Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 56 10
Call-Girls
73195
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Ξένια δηλώνει ελληνίδα, 22 χρονών. Είναι ο ορισμός του skinny με ανύπαρκτες καμπύλες , λίγο πεταχτό κωλαράκι, τσαχπίνες ρωγίτσες, χαρωπή και με διάθεση για δουλειά! Μέτρια εμφάνιση, με το ζόρι φτάνει το 1.55, κιλά την κόβω για 42-43, αλλά αφού δεν φαίνεται να την προβληματίζει, εγώ τι να πω ? Απλά όποιος την συναντήσει θα πρέπει να ξέρει τι να περιμένει.
Σαν ένα μικρό σκανταλιάρικο ξωτικό ένα πράγμα !
Από υπηρεσίες όλα οκ. Δεν αρνείται τίποτα, φιλάει κάργα, στάση ότι θες, δεν έχει μα και μου και μάλιστα αν σε δει να κόβεις για λίγο ρυθμό, δίνει αυτή ώστε να μην χαθεί ....δευτερόλεπτο. Είναι εύκολη στις ...λαβές πάλης λόγω μεγέθους και γενικά την ιδρώνει τη φανέλλα ! Δεν τρελάθηκα από τη συνάντηση, αλλά δεν κλαίω κιόλας για το δίωρο που πέρασα μαζί της. Προτείνεται αυστηρά για skinny lovers ...
Κάτι τελευταίο. Νομίζω ότι αυτός ο "αόρατος τοίχος" μεταξύ πελάτη - και εκδιδόμενης δεν πέφτει καθόλου κατά τη διάρκεια της επαφής. Είναι λεπτές οι λεπτομέρειες που με κάνουν να το λέω αυτό, αλλά δεν μπορώ να μην το καταθέσω. Επίσης, θέλει λίγο προσοχή στο κουβεντολόι γιατί μπορεί να "ξεφύγει" και να χάσεις πολύ χρόνο, χωρίς όμως να είναι κάτι που κάνει επίτηδες. Επίσης καπνίζει.
Το γραφείο άψογο όπως πάντα !
Αυτά τα ολίγα !
Σαν ένα μικρό σκανταλιάρικο ξωτικό ένα πράγμα !
Από υπηρεσίες όλα οκ. Δεν αρνείται τίποτα, φιλάει κάργα, στάση ότι θες, δεν έχει μα και μου και μάλιστα αν σε δει να κόβεις για λίγο ρυθμό, δίνει αυτή ώστε να μην χαθεί ....δευτερόλεπτο. Είναι εύκολη στις ...λαβές πάλης λόγω μεγέθους και γενικά την ιδρώνει τη φανέλλα ! Δεν τρελάθηκα από τη συνάντηση, αλλά δεν κλαίω κιόλας για το δίωρο που πέρασα μαζί της. Προτείνεται αυστηρά για skinny lovers ...
Κάτι τελευταίο. Νομίζω ότι αυτός ο "αόρατος τοίχος" μεταξύ πελάτη - και εκδιδόμενης δεν πέφτει καθόλου κατά τη διάρκεια της επαφής. Είναι λεπτές οι λεπτομέρειες που με κάνουν να το λέω αυτό, αλλά δεν μπορώ να μην το καταθέσω. Επίσης, θέλει λίγο προσοχή στο κουβεντολόι γιατί μπορεί να "ξεφύγει" και να χάσεις πολύ χρόνο, χωρίς όμως να είναι κάτι που κάνει επίτηδες. Επίσης καπνίζει.
Το γραφείο άψογο όπως πάντα !
Αυτά τα ολίγα !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 01, 2017
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: