κρεββάτι. Γλωσσόφιλα μετά από δικιά μου απαίτηση και σε προσπάθεια να παίξω τη πίσω τρυπούλα της αρνιόταν πεισματικά δηλώνοντας ότι δεν της αρέσει. Εναλλαγή σε cowgirl πισοκολλήτο οπώς με ρώτησε αν θέλω να τη πάρω και στάση 69. Έφυγα στο μισάωρο αν και δεν το συνηθίζω με μια απλή δικαιολογία ότι δουλεύω την επόμενη μέρα. Ντροπή
Έδωσα 120 ευρώ αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναπάρω.
Τα 200ρια πάντως από άλλα γραφεία στην επαρχεία έχουν συζητηθεί πολύ χωρίς λόγω πιστεύω

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι 1+1 κάνουν δυο.

Be a good girl Steicy!
Φιλάκια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Λάρισα
Τήρηση υπηρεσιών