Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.7 1 10
Call-Girls
3313
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Καλησπερα στους συμφοριτες η συναντηση με την εν λογο κυρια εγινε μετα απο καυλαντισμα σε νυχτερινο κεντρο με τα μουνακια να εχουν ξεσαλωσει πανω στα τραπεζια και να μου εχουν βγει τα ματια κοιτοντας της κολαρες με τα ΣΤΡΙΝΓ φευγοντα; βουρ σε ΗΟΤΕΛ της παραλιακης η καυλα στο αποκορυφωμα παιρνω τηλεφωνο ρωτησα πια ειναιι διαθεσιμη για πιο συντομα και η απαντηση ηταν κοντα ειναι η ΣΟΝΙΑ και εγω να μην χασω ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ της ΧΡΟΝΙΑΣ λεω ναι Οντως σε 15 λεπτα μου κτυπα την πορτα ανοιγοντας βλεπω μια ψιλο αδιαφορη για εμενα κορασιδα και ειμαι στο να την διωξω η να την κρατησω η απαντηση του κατω κεφαλιου μου ελεγε κρατατη κρατατη και εγω σαν μπουφως λεω ναι .Στο διατυθα μπαινοντα στο μπανιο εγω ετοιμαζομαι για τον αγωνα . Βγαινοντας ορμαω για γλωσοφιλα και βλεπω δοντια κιτρινα και σταματαω της προτεινω να αρχισει την πιπα που πιο πολυ τον φυσουσε παρα τον ρουφαγε της λεω να προσπαθησει παραπανω και η απαντηση ηταν ξερω εγω Λεω ας δω το κυριο μενου το σεξ μηπως το σωσει αδικος ο κοπος και πεταμενα τα λεφτα στο μισαωρο την ειχα διωξει και εγω σαν χανος ξαπλωμενος απολαμβανα την επιτυχια μου Αυτα απο εμενα για την μεγαλη μου ΕΠΙΤΥΧΙΑ μηπως σωθει ο επομενως ....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα