Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 7 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με την μισελ είχα συναντηθεί τέλος φλεβαρη αφήνοντας μου τις καλύτερες εντυπώσεις,απο τότε έκανε ένα άλλο τουρ τον μαιο και ξαναγύρισε πριν απο λίγες μέρες με ανανεωμένο λουκ πιο όμορφη αυτή την φορά.Εγω φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να την ξαναεπισκεφθω πριν από λίγες μέρες στον δικό της χώρο.Μολις άνοιξε την πόρτα αντίκρισα μια καπως πιο διαφορετικη εικόνα απ την προηγούμενη φορά δηλαδή πιο αδύνατη και με καστανα μαλλια εξτενσιον τα οποία της πάνε πιο πολύ απ τα κοντα.Κατα τα αλλά η διάθεση της παραμένει η ίδια,δεν κωλώνει πουθενά,βαθιά γλωσσοφιλα αγκαλιές μπαλαμουτια λες και είσαι με την κοπέλα σου.
Στο σεξ κάναμε δυο γύρους στον πρώτο τελείωσα στο στόμα της και στον δεύτερο μέσα της και στους δυο γύρους δοκιμάσαμε πολλές στάσεις από πάνω,ιεραποστολικο στα 4 όρθιοι στο πατωμα.Σε όλες τις στάσεις η συμμετοχή της ήταν απίστευτη και προσαρμοζοταν στις απαιτήσεις μου.Η πίπα της ήταν αρκετά καλή με συνεχόμενα ντιπ,με φτυσίματα, λάγνες ματιές και δεν χρησιμοποιησε καθόλου χέρι η δόντι.Ενδιαμεσα στους δυο γύρους κάναμε μαζι μπανακι με μπολικο μπαλαμούτι και στο σοσιαλ είναι ιδιαίτερα άνετη και φιλική
Συνοψίζοντας η μισελ είναι μια γυναικά φωτιά που δεν κωλώνει πουθενά και σιγουρα θα την ξαναπαρω

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα